Tecu Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 26 minut temu, memento1984 napisał: Nadal 4 TOs I airball Ale atmosfera jest nieporównywalnie lepsza i teraz trochę głupio go tak oddawać. Ale to Lakers, nie ma, że nie wypada 33 minuty temu, ignazz napisał: On z ławki jest bardziej zjadliwy. Budzi nawet sympatie jak walczy niż jak wcześniej s5 i głupawe miny Zacząłem w tym meczu nawet kibicować Lakers ze względu na Westbrooka. Świat stanął na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jazz ma to zamiar wygrac? Z clippers? PG jest w amoku . Gra rewelacja a Jazz bez Vanderbilta nie ma kogo na niego rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 A Golden to tankuje w tym sezonie czy o co chodzi? Bo grają tak fatalnie i to z Kings ,że ja nie wiem co powiedzieć. To już Lakers z Jazz grają lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Knicks to mają def Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 blazers zaczęło z hornets druga połowa od 2-19 ale zapaść Portland . A Jazz to ma naprawdę zamar rozjechać Hawks? U nich? utt na szczęscie w 3 kwarcie Jazz opadło z sił ale tak dosłownie . Przestali grać zwłaszcza w obronie. Hawks ma łatwe punkty za łatwymi punktami. 32 pkt tracą na 4 minuty do końca kwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Pritchard fajnie sobie pyka jak na to co ostatnio siedział na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Jokić wygląda w tym meczu jak AdamH Hrycaniuk, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby MPJocik nie wyglądał jeszcze gorzej aha, Murray też jest fatalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Suggs kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Niezły szpital w Bostonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Knicks 48 pkt w 1 kwarcie Mecz pełen obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Thunder widze znowu robi wsyzstko by przegrać wygrany mecz. Muscala przed chwila zrobił najdiziwniejszy ofens . Po prostu sobie stał i pchnał zawodnika @Reikai122-106 po 3!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dort w tym sezonie robi 12.7 ppg na 36.7 FG% i 23.9 3P% Co tu się odbywa? @ely3 dramat. Niedzielne wczesne mecze zazwyczaj sa ciezkie do ogladania, ale jesli Thunder robia ci taka rzeznie u siebie, to znaczy że nawet nie myslisz o obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Knicks tankują? To czasem wygląda jak benny hill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Dawno nikt tu nic nie napisał. Komentatorzy z Chicago ładnie podsumowali dzisiejszy występ Ala chodzące zwłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 To Jazz jest pogiete. Pierwszą połowe oglądałem . chaos do pracy potem pojechałem do pracy. PRzyjeżdżam a tu prowadzą z Clippers . U nich. Bez Conleya... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) Fajny mecz, Bostonowi rzut siedzi aż miło. Nawet Smart mnie nie denerwuje. Łuki nie lubię, ale konkretny grajek. Tyle, że sam meczu nie wygra. Mogliby teraz wpuścić rezerwy, tego Kabengele sprawdzić, Pritchardowi dać się pokazać. Nie znam realiów NBA ale skoro Williams odrzucił ofertę 50/4 to nie wiem na co on liczy. Chociaż zawsze jest Hornets. Edytowane 24 Listopada 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Mundial srudial a tu Złote ręce Zubaca robią 24/25/3/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 1 zbiórka do 30/30. Mógłby jeszcze wejść na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Jaki kolor koszulek Wizzatds Ten Porzingis to całkiem spoko grajek jest. Bez JT będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 W Bostonie na bogato widzę. Jestem ciekaw czy musieli zapłacić za bilety i czy poczęstowano ich herbatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi