LAF Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Już niedługo rusza NBA więc pozwoliłem uczynić przygotowania do tego. Tutaj tak jak w poprzednich będziemy w tym temacie komentować spotkania, które lecą na żywo Edytowane 18 Października 2022 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Podjarany tak że hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 14 godzin temu, Koelner napisał: Podjarany tak że hej Odliczamy minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Nie będą mieli dzis pozytku że mnie w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Na jutro na noc idę do pracy Nie znam angielskiego ale nigdy mi to nie przeszkadzało w oglądaniu NBA czy NHL. Powiem tyle. LP na telewizorze, bez żadnych ścian to jest naprawdę fajna opcja. Mimo, że wiem że obejrzę 1/4 spotkań ale zawsze wygodniej. A koszulki (i bluzy) wyglądają kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 20 minut temu, LAF napisał: Ktoś obecny tutaj ? Ja przynajmniej first half obejrzę Pierwszą kwartę na 100%, mam nadzieję, że i pierwszą połowę. Smart wyszedł z zajebistą energią, dobrze się ogląda po ostatnim miesiącu oglądania plk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Hardena znowu wymusza faule? Dałbym chójowi T że 2 razy to by się nauczył. Edytowane 18 Października 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Paul Pierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Niby za co te rzuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) xD? tnt pokazuje powiększające się zakola Hardena czy o co chodzi Edytowane 18 Października 2022 przez Kołczu33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Tyle to wiem. Nie wiem gdzie oni faul widzieli. A większość tutaj uważa, że Smart flopuje. Embiid kolejny. Pada jak Pritchard w starciu z Giannisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 minutę temu, ptak napisał: Embiid kolejny. Pada jak Pritchard w starciu z Giannisem. To no teraz poszła rekompensata nie wiem za co ten faul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 9 minut temu, ptak napisał: Hardena znowu wymusza faule? Dałbym chójowi T że 2 razy to by się nauczył. Chlop mu nie dał wyladowac przecież. To jest zawsze flagrant. Piękny nowy parkiet Bostonu, jaram się. Edytowane 18 Października 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, LAF napisał: Brown do zmiany Faul na Smarcie był musiałbym zobaczyć powtórkę bo nie zwróciłem uwagi. Fajnie, że noah vanleh wrócił do ligi, pamiętam jednak, że w serii PTB-GSW był mocno negatywny więc nie wiem czy to taka wartość dodatnia, myślałem, że on dawno w Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Browna nie ruszaj. Swoje ugra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Kto ma LP? Fajnie wyglądały te pierścienie w garści Russella Wchodzi Griffin. Znowu grają jak za Stevensa, za długo holują piłkę. Nie ogarniam. Koleś wpada w Gardena po rzucie i są rzuty? Edytowane 19 Października 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Koszmarny kolor tych koszulek Bostonu. Ale się gryzie z kolorem parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie mogę tych "fauli" na Hardenie oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 4 minuty temu, ptak napisał: Nie mogę tych "fauli" na Hardenie oglądać. Ale wiesz ze to są faule? Musisz dać chłopu wyladowac a oni w niego wpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 meh przwracanie się lamusów z Philly vs komentatorzy z Bostonu co mnie pierwsze wkurwi do tego stopnia żeby wyłączyć mecz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi