Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Ten kebab za 12 ze zdjęcia kosztuje aktualnie 26 - sprawdź na stronie.

Nie oszukasz mnie zdjeciem z przed 7 miesiecy jak tymi danymi z przed 7 lat xD

fakt, spokrzalem na opcje ekskluzywna, “kebab na papierowym talerzu z plastikowymi sztuccami na ceracie w centrum wielkiej metropolii” - moj blad.

lawasz na wynos 31pln:

IMG-4943.jpg

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Prędzej się zrzygasz niż zjesz w McDonald's towaru solo za 50pln

Powiem szczerze, że ciężko byś miał sformować zestaw w McDonalds za 50 zł, którego bym nie dał rady zjeść za 50 zł.

Bo co? 5 Cheeseburgerów?

A tak bez cudowania, to duży zestaw i lody kosztuje powyżej 50 zl.

2 minuty temu, memento1984 napisał(a):

Nie oszukasz mnie zdjeciem z przed 7 miesiecy jak tymi danymi z przed 7 lat xD

fakt, spokrzalem na opcje ekskluzywna, “kebab na papierowym talerzu z plastikowymi sztuccami na ceracie w centrum wielkiej metropolii” - moj blad.

lawasz na wynos 31pln:

IMG-4943.jpg

Wejdź na stronę sapko i zobacz ile kosztuje kebab za 12 zlotych ze zdjęcia teraz (kosztuje 26 złotych)

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Powiem szczerze, że ciężko byś miał sformować zestaw w McDonalds za 50 zł, którego bym nie dał rady zjeść za 50 zł.

Bo co? 5 Cheeseburgerów?

A tak bez cudowania, to duży zestaw i lody kosztuje powyżej 50 zl.

Fakty są takie, że duży zestaw i lody w McDonalds kosztują ponad 50 zł, jest to raczej domyślna opcja dla dorosłej osoby.

Wiem, że mogę kupić w Kauflandzie 20 kajzerek za 5 zł i mam tyle jedzenie, że nie jestem w stanie tego przejeść w 2 osoby, ale raczej nie taki jest cel tej rozmowy.

Tak wiem, że jeśli się pójdzie do baru mlecznego i będzie piło się wodę z kranu, to idzie zjeść za jakieś 30 zł.

Teraz, RappaR napisał(a):

Tak wiem, że jeśli się pójdzie do baru mlecznego i będzie piło się wodę z kranu, to idzie zjeść za jakieś 30 zł.

Za 30 złotych we Wrocławiu przy uczelni to ja mam zupe, drugie danie i ciasto na deser z menu układanym przez dietetyka 

2 minuty temu, memento1984 napisał(a):

ja ci dalem screena z przed okolo 4tygodni.

Ale z Was nooby

Lawasz z kurczakiem - 26

Lawasz z wolowina - 31

Tylko idac do Sapko kebabowi trueschoolowcy zawsze biora wolowine (ale na witrynce sprzed 7 lat strzelam ze wisiala cena za najtansza opcje - czyli kurczaka)

Edytowane przez julekstep

No i na Twoim screenie ten co kosztował 12 złotych osiem lat temu teraz jest za 26 złotych 

lawasz z przed 8 lat to nie jest zaden kurczak, szanujmy vintage-sapko @julekstep

13 minut temu, RappaR napisał(a):

11 minut temu, fluber napisał(a):

Za 30 złotych we Wrocławiu przy uczelni to ja mam zupe, drugie danie i ciasto na deser z menu układanym przez dietetyka 

@RappaR dietetyk zaleca wode z kranu ;) albo fluber rozlewa (tfu) kontrabandowa Muszynianke pod stolem!

3 godziny temu, fluber napisał(a):

Raport o jedzeniu na mieście Polaków co prawda sprzed 7 lat, ale pokazuje rzeczywistość (dodaj 50% inflacji)

21 minut temu, fluber napisał(a):

No i na Twoim screenie ten co kosztował 12 złotych osiem lat temu teraz jest za 26 złotych 

2 godziny temu, fluber napisał(a):

5 osób raz do roku przez 5 lat daje piątaka. Ja naprawdę jestem niezły z matmy.

2 godziny temu, fluber napisał(a):

No jak liczysz 200 za głowę to nie miej potem pretensji, że dyskutuje z 200 na głowę.

i wlasnie za to lubie to forum - daj kredyt kiedy kredyt sie nalezy, jak to mawial Pan Marcin

19 minut temu, memento1984 napisał(a):

lawasz z przed 8 lat to nie jest zaden kurczak, szanujmy vintage-sapko @julekstep

@RappaR dietetyk zaleca wode z kranu ;) albo fluber rozlewa (tfu) kontrabandowa Muszynianke pod stolem!

Dziś za 29,50 krem z brokułów z płatkami migdałów 300ml plus 300g pierogów ze szpinakiem i cebulką plus szklanka kompotu. 

6 minut temu, memento1984 napisał(a):

i wlasnie za to lubie to forum - daj kredyt kiedy kredyt sie nalezy, jak to mawial Pan Marcin

To już lekka desperacja żeby wrzucać zdjęcie sprzed nie wiadomo ilu lat jednego kebsa z jednego punktu i na tej podstawie wyśmiewać inflację. Jestem w szoku, że Cię to dotknęło.

Teraz, memento1984 napisał(a):

u mnie dzis $9.99 duza pizza dominos z 8 (skladnikami!!!!wale same miecho!). plackow bez limitu. ale "who cares"?

Ja Cię tylko informuje ile przeciętni ludzie wydają na obiad na mieście, bo widzę że się odkleiles.

Dziś za 29,50 krem z brokułów z płatkami migdałów 300ml plus 300g pierogów ze szpinakiem i cebulką plus szklanka kompotu. 

https://www.bar-ptys.pl/restauracja/bar-ptys

Ptyś - Bar and Bistro, Zabrze - Restaurant menu, prices and reviews

Za rosół plus schabowy plus ziemniaki plus surówkę plus kompot płacisz ponad 40 zł.

A to jest naprawdę bar mleczny na niskim poziomie.