Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

Ma ktoś jakieś doświadczenia z kupowaniem mieszkań we Włoszech?

Jak chcesz kupić to pomyśl o tym czy ma potencjał i możliwość Airbnb, poza tym dla Ciebie trochę bez sensu, tyle miejsc masz jeszcze do zobaczenia, a jak kupisz coś gdzieś to wypadałoby się tam pojawić ze 2 razy do roku.

Ufam że Pani broker nie jest podobna do Pani dekoratorki i że nie łapiesz się na ten sam trick xD.

7 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ufam że Pani broker nie jest podobna do Pani dekoratorki i że nie łapiesz się na ten sam trick xD.

Jaki? I jaka pani broker?

8 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jak chcesz kupić to pomyśl o tym czy ma potencjał i możliwość Airbnb, poza tym dla Ciebie trochę bez sensu, tyle miejsc masz jeszcze do zobaczenia, a jak kupisz coś gdzieś to wypadałoby się tam pojawić ze 2 razy do roku.

Właśnie o to chodzi, że mnie dziwi jakie to jest tanie i jednocześnie potencjał pod jakiś wynajem. Blisko morza na Sycylii wyremontowane mieszkanie za mniej niż 4k złotych za metr.

Te ceny podejrzane, szczególnie, że w Polsce coś blisko morza to z 14k. 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Jaki? I jaka pani broker?

Właśnie o to chodzi, że mnie dziwi jakie to jest tanie i jednocześnie potencjał pod jakiś wynajem. Blisko morza na Sycylii wyremontowane mieszkanie za mniej niż 4k złotych za metr.

Te ceny podejrzane, szczególnie, że w Polsce coś blisko morza to z 14k. 

to nagle bedziesz kupowal na Sycylii, najniebezpieczniejszy rejon w Europie po zmroku? nadal pewnie ze 100k euro pewnie wyjdzie a to kula u nogi ze hej.

52 minuty temu, memento1984 napisał(a):

to nagle bedziesz kupowal na Sycylii, najniebezpieczniejszy rejon w Europie po zmroku? nadal pewnie ze 100k euro pewnie wyjdzie a to kula u nogi ze hej.

Właśnie mnie ciekawi, bo podobno ceny to 50k.

I nie wiem czy Sycylia taka niebezpieczna, to nie Marsylia

53 minuty temu, RappaR napisał(a):

Właśnie mnie ciekawi, bo podobno ceny to 50k.

I nie wiem czy Sycylia taka niebezpieczna, to nie Marsylia

Ktoś tu pisał że Marsylia całkiem spoczko xD.

Nie wiem, zrobisz jak chcesz ale dam ci radę ktorej nauczyłem się na własnej dupie, nic nikomu nie wynajmuj, a już w ogóle za granicą jak tam nie jesteś... Jak masz luźną kasę to sobie w coś innego zainwestuj @P_M pomoże ;)

4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Ktoś tu pisał że Marsylia całkiem spoczko xD.

Nie wiem, zrobisz jak chcesz ale dam ci radę ktorej nauczyłem się na własnej dupie, nic nikomu nie wynajmuj, a już w ogóle za granicą jak tam nie jesteś... Jak masz luźną kasę to sobie w coś innego zainwestuj @P_M pomoże ;)

Na razie po prostu wyskakują mi ogłoszenia na FB na jakichś grupach sprzedam dom w Italii i wygląda to po prostu bardzo okazyjnie, stąd zadałem pytanie czy ma ktoś w ogóle jakieś ogarnięcie jak to wygląda praktycznie.