Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś pewexem i mylisz systemy walutowe....jedna żarła w Sejmie drugi ewentualnie zjadł kupę na swoim streamie którego nie trzeba oglądać ani co ważniejsze opłacać....tym tokiem rozumowania ( z odwrotnym wektorem) powinniście kochać Tuska. Ani nie ma adresu internetowego 16cm ani tatuażu penisa. 

ja nawet schodzę z wymagań co do polityków... mają nie żreć na wizji w trakcie obrad na sali obrad... mogą mieć penisa wytatuowanego nawet na czole 

dodałoby to nawet kolorytu jakby pojawiły się 16cm tatuaże na twarzy

widok sałatki konsumowanej wtedy może nie byłby wtedy taki straszny

wybór konsultanta was oburza a wybór Prezydenta o świetnej przeszłości już nie

kto tu jest symetrystą?

8 godzin temu, ignazz napisał(a):

kto tu jest symetrystą?

niezmiennie Ty! 💪

8 godzin temu, ignazz napisał(a):

wybór Prezydenta o świetnej przeszłości już nie

przecież kibolski* życiorys Nawrockiego to jakieś 3/10 w skali prezydentów III RP, gdzie mieliśmy:

- przygłupa i tajnego współpracownika
- byłego działacza komunistycznego z problemem alkoholowym
- gorszego bliźniaka
- zwyrola zabijającego zwierzątka 'for fun' (dodatkowo jego żona brzydko jadła -> gamechanger!)

no faktycznie ten Duda wysoko zawiesił poprzeczkę!

* już nie mówiąc o tym że Naczelnik Tusk też chwalił się podobnym życiorysem (nawet w tych samych barwach!) jak spin doktorzy uznali że da mu to kilka punktów do 'ludzkiej twarzy' 🙃

i w sumie to też temu Naczelnikowi możesz podziękować bo w tak wyrównanym wyścigu jego psycho-wywiad u Rymanowskiego był zdecydowanie kluczowy jeśli chodzi o przekonanie tego procenta niezdecydowanych który zadecydował o wyniku

Edytowane przez julekstep

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Ja się chyba pogubiłem. Które z nich Twoim zdaniem najlepiej nadaje się do uświadamiania Twoich dzieci?

To zadanie zostawiam sobie. Zadbałem o to aby mieć czas i nie korzystać z pośredników. Niestety zdaję sobie sprawę że nie każdy ma taki komfort.