agresywnychomik Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja https://www.euronews.com/business/2025/05/15/european-property-market-where-have-housing-costs-soared-the-most Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 7 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): https://www.euronews.com/business/2025/05/15/european-property-market-where-have-housing-costs-soared-the-most Dane mocno sprzeczne z poglądami większości ludzi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 12 minut temu, blackmagic napisał(a): Dane mocno sprzeczne z poglądami większości ludzi na forum W sensie, że ktoś zaprzeczał wzrostom cen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Godzinę temu, P_M napisał(a): W sensie, że ktoś zaprzeczał wzrostom cen? W sensie że mieszkania w Polsce są strasznie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 10 minut temu, blackmagic napisał(a): W sensie że mieszkania w Polsce są strasznie drogie W sensie ktoś zaprzeczał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Godzinę temu, blackmagic napisał(a): W sensie że mieszkania w Polsce są strasznie drogie 59 minut temu, RappaR napisał(a): W sensie ktoś zaprzeczał? No, też właśnie nie kojarzę, by ktokolwiek zaprzeczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Czy ja czegos nie rozumiem czytając ten wykres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Chcę sobie zrobić porządek z playlistami na YT Jak usunąć zapisaną playlistę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Godzinę temu, RappaR napisał(a): Chcę sobie zrobić porządek z playlistami na YT Jak usunąć zapisaną playlistę? Z telefonu wchodzisz w konto, przytrzymujesz dłużej palec na playliście i klikasz "delete". You are welcome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 12 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Z telefonu wchodzisz w konto, przytrzymujesz dłużej palec na playliście i klikasz "delete". You are welcome Ty to stary masz ze 160 IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 5 minut temu, Koelner napisał(a): Ty to stary masz ze 160 IQ God damn genius! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Ja pi****le, koledze pomagam a tu szydera. Bądź dobry dla ludzi w tym kraju. Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 33 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Z telefonu wchodzisz w konto, przytrzymujesz dłużej palec na playliście i klikasz "delete". You are welcome A jeśli się żadne okienko nie pojawia, to co? Jakby to takie proste było, to bym nie pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Teraz, RappaR napisał(a): A jeśli się żadne okienko nie pojawia, to co? Jakby to takie proste było, to bym nie pytał. Pytaj @julekstep i @Koelner xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Mam jedną playlistę, której nie mogę usunąć. Z komputera nie pojawia się przy niej menu opcji. Na komórce jak przytrzymam, nic się nie pojawia. Z pozostałymi nic się takiego nie dzieje. Playlista w sumie nie moja, tylko dodana jako całość do obejrzenia z zewnętrznego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) Godzinę temu, RappaR napisał(a): Mam jedną playlistę, której nie mogę usunąć. Z komputera nie pojawia się przy niej menu opcji. Na komórce jak przytrzymam, nic się nie pojawia. Z pozostałymi nic się takiego nie dzieje. Playlista w sumie nie moja, tylko dodana jako całość do obejrzenia z zewnętrznego konta Aha, spoko, jak jest czyjąś to chyba dodałeś ja przez bookmarki zwyczajnie ja odbookmarkuj i powinna zniknąć. Edytowane 18 Maja przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja W dniu 16.05.2025 o 20:58, blackmagic napisał(a): Czy ja czegos nie rozumiem czytając ten wykres? niewykluczone : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 35 minut temu, rw30 napisał(a): niewykluczone : ) No właśnie dlatego pytam? Bo jak patrzę to wychodzi ze ciagle ceny mieszkań w PL daleko za naszymi sąsiadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Godzinę temu, RappaR napisał(a): Mam jedną playlistę, której nie mogę usunąć. Z komputera nie pojawia się przy niej menu opcji. Na komórce jak przytrzymam, nic się nie pojawia. Z pozostałymi nic się takiego nie dzieje. Playlista w sumie nie moja, tylko dodana jako całość do obejrzenia z zewnętrznego konta A jak nie masz tu trzech kropek to wchodzisz w daną playlistę i przy każdej będziesz musiał sobie usunąć film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 6 minut temu, P_M napisał(a): A jak nie masz tu trzech kropek to wchodzisz w daną playlistę i przy każdej będziesz musiał sobie usunąć film. Nie mam ani tych trzech kropek, ani opcji usunięcia filmu z playlisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi