Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, mayor napisał(a):

Pewnie tak, tylko ten pierwszy z katechetką, drugi wolał z nauczycielem bo kobiety złe - biją i duszą . A @julekstep na szkolnych wycieczkach jadł za darmo w McDonald, bo dzieci z klasy kupowały zestawy Happy Meal żeby mieć zabawki, tylko nie miały siły jeść tego gunwa

Julek kiedyś nie był ciałopozytywny. Na zdjęciach ślubnych elegancki, nie binarny chłopak. Fryzurka jak Modern Talking:)

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Julek kiedyś nie był ciałopozytywny. Na zdjęciach ślubnych elegancki, nie binarny chłopak. Fryzurka jak Modern Talking:)

Przynajmniej Julek charakterny nikogo nie podpierdalał do belfrów. Troll jak każdy jebany kapuś , ma nawet wytłumaczenie, że donosząc na kolegów ratował ich przed ogniem piekielnym

4 minuty temu, mayor napisał(a):

Przynajmniej Julek charakterny nikogo nie podpierdalał do belfrów. Troll jak każdy jebany kapuś , ma nawet wytłumaczenie, że donosząc na kolegów ratował ich przed ogniem piekielnym

Nie przed ogniem tylko przed rakiem i innymi chorobami wynikającymi z palenia, które mogą dotknąć ich oraz ich rodzinę. Nie ma gorszego gówna niż papierosy dla tego, który pali i jego otoczenia. Cisniesz tu często po alkoholu, a to papierosy są bardziej zabójcze pod tym względem 

22 minuty temu, Koelner napisał(a):

zawsze dobrze mądrego poczytać :) 

Z tych szkodliwych nałogów,  to chyba najbardziej zabójcze jest bieganie i podpierdalanie- od biegania kobietom cycki wiotczeją, a u mężczyzn wiatr w bułach, a za podpierdalanie można mieć ryj obity i przekopane dupsko.  Wódka dopiero na trzecim miejscu, fajki #4, a pierwszą piątkę trucizn zamyka zioło. Chociaż w wielu przypadkach zielsko może pomóc i w sumie to normalnym ludziom wychodzi na zdrowie 

5 minut temu, mayor napisał(a):

Z tych szkodliwych nałogów,  to chyba najbardziej zabójcze jest bieganie i podpierdalanie- od biegania kobietom cycki wiotczeją, a u mężczyzn wiatr w bułach, a za podpierdalanie można mieć ryj obity i przekopane dupsko.  Wódka dopiero na trzecim miejscu, fajki #4, a pierwszą piątkę trucizn zamyka zioło. Chociaż w wielu przypadkach zielsko może pomóc i w sumie to normalnym ludziom wychodzi na zdrowie 

Narzekanie na wygląd biegających lasek... wstydzilbys się takie herezje publicznie wypisywać.

A podpierdalanie to jest obywatelski obowiązek. 

Najgorsze nałogi to fajki, alkohol i niezdrowe jedzenie.

2 godziny temu, josephnba napisał(a):

Jeśli miałbym zgadywać kto jeździł z nauczycielką i podpierdalał kumpli że palą papierosy to byłby to fluber i mengele

Nazwanie mnie masowym mordercą - zero reakcji ze strony @ignazz

Naprawdę bawi mnie jak małym i zabawnym hipokrytą jesteś :) 

7 minut temu, fluber napisał(a):

A to źle? Wolałbyś, żeby Twój syn siedział z nauczycielką i przestrzegał zasad czy palił papierosy i pił alkohol na tylnym siedzeniu autokaru?

Wolałbym żeby użył trochę życia i sam mógł decydować co jest dobre a co nie, zamiast ssać pałkę nauczycielowi i podpierdalac kumpli z zazdrości że nikt go nie lubi  

Jeśli mój syn kiedyś zdecyduje że chce spróbować jak smakują fajki to nic na to nie poradzę, tak jak mój tata nic na to nie poradził kiedy ja w 5tej klasie na wycieczce spróbowałem z kumplami 

Byly to oczywiście czasy kiedy palenoe było popularne, palili rodzice więc automatycznie palenie wydawało się "dorosłe" 

Teraz fajki są cancelowane, my nie palimy, nikt z naszych znajomych też nie, więc wątpię żeby to dla młodych było równie "atrakcyjne" jak 30 lat temu 

Edytowane przez josephnba

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Nazwanie mnie masowym mordercą - zero reakcji ze strony @ignazz

Naprawdę bawi mnie jak małym i zabawnym hipokrytą jesteś :) 

Idź się wypłakać komuś, kogo to obchodzi 

Teraz, Pablo81 napisał(a):

To wpadaj :)

Widzimy się na dworcu zoo 

Jebniemy w żyłę