Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Bym pogratulował nawet, ale nie odczuwam jakoś takiej potrzeby. Edytowane 30 Listopada 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Gratulacje dla Mistrza SIM. !!! Ps. Nikt z charakterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 SIMKA Z KOŃCA SEZONU (loteria draft itp) za jakieś 20 min (jak się skończę podniecać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: SIMKA Z KOŃCA SEZONU (loteria draft itp) za jakieś 20 min (jak się skończę podniecać) Klikaj tam a nie kisiel w głowie teraz! Chce zobaczyć CWeeba na emeryturze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Klikaj tam a nie kisiel w głowie teraz! Chce zobaczyć CWeeba na emeryturze! wrzuć sejwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: wrzuć sejwa Kurde kompa wyłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Kurde kompa wyłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Kurde kompa wyłączyłem to włącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Czy ja miałem zmieniona taktykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, Krzemo napisał: Czy ja miałem zmieniona taktykę? to co wczoraj (co @SlaKB wklepywał) nic nowego nie było (aż sprawdzałem przed samą simką bo myślałem że po kontuzji coś zmienisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: Czy ja miałem zmieniona taktykę? Sprawdzałem i ostatnia zmianę wklepywal @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 No zmieniłem, ale chyba nie zapisało. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 czyli jednak jest ta * plus przkupiony g7 z cavs, to już dwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 hahahahaha mistrz walenia w c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, eMeS napisał: czyli jednak jest ta * akurat to poprawiło taktykę Krzema (Ray jest lepszym PG niż K-Mart) więc wręcz jakieś przeciwieństwo gwiazdki (musiałem pokonać nie tylko GMów ale też gierkę!) OHO zbiegają się hejterki WIELKICH MAGIC byłem na to gotowy, wybierając DROGĘ CHWAŁY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Ray miał wrócić do S5, a Rubio na ławkę, ale cóż. Pewnie gdyby nie narodowe święto 3x bym to jeszcze sprawdził, a poszła szybka simka. Mistrzstwo Magic jest z pewnością największym dramatem jaki mógł przytafic się simbasketowi. Do tego w kontrowersyjnych okolicznościach. Nuggets przepraszaja, że nie podołali. 3 gwiazdki Edytowane 30 Listopada 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 8 minut temu, julekstep napisał: byłem na to gotowy, wybierając DROGĘ CHWAŁY! droge chały, cho na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 TA SPRAWA Z TAKTYKA TO JEDNAK SPORY ABSMAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: TA SPRAWA Z TAKTYKA TO JEDNAK SPORY ABSMAK. ja nic nie czuję EMERYTURY (na grubo HoFy): Mehmet Okur Mike Bibby Vince Carter Keith Van Horn Jamaal Tinsley Stephen Jackson (DZIĘKUJEMY! ) Chirs Wbber (*) Ron Artest Gheorge Muresan Wally Szczerbiak Stephon Marbury Rasheed Wallace Shareef Abdur-Rahim Elton Brand Smush Parker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Air Canada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi