Stromile Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Ładny dzisiejszy wynik, ktoś tu mógł 1000 fp przekroczyć - brawo! https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/104054/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ładny tydzień 100fp/36 meczy. Gratuluję. A u mnie bieda z nędza powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 W dniu 28.01.2023 o 12:35, Mich@lik napisał: Ładny tydzień 100fp/36 meczy. Gratuluję. A u mnie bieda z nędza powoli Ktoś cię musi gonić żebyś się za pewnie nie czuł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 U mnie chyba sytuacja powoli opanowana. Kontuzje Lebrona, LaMelo i pewnie out Ziona dają chwilę wytchnienia. Oby Davis dojechał do końca RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Patrzę dziś a tu ladna okrągła liczba się uzbierała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2023 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Sezon mamy już chyba za sobą? Ostatnia trójka już znana. Zwycięzca chyba też. Ciekawa walka o pozostałe pozycje. Warto walczyć, bo to walka o pick. Fajnie było grać i dla mnie ten sezon bardzo dziwny. Do draftu przystępowałem po raz pierwszy w historii gry bez przygotowania. Przygotowania listy czy ciekawych zawodników. Wszystko wybierałem losowo na żywca. Spaściłem strasznie z Collinsem oraz Brogdonem. A skończyło się jak się skończyło. Dziwna sprawa z Borutą. Za szybko wykorzystane mecze. To nie miejsce na ten skład. @Stromile dziękuje za statystyki, poświęcony czas i policzenie wszystkiego. Jeżeli lubisz, masz u mnie butelkę dobrego trunku. Proszę o adres, wyślę pocztą i to nie są żarty. ps. Szkoda, że od wielu lat nie jest aktualizowana lista - ciekawe jakbym zapisał się w historii ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/fbl_2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi