RappaR Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, julekstep napisał(a): wow 41 to już mocno pęknięta granica psychologiczna jeśli idzie o cenę (szczególnie że nie jest to jakiś olbrzym patrząc na foto) Nic nowego, często tyle widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 5 godzin temu, Koelner napisał(a): 41 zł za kebsa? to chyba jakiś wkład własny od turasa z pod kutasa i ciągnięcie fiuta przez @julekstep w zestawie A ty ciągle o jednym. Po twoim setnym wpisie na ten temat już raczej nikt tutaj nie ma wątpliwości, że jesteś homo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Nie, no 40 zł za kebaba to więcej niż u berlińskich kebabowych wirtuozów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 15 minut temu, vero1897 napisał(a): A ty ciągle o jednym. Po twoim setnym wpisie na ten temat już raczej nikt tutaj nie ma wątpliwości, że jesteś homo nie podrywaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 5 godzin temu, LAF napisał(a): Alibaba no Alibaba to dobra opcja..................była 20 lat temu lol xD 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Nic nowego, często tyle widzę okolice 35 zeta to już niestety norma za dużego kebsa, ale 40+ to ja jeszcze nie płaciłem tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 10 minut temu, Koelner napisał(a): nie podrywaj mnie Nie chcę mi się teraz wdawać w dziecinne przepychanki bo wolę pić wódkę. Więc przyznam ci, że chociaż masz poczucie humoru. 18 minut temu, julekstep napisał(a): okolice 35 zeta to już niestety norma za dużego kebsa, ale 40+ to ja jeszcze nie płaciłem tbh Tylko wiesz ja te 40+ zeta wydam raz/dwa w roku, gdzieś tam przyjazdem. Nie będę więc przeżywał kilku złotówek w takim wypadku, jakoś przeżyję. Na dłuższą metę wiadomo trzeba szukać optimum cena/jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 9 godzin temu, vero1897 napisał(a): Nie chcę mi się teraz wdawać w dziecinne przepychanki bo wolę pić wódkę. Więc przyznam ci, że chociaż masz poczucie humoru. a jaką? mnie ostatnio Pułaski wchodził jak złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 3 minuty temu, Koelner napisał(a): a jaką? mnie ostatnio Pułaski wchodził jak złoto A gdzie ją kupujesz ? Dziś meczyk to można jakiegoś drinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 9 minut temu, LAF napisał(a): A gdzie ją kupujesz ? Carrefour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Godzinę temu, Koelner napisał(a): a jaką? mnie ostatnio Pułaski wchodził jak złoto Wczoraj akurat padło na Stumbrasa. Ogólnie nie mam jakichś preferencji, wóda to wóda - ma kopać i byle była zimna i nie waliła chemią to jest git. A czy jest litewska, polska, ruska czy mongolska to już mało istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Wstydziłbyś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 6 godzin temu, LAF napisał(a): A gdzie ją kupujesz ? Dziś meczyk to można jakiegoś drinka nie Carrefour tylko LeClerc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 58 minut temu, Koelner napisał(a): nie Carrefour tylko LeClerc Dla ciebie Pan General, cieciu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 7 minut temu, memento1984 napisał(a): Dla ciebie Pan General, cieciu! pojebało Ci się z Lafrentzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Bardziej jako ciekawostka, bo ta grafika w sumie jedynie mówi, że Ukraina to dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca W dniu 3.06.2025 o 04:53, RappaR napisał(a): Bardziej jako ciekawostka, bo ta grafika w sumie jedynie mówi, że Ukraina to dno Gdzies chyba u nas bylo na forum, ale to jak flip i flap czy bonnie i clyde: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 4 godziny temu, memento1984 napisał(a): Gdzies chyba u nas bylo na forum, ale to jak flip i flap czy bonnie i clyde: Wywalić z drugiej mapki Ukrainę, Białoruś, Mołdawię, Estonię, Łotwę i Litwę, wsadzić Danię i wyjdzie trochę inny obraz tak samo w mapce wcześniej - głównie wynika z tego, że Ukraina i Białoruś są niesamowicie biedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Wywalić z drugiej mapki Ukrainę, Białoruś, Mołdawię, Estonię, Łotwę i Litwę, wsadzić Danię i wyjdzie trochę inny obraz tak samo w mapce wcześniej - głównie wynika z tego, że Ukraina i Białoruś są niesamowicie biedne Te mapki to taki feel-good dla plebsu, rozbawilo mnie ze smigaja dwie, jedna dla PL druga dla DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 1 minutę temu, memento1984 napisał(a): Te mapki to taki feel-good dla plebsu, rozbawilo mnie ze smigaja dwie, jedna dla PL druga dla DE Jedna dla Rappara druga dla Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 4 minuty temu, P_M napisał(a): Jedna dla Rappara druga dla Pablo Tu mozna wstawic kaczynskiego z mlodym dzialaczem meme! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi