karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 18 minut temu, january napisał: Nie możesz na 1+1, tylko 1y min. Co Ty znowu wymyślasz? Zajrzyj do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, january napisał: Było przecież zmieniane, naprawdę myślisz że nie konwertowalbym rok temu Hartensteina na minimum 1+1 TO? Two-way z wężyka tylko na 1y min podpisujemy. Tzn ja bardzo chętnie jak coś wezmę Okpale i Richardsa na 1+1 TO docelowo;) A kiedy było? W zeszłym roku pamiętam, że zmienialiśmy to, że gracza na dwuletnim two-way można przerobić na 2+1 i to widzę, że jest w regulaminie. Tego o czym piszesz z kolei nie ma, a ja tej zmiany nie kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 5 minut temu, january napisał: Nie pamiętam kiedy, ale było, było. A jaki był motyw tej zmiany? Bo ja dalej sobie jej nie przypominam, a wydaje się bardzo głupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ja też nie kojarzę takiej zmiany. Okpala to steal, ale opłaca mu się bardziej normalny kontrakt, nawet z two-way w drugim roku, gdzie dostanie jakieś półtora miliona niż być na two-way. Ale może radni coś zmieniali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ja tez nie kojarzę takiej zmiany i nie znalazłem jej nigdzie na forum mysle ze @january myli ci się ze zmiana w kwestii dopłat do 1y minimum Dla mnie ta umowa jest okey jesli @karpik nie widzi problemu z CBA to normalnie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Sprawdźcie w arkuszu czy wszyscy się zgadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi