Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, mayor napisał(a):

Generalnie żarcie w NYC to mistrzostwo świata, jest 30 tysięcy restauracji, w temacie etnicznej kuchni z dowolnego kraju żadne inne miasto nie ma startu. W PL jest pierdolone bezrybie i to dosłownie, w US wybór i bogactwo świeżych ryb i skorupiaków jest ogromny. Większość patrzy na ofertę amerykańskiej gastronomii przez pryzmat maków i innych królestw śmieciowego pseudo żarcia, a niewielu ma pojęcie o prawdziwej gastronomicznej ofercie. Tak jak jebany trol,l kiedy pisze że zajebisty obiad zjada za 18 zeta , a FlixBus to jego ulubiony i najbardziej ekskluzywny sposób podróżowania

I pomyśleć, że administracja Dżą Bidena pozbawiła ciebie tego całego dobra, wyperdalajac ciebie na zbity pysk z USA, ty pierdoło :(

47 minut temu, Pan A. napisał(a):

I pomyśleć, że administracja Dżą Bidena pozbawiła ciebie tego całego dobra, wyperdalajac ciebie na zbity pysk z USA, ty pierdoło :(

To bylo smieszne zanim Donald Tusk nie zmusil go do pracy pod niemieckim butem.

Teraz takie dokuczanki to juz przesada.

Murem za mayorem!

W dniu 14.10.2025 o 21:30, fluber napisał(a):

Za 30 złotych we Wrocławiu przy uczelni to ja mam zupe, drugie danie i ciasto na deser z menu układanym przez dietetyka 

jak powiedzieć w jednym zdaniu, że się nie prowadzi życia towarzyskiego w rozumieniu wychodzenia na miasto, zresztą będąc zadeklarowanym abstynentem, to raczej nietrudne

ja pi****le Fluber, dzisiaj bez stówy, to nie ma się co ruszać na miasto po cokolwiek, a jak Ty masz inaczej, to chociaż nie nazywaj tego wyjściem na miasto, to jest tylko przystanek pomiędzy dom-praca co najwyżej, u mnie na wiosce, w ciągu 15 lat z hakiem cena dużego kebaba wzrosła niemal 4krotnie i na dziś mamy wyższe ceny niż w pobliskim Szczecinie (około 30zł za duży zestaw/kebab w bułce), to nie jest zresztą nic szokującego, ceny usług w tym pierdolniku to jest jakaś totalna patola, a lepiej nie będzie

trochę odpoczywam od forumka, ale jak zwykle nie zawodzi - wyśmienita dyskusja ❤️

27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jak powiedzieć w jednym zdaniu, że się nie prowadzi życia towarzyskiego w rozumieniu wychodzenia na miasto, zresztą będąc zadeklarowanym abstynentem, to raczej nietrudne

ja pi****le Fluber, dzisiaj bez stówy, to nie ma się co ruszać na miasto po cokolwiek, a jak Ty masz inaczej, to chociaż nie nazywaj tego wyjściem na miasto, to jest tylko przystanek pomiędzy dom-praca co najwyżej, u mnie na wiosce, w ciągu 15 lat z hakiem cena dużego kebaba wzrosła niemal 4krotnie i na dziś mamy wyższe ceny niż w pobliskim Szczecinie (około 30zł za duży zestaw/kebab w bułce), to nie jest zresztą nic szokującego, ceny usług w tym pierdolniku to jest jakaś totalna patola, a lepiej nie będzie

trochę odpoczywam od forumka, ale jak zwykle nie zawodzi - wyśmienita dyskusja ❤️

Laf chodzi na randki do baru mlecznego płacąc po 22 zł za zestaw, więc nie wiem o co Ci chodzi, da się? Da się 

20 minut temu, RappaR napisał(a):

Laf chodzi na randki do baru mlecznego płacąc po 22 zł za zestaw, więc nie wiem o co Ci chodzi, da się? Da się 

22 zł to ja wydaję na sam tronsport jadąc na mecz Pogoni, uwielbiam te wypady, spotkania przed/po meczu nawet bardziej niż same mecze, ale zawsze gdzieś tak mimo wszystko boli świadomość, że wydam na taki wypad ponad 2 stówy (z biletem) i tu nie ma mowy o jakich ekstrawaginacjach, takie są ceny, jeśli ktoś mówi, że może wydać 5 razy mniej to najpewniej zobaczy mecz w pubie pijąc 2 browary i to tylko z racji promocji weekendowej, ewentualnie wypije 6 żubrów oglądając na chacie mecz w TV

Edytowane przez LeweBiodroSmoka