P_M Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie mam ani tych trzech kropek, ani opcji usunięcia filmu z playlisty A wklej co widzisz jak wejdziesz w playlistę z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja @RappaR Wchodzisz w playlistę klikasz 3 kropki i dajesz remove playlist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 5 minut temu, RappaR napisał(a): iPhony są zjebane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Teraz, agresywnychomik napisał(a): iPhony są zjebane;) Na komputerze nie ma w ogóle 3 kropek przy 3 playlistach na 8(jedna z nich to polubione), w pozostałych są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja W dniu 16.05.2025 o 11:34, P_M napisał(a): W sensie, że ktoś zaprzeczał wzrostom cen? W sensie, ze w PL jak sie poprawilo w duzych miastach (pensje poszly do gory) to ceny nieruchomosci i konsumpcja pozostanie ~2010s. co to by bylo za zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): iPhony są zjebane;) Tą mogę, tamtej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja W dniu 16.05.2025 o 14:58, blackmagic napisał(a): Czy ja czegos nie rozumiem czytając ten wykres? Dane nie znormalizowane na gdp czy jakies gdp/capita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Teraz, memento1984 napisał(a): Dane nie znormalizowane na gdp czy jakies gdp/capita Stosunek do średniej, pisze na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Stosunek do średniej, pisze na górze. Dokladnie, do sredniej nominalnej, trzebaby jakiegos ai-murzyna jak groka zapytac zeby ten bargraph przeliczyl na gdp/capita albo srednie zarobki brutto When housing costs are compared to the EU average, Ireland is topping the list of the most expensive country, according to the latest data (2023) from Eurostat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 11 minut temu, memento1984 napisał(a): Dane nie znormalizowane na gdp czy jakies gdp/capita Mimo to wydaje się to z dupy biorąc pod uwagę protesty w Hiszpanii, że m2 mieszkania kosztuje 2,5k euro, co w Polsce też nie jest żadnym kosmosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 18 minut temu, RappaR napisał(a): Tą mogę, tamtej nie Sprawdziłem na iPhonie żony, dokładnie apka ma ten sam layout jak na Androidzie. Nie wiem co masz nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Sprawdziłem na iPhonie żony, dokładnie apka ma ten sam layout jak na Androidzie. Nie wiem co masz nie tak. Właśnie nie mogę dwóch zewnętrznych playlist, które nie wiem sam jak dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Właśnie nie mogę dwóch zewnętrznych playlist, które nie wiem sam jak dodałem. Daj mi loginy to spróbuję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Daj mi loginy to spróbuję xD Od razu iPKO sprawdź czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja @fluber pytanie do Ciebie jako do nauczyciela akademickiego, ofc możesz odpowiedzieć na priv. W dobie AI jak sprawdzasz czy pracę studentów są samodzielne, czy nie? Jakiś zwykły czeker czy coś bardziej wysublimowanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @fluber pytanie do Ciebie jako do nauczyciela akademickiego, ofc możesz odpowiedzieć na priv. W dobie AI jak sprawdzasz czy pracę studentów są samodzielne, czy nie? Jakiś zwykły czeker czy coś bardziej wysublimowanego? Nie da się tego sprawdzić. Żaden checker nie zadziała. Mamy nakładkę np. do prac dyplomowych w repozytorium, ale nawet na to nie patrzę, bo to i tak nie ma sensu. Nie da się tego określić, o ile ktoś nie zostawi jakiejś oczywistości typu kawałek prompta. Zadawanie studentom rzeczy, które może zrobić chat gpt nie ma sensu, więc takich nie zadaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 3 minuty temu, fluber napisał(a): Nie da się tego sprawdzić. Żaden checker nie zadziała. Mamy nakładkę np. do prac dyplomowych w repozytorium, ale nawet na to nie patrzę, bo to i tak nie ma sensu. Nie da się tego określić, o ile ktoś nie zostawi jakiejś oczywistości typu kawałek prompta. Zadawanie studentom rzeczy, które może zrobić chat gpt nie ma sensu, więc takich nie zadaję. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 36 minut temu, RappaR napisał(a): Logiczna konstrukcja tego zdania sugeruje, że streaming to nie real job, więc w sumie to taki auto-diss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi