fluber Opublikowano Wtorek o 17:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:37 20 minut temu, memento1984 napisał(a): przedzial byl 100-200 5 osób raz do roku przez 5 lat daje piątaka. Ja naprawdę jestem niezły z matmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 17:39 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:39 1 minutę temu, fluber napisał(a): 5 osób raz do roku przez 5 lat daje piątaka. Ja naprawdę jestem niezły z matmy. no na drugim koncu przedzialu, daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 17:39 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:39 Teraz, memento1984 napisał(a): no na drugim koncu przedzialu, daje. No jak liczysz 200 za głowę to nie miej potem pretensji, że dyskutuje z 200 na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 17:41 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:41 Teraz, fluber napisał(a): No jak liczysz 200 za głowę to nie miej potem pretensji, że dyskutuje z 200 na głowę. musisz miec pretensje, bo kto wychodzi raz do roku! albo ma tylko 5 znajomych!!!!!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:45 Wróćcie do gotówki i rozwiążcie problem, tego skarbówka nie wykryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 17:46 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:46 Teraz, P_M napisał(a): Wróćcie do gotówki i rozwiążcie problem, tego skarbówka nie wykryje Albo niech każdy płaci za siebie, w większości knajp to wciąż jest wykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 17:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:48 1 minutę temu, fluber napisał(a): Albo niech każdy płaci za siebie, w większości knajp to wciąż jest wykonalne Still łatwiej, żeby jeden zapłacił, po prostu "oddanie/zrzutka" niech wróci do płacącego w formie gotówki i tyle. Trzymajmy się gotówki póki możemy, jedna z ostatnich ostoi wolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 17:58 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:58 Godzinę temu, fluber napisał(a): Raport o jedzeniu na mieście Polaków co prawda sprzed 7 lat, ale pokazuje rzeczywistość (dodaj 50% inflacji) W tygodniu 68% respondentów płaci za posiłek miedzy 11 a 40 zł, podczas gdy w weekendy 65% badanych wydaje między 21 a 70 zł. Sprawdziłem z ciekawości kebaba obok. Dowóz który mnie kosztował 4 lata temu 26 zł, obecnie kosztuje 57 zł. 48 minut temu, fluber napisał(a): O kim pisał memento możesz sprawdzić w jego poście. Ja nie neguję, że elita finansowa tego forum wydaje 200 złotych na łebka kiedy wychodzi zjeść na mieście. Ja pisałem o okolicach 100 i tak wychodzi. I wychodzę do normalnych miejsc, żadna elita. Ostatnio dałem w Velorii za kolację dla dwóch 215 zł. Można sobie wygooglować jak wygląda Veloria, na pewno nie jest to Belweder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 18:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:14 11 minut temu, RappaR napisał(a): Ja pisałem o okolicach 100 i tak wychodzi. I wychodzę do normalnych miejsc, żadna elita. Ostatnio dałem w Velorii za kolację dla dwóch 215 zł. Można sobie wygooglować jak wygląda Veloria, na pewno nie jest to Belweder cerata na stolikach, w lato pod parasolem piekna ekspozycja na 12-pietrowy blok z czasow krola Swieczka, Zabrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 18:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:16 17 minut temu, RappaR napisał(a): Sprawdziłem z ciekawości kebaba obok. Dowóz który mnie kosztował 4 lata temu 26 zł, obecnie kosztuje 57 zł. Ja pisałem o okolicach 100 i tak wychodzi. I wychodzę do normalnych miejsc, żadna elita. Ostatnio dałem w Velorii za kolację dla dwóch 215 zł. Można sobie wygooglować jak wygląda Veloria, na pewno nie jest to Belweder Pewnie polowe na napoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 18:21 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:21 3 minuty temu, fluber napisał(a): Pewnie polowe na napoje Jeden drink i 2 cole. Do tego po ciastku, 2 pizze i napiwek i wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 18:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:27 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Jeden drink i 2 cole. Do tego po ciastku, 2 pizze i napiwek i wyszło. Dokopałem się do raportu rynek gastronomiczny w Polsce 2025. Spośród jedzących na mieście 20 procent osób wydaje >100, 26 procent <50. Tyle w temacie z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 18:34 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:34 6 minut temu, fluber napisał(a): Dokopałem się do raportu rynek gastronomiczny w Polsce 2025. Spośród jedzących na mieście 20 procent osób wydaje >100, 26 procent <50. Tyle w temacie z mojej strony Podejrzewam, że do tego się wliczają żabki, bo hot dog i cola to już z 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 18:50 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:50 2 godziny temu, fluber napisał(a): Ja przecież nie neguje ile wy wydajecie. Ja was uświadamiam, że tyle nie wydaje każdy kto nie jest studentem u Chińczyka. pełna zgoda ja - już nie student - nie wydaję tyle NIE U CHIŃCZYKA (chociaż nie powiem czasem dla odmiany chinolka też lubię, tylko zawsze przesadzam z tą ostrą pastą i potem nie zdążam na porannego calla! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 19:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:05 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał(a): Raport o jedzeniu na mieście Polaków co prawda sprzed 7 lat, ale pokazuje rzeczywistość (dodaj 50% inflacji) W Koncowka 2017 sapko kebab 12pln. 2025 najmniejszy lawasz za 42pln 50% procent inflacja hehe Edytowane Wtorek o 19:08 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:09 34 minuty temu, RappaR napisał(a): Podejrzewam, że do tego się wliczają żabki, bo hot dog i cola to już z 15 zł. Nie, pytano o lokale gastronomiczne, nie sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Wtorek o 19:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:10 No ceny rosną jak pojebane a jeszcze większy zonk jest gdy się widzi płatki z psim patrolem za 12 i tylko dlatego, że jest na pudełku narysowana ta bajka. Nie wiem kto to kupuje. Dobrze, że są promocje, ale to i tak mało co ratuje sytuacje. A co do wyjścia na miasto to niestety, ale 100 to minimum jak na dwie osoby. A no i oczywiście @RappaR musiał się pochwalić wyjściem w miasto xD * 100 na dwie osoby, jak czytam o 200 na dwie to faktycznie sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 19:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:13 1 minutę temu, LAF napisał(a): A co do wyjścia na miasto to niestety, ale 100 to minimum jak na dwie osoby Chyba w McD, po 50pln na glowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 19:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:14 6 minut temu, memento1984 napisał(a): Koncowka 2017 sapko kebab 12pln. 2025 najmniejszy lawasz za 42pln 50% procent inflacja hehe Ten kebab za 12 ze zdjęcia kosztuje aktualnie 26 - sprawdź na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Wtorek o 19:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:14 1 minutę temu, memento1984 napisał(a): Chyba w McD, po 50pln na glowe. ale Ty idziesz zjeść czy się najeść bo to są dwie różne rzeczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi