Cichy Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: podbijać Kembę na FA! +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 @julekstep Wstajemy! Robimy wieczorną simkę! Mogę patrzeć jbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 4 godziny temu, Pablo81 napisał: @julekstep Wstajemy! Robimy wieczorną simkę! Mogę patrzeć jbc. Jeżeli ja mam simkowac całe finały to to będą najdłużej trwające mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 mogę simnąć teraz zaległą wczorajszą jak będzie jakiś 'świadek' Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Nuggets vs Magic (#4) Bilans serii: 2 - 2 Nuggets 104 - Magic 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze wieczorem! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Walczyć Magic Walczyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: Walczyć Magic Walczyć !!! Dlaczego tak piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego tak piszesz? jeszcze nie byłem świadkiem jak Magic wygrywa ligę - jest to zawsze nowe doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 15 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego tak piszesz? bo jest dobrym czlowiekiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 No, no … było blisko, gramy systemem 2-3-2, może w G5 cos uda się urwać ;] Do czego to doszło, Magic - najbardziej bufońska organizacja we wszechświecie - dorobili się sympatyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Teraz, Krzemo napisał: Do czego to doszło, Magic - najbardziej bufońska organizacja we wszechświecie - dorobili się sympatyków. Wszyscy jestesmy Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: Wszyscy jestesmy Magic! Jedynie sympatykami. Magic to stan umysłu. Nieosiągalny dla śmiertelników. Ale każdy chciałby być Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Ciężka sprawa - Nuggets potencjalna dynastia, więc fajniej byłoby underdogowi kibicować, ale akurat ten underdog będzie najśmieszniejszy jak pozostanie underdogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 50 minut temu, eMeS napisał: Ciężka sprawa - Nuggets potencjalna dynastia, więc fajniej byłoby underdogowi kibicować, ale akurat ten underdog będzie najśmieszniejszy jak pozostanie underdogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: Wszyscy jestesmy Magic! ta to jak wszyscy mamy choroby weneryczne. Nie sądź wszystkich swoja miarą towarzyszu Juliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: ta to jak wszyscy mamy choroby weneryczne. Nie sądź wszystkich swoja miarą towarzyszu Juliusz per towarzysz to se pisz do Pabla albo innych pierwszorundowców! btw dziś kupiłem 'córce' naklejki NBA w Żabce taki secik wypadł NIE WIEM JAK TO INTERPETOWAĆ, JAKAŚ PODPOWIEDŹ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 31 minut temu, julekstep napisał: per towarzysz to se pisz do Pabla albo innych pierwszorundowców! btw dziś kupiłem 'córce' naklejki NBA w Żabce taki secik wypadł NIE WIEM JAK TO INTERPETOWAĆ, JAKAŚ PODPOWIEDŹ? "Kupiłem córce naklejki z NBA". Moja żona już na to nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Może tak simka przed meczami o 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Może tak simka przed meczami o 20? jak wkleję naklejki do albumu i będą świadkowie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Jak chcecie to mogę simnac dzisiaj, żeby było bardziej legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Jak chcecie to mogę simnac dzisiaj, żeby było bardziej legit to dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi