julekstep Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 jednak co stara szkoła komiszowania to stara szkoła komiszowania a nie ci nowocześni, uczciwi komisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 39 minut temu, julekstep napisał: jednak co stara szkoła komiszowania to stara szkoła komiszowania a nie ci nowocześni, uczciwi komisze! Masz farta że jutro też pewnie późno skończę i simkowac nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Magic vs Nuggets kiła vs rzeżączka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Magic vs Nuggets kiła vs rzeżączka Nope, jutro biorę wygraną u siebie a potem po powrocie Zazy pozbawiam Nuggets złudzeń w G7. Na reprezentantów konferencji B nawet Melo i Kosta nie będą potrzebni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 3 minuty temu, kahR napisał: Nope, jutro biorę wygraną u siebie a potem po powrocie Zazy pozbawiam Nuggets złudzeń w G7. Na reprezentantów konferencji B nawet Melo i Kosta nie będą potrzebni. trzymam kciuki przyjacielu z Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: trzymam kciuki przyjacielu z Zachodu Jest nas dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 55 minut temu, ignazz napisał: Jest nas dwóch są nas dziesiątki myśle, szkoda ze to i tak ostatnia szansa by Zachod wygrał ktoś inny niż Nuggets bo za rok się zacznie dekada Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 @julekstep wygra przecież nie jest taka pizda żeby ciagle w finale przegrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: są nas dziesiątki myśle, szkoda ze to i tak ostatnia szansa by Zachod wygrał ktoś inny niż Nuggets bo za rok się zacznie dekada Nuggets i tak bedzie to dominacja wywalczona w haniebny sposób, wszyscy będziemy pamiętać Edytowane 23 Listopada 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Go Cavs i Wolves! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 43 minuty temu, MarcusCamby napisał: Go Cavs i Wolves! sravs i srolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 7 godzin temu, elwariato napisał: i tak bedzie to dominacja wywalczona w haniebny sposób, wszyscy będziemy pamiętać na znak protestu liczę ze kilka pierwszorundowych pickow wylowisz dla Hawks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) Zapamiętajcie, zapamiętajcie. Po prostu metody, które przynieśliście BrGM, różne cygańskie spółdzielnie, transferowe wałki i karuzele finansowe, okazały się nieskuteczne albo obróciły się przeciwko wam! Stara gwardia mocno się trzyma. Edytowane 24 Listopada 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 7 minut temu, Krzemo napisał: Zapamiętajcie, zapamiętajcie. Po prostu metody, które przynieśliście BrGM, różne cygańskie spółdzielnie, transferowe wałki i karuzele finansowe, okazały się nieskuteczne albo obróciły się przeciwko wam! Stara gwardia mocno się trzyma. Propaganda działająca w BeGM tu nie poprawia wyników sportowych - bezdyskusyjny plus! ja tam mam solidny i stabilny playoffowy team na jeszcze kilka sezonów. Ciekawi mnie jak w simce wygląda przebudowa bez tanku - bo Brook i Goran kiedyś się zestarzeją. FA? Naturalne wzmocnienia z draftu - gdzieś okolice picków 5-8 (na żadne szczęśliwe losowanie w loterii z dalszych miejsc nawet nie liczę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: Zapamiętajcie, zapamiętajcie. Po prostu metody, które przynieśliście BrGM, różne cygańskie spółdzielnie, transferowe wałki i karuzele finansowe, okazały się nieskuteczne albo obróciły się przeciwko wam! Stara gwardia mocno się trzyma. W beGM jest pierdolo i propaganda która ma ustawić wynik. Tu wszystko losowo. Wiec przynieśliśmy pozytywy z beGM tzn znaczące ożywienie zarówno wymian jak i aktywności w temacie a brak wad które toczą beGM jak raczysko czasem. Tam jest zabawa w liczenie głosów jak FIFA na Karaibach a tu jest teraz po prostu rzucanie kostka w cieniu palm z drinkiem w kokosie na tych samych Karaibach. Tam się trzeba udać z koperta a tu tylko z klapkami i olejkiem do opalania. Plaza. Choć niech starcy starej gwardii uważają na promienie słoneczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Alonzo napisał: Propaganda działająca w BeGM tu nie poprawia wyników sportowych - bezdyskusyjny plus! ja tam mam solidny i stabilny playoffowy team na jeszcze kilka sezonów. Ciekawi mnie jak w simce wygląda przebudowa bez tanku - bo Brook i Goran kiedyś się zestarzeją. FA? Naturalne wzmocnienia z draftu - gdzieś okolice picków 5-8 (na żadne szczęśliwe losowanie w loterii z dalszych miejsc nawet nie liczę). Patrz Wolves. Dobry pick Robina z12tka, fajne campy i wymiana na Kyrie od tankera luckera. Reszta to dobre podpisy na FA. Edit: Uczciwie też przyznam, że raz w zamierzchłych czasach zatankowałem jednak skończyłem z wyboramii 4 i 6 z szans 1-3. Paskudne doświadczenie, nie idźcie ta drogą. Edytowane 24 Listopada 2022 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 1 minutę temu, kahR napisał: Patrz Wolves. Dobry pick Robina z12tka, fajne campy i wymiana na Kyrie od tankera luckera. Reszta to dobre podpisy na FA. i parę dodatkowych linijek w kodzie simki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 14 minut temu, kahR napisał: Patrz Wolves. Dobry pick Robina z12tka, fajne campy i wymiana na Kyrie od tankera luckera. Reszta to dobre podpisy na FA. Edit: Uczciwie też przyznam, że raz w zamierzchłych czasach zatankowałem jednak skończyłem z wyboramii 4 i 6 z szans 1-3. Paskudne doświadczenie, nie idźcie ta drogą. Nie da się ukryć, że jesteś jednym z najlepszych GMów. Ta wymiana Robina za Irvinga, to był świetny ruch. U mnie z wymianami graczy może być ciężko - bo jednak trzeba mieć odpowiedniego prospecta/assety pod wymianę. Liczę więc bardziej na FA. Jednak przystealowanie gdzieś w dalszej części loterii tez jest możliwe - Brook to był 7 pick, a Goran chyba 10. Ogólnie to szanuję takie teamy, które potrafią się przebudować nie tylko bez tankowania, ale też bez przerwy awansując do playoffs. W tych playoffs naturalnie takimi drużynami są Sota i Orlando. Ogólnie jak budowałbym drużynę od zera i miał możliwość wybrać sobie jakis filar na którym bym budował, to byłby to na 100% point guard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Kemba wchodzi na rynek. 22, 10 w PO. Nie dajcie Krzemowi szansy na promocję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 57 minut temu, kahR napisał: Patrz Wolves. Dobry pick Robina z12tka, fajne campy i wymiana na Kyrie od tankera luckera. Reszta to dobre podpisy na FA. Edit: Uczciwie też przyznam, że raz w zamierzchłych czasach zatankowałem jednak skończyłem z wyboramii 4 i 6 z szans 1-3. Paskudne doświadczenie, nie idźcie ta drogą. Swego czasu jednak sam oficjalnie przyznałeś, że gdyby nie wymiana z Irvingiem to planowałeś tankować Nie każdy też pamięta, że @Krzemo też brzydził się tankowaniem, twierdził że nawet nie umie . Nieważne czy to Nuggets czy Knicks. A tu taki obrót sytuacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi