memento1984 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Wizards season tix: Seating Preferences VIP Seating – Starting at $346 per seat/game Ultra Club - Starting at $138 per seat/game Center Select - Starting at $148 per seat/game 100 Level & 200 level - Starting at $52 per seat/game 400 Level - Starting at $16 per seat/game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja 6 minut temu, memento1984 napisał(a): Wizards season tix: Seating Preferences VIP Seating – Starting at $346 per seat/game Ultra Club - Starting at $138 per seat/game Center Select - Starting at $148 per seat/game 100 Level & 200 level - Starting at $52 per seat/game 400 Level - Starting at $16 per seat/game I tak za dużo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): I tak za dużo xD to samo sobie pomyslalem. na meczach pustki. chociaz oni poszli w jakies 3-game/5-game pack'i, co mi sie wydawalo ciekawe. mieli taka formule ze np kupujesz 5-game pack i mozesz dostac jakies mega dobre miejsce jak np jest dostepne, mi akurat wpadlo club seats na mecz z Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja 12 minut temu, memento1984 napisał(a): to samo sobie pomyslalem. na meczach pustki. chociaz oni poszli w jakies 3-game/5-game pack'i, co mi sie wydawalo ciekawe. mieli taka formule ze np kupujesz 5-game pack i mozesz dostac jakies mega dobre miejsce jak np jest dostepne, mi akurat wpadlo club seats na mecz z Cavs. Dla skali tu VIP seats kosztują ~$14k za sezon, parę lat temu (jak jeszcze pracowałem gdzie pracowałem) koleś z Manchesteru City dzwonił przed meczem z Liverpoolem czy nie byłbym zainteresowany lożą (chyba mają na 8 i 16 z tego co pamiętam) on oferował ta większą za £18k za ten jeden mecz. Te ceny biletów które kolega @memento1984 podesłał to musi być jakiś all time low w skali NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja Na jakieś totalnie, ale to totalnie niszowe gale MMA mają miejsca vip za 1000 zł dla porównania. Imho 100% pralnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja 12 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): . Te ceny biletów które kolega @memento1984 podesłał to musi być jakiś all time low w skali NBA. Gdzie tam all time low. Jak mieszkałem w Phillada City to bilety na Syfxers były po $ 8-10 i jeszcze w bilet był wliczony complimentary hot dog , to powiedzmy było dawno, ale w zeszłym roku w Philly masowo rozdawali za darmo bilety na mecz z Knickcs w playoffach, to było bliżej all time low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wojna-o-imperium-zygmunta-solorza-zapadla-decyzja-sadu-w-liechtensteinie/q7d19m6,79cfc278 Jakoś mam wrażenie że to nie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja https://x.com/myslozbir/status/1926952908223877431 Kto by się spodziewał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 3 minuty temu, fluber napisał(a): https://x.com/myslozbir/status/1926952908223877431 Kto by się spodziewał:) Przykre, współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Dobry kebab w centrum Wawy? Ktoś coś? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 9 minut temu, vero1897 napisał(a): Dobry kebab w centrum Wawy? Ktoś coś? @julekstep Nie bywam w centrum raczej bo to 3ci swiat, ale efes express jest ok Widze tez ze tendur sie otworzyl.na chmielnej, wiec strzelam ze jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) 13 minut temu, vero1897 napisał(a): Dobry kebab w centrum Wawy? Ktoś coś? @julekstep Ten co jest obok Teatru Kwadrat. Ja tam po wizycie w Elegance jestem ostrożny co do jego rekomendacji Edytowane 26 Maja przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 13 minut temu, julekstep napisał(a): Widze tez ze tendur sie otworzyl.na chmielnej, wiec strzelam ze jest ok Spróbujemy tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 5 minut temu, vero1897 napisał(a): Spróbujemy tego. To napisz później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) 30 minut temu, LAF napisał(a): Ten co jest obok Teatru Kwadrat. Bajka? xDDD Edytowane 26 Maja przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 12 minut temu, LAF napisał(a): To napisz później. Zrobię wam nawet zdjęcie jak chcecie, to se ocenicie eksperckim okiem. Ja tam się uja znam. Dzięki za polecajkę tak czy inaczej @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 41 zł za kebsa? to chyba jakiś wkład własny od turasa z pod kutasa i ciągnięcie fiuta przez @julekstep w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 30 minut temu, julekstep napisał(a): Bajka? xDDD Alibaba No ale jak w smaku @vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja W smaku ok, mięsa nie brakuje, napewno nie ma samej zieleniny, sos niby ostrawy ale jak dla mnie w sam raz, pozostali też nie narzekali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 32 minuty temu, vero1897 napisał(a): Zrobię wam nawet zdjęcie jak chcecie, to se ocenicie eksperckim okiem. Ja tam się uja znam. Dzięki za polecajkę tak czy inaczej @julekstep wow 41 to już mocno pęknięta granica psychologiczna jeśli idzie o cenę (szczególnie że nie jest to jakiś olbrzym patrząc na foto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi