rw30 Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 dodałem ankietę, jeśli pominąłem jakąś prawdopodobno opcję, proszę o info, tutaj bądź na PMa, to dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Godzinę temu, rw30 napisał: dodałem ankietę, jeśli pominąłem jakąś prawdopodobno opcję, proszę o info, tutaj bądź na PMa, to dodam żaden rom co najwyżej Cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Godzinę temu, rw30 napisał: dodałem ankietę, jeśli pominąłem jakąś prawdopodobno opcję, proszę o info, tutaj bądź na PMa, to dodam On sam określił siebie jako "obywatel swiata". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Tak szczerze patrząc, czy kariera na wzrór Alfaruqa Aminu w przypadku Sochana to będzie zawód czy props? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Farbowany lis. Co chwila ma inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 narazie jak na ten nr draftu to gra kupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 23 minuty temu, Koelner napisał: narazie jak na ten nr draftu to gra kupę Maciej Lampe alert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 9 godzin temu, Koelner napisał: narazie jak na ten nr draftu to gra kupę A musi grać jak kto? W sensie to tylko pre w słabej druzynie, po chorobie, w dodatku nigdzie nikomu sie nie spieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 47 minut temu, Tomek napisał: W sensie to tylko pre w słabej druzynie, po chorobie, w dodatku nigdzie nikomu sie nie spieszy. Żartujesz?! Jeżeli Jeremy nawet w słabej drużynie i mało poważnych meczach sobie nie radzi to już praktycznie pewne, że nic z tego nie będzie i nie ma co szukać wymówek, że dwa miesiące temu miał katar to mu wolno. Nie oszukujmy się: chłopak się skończył zanim się wogóle zaczął, wielka szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 26 minut temu, vero1897 napisał: Żartujesz?! Jeżeli Jeremy nawet w słabej drużynie i mało poważnych meczach sobie nie radzi to już praktycznie pewne, że nic z tego nie będzie i nie ma co szukać wymówek, że dwa miesiące temu miał katar to mu wolno. Nie oszukujmy się: chłopak się skończył zanim się wogóle zaczął, wielka szkoda. Opisz mi proszę pierwszy sezon w nba Dirka lub KG lub nawet KB. Może być RS niekoniecznie PreS Wystarczy jak napiszesz „jak sobie radzili”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 10 minut temu, ignazz napisał: Opisz mi proszę pierwszy sezon w nba Dirka lub KG lub nawet KB. Może być RS niekoniecznie PreS Wystarczy jak napiszesz „jak sobie radzili”. Przecież wyraźnie zaznaczyłem w poście co sądzę o pre także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Popovich oficjalnie go chwali i to najważniejsze, choć może być to tylko kurtuazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Cienki jest, nie ma żadnego zagrania ofensywnego które można byłoby doszlifować, tragiczny handling, brak first stepu, słaby catchandshot. w sumie to nie wiem co tu urabiać. jedynie świetnie chodzi na nogach w obronie, ma dobry closeeout, dość szybkie ręce ale preseason i ten mecz to cienizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 6 godzin temu, Koelner napisał: Cienki jest, nie ma żadnego zagrania ofensywnego które można byłoby doszlifować, tragiczny handling, brak first stepu, słaby catchandshot. w sumie to nie wiem co tu urabiać. jedynie świetnie chodzi na nogach w obronie, ma dobry closeeout, dość szybkie ręce ale preseason i ten mecz to cienizna 'skillowo' faktycznie bieda straszna, ale fizycznie bardzo fajnie wygląda (mocno wyskakany i biega jak parowóz) zobaczymy co z tego będzie -> póki co wygląda jak Rodman kupiony na Wish, ale ma 19cie lat i chyba będzie miał dużo szans w tym roku...może będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 o sochanie gadaj w tok FM lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Jest boom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dla mnie to on jest biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: it's beautiful .... i'm gonna give him a chicken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi