fluber Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Teraz, RappaR napisał(a): Ludzie się odwiecznie starzeją(chociaż akurat ludzie w moim otoczeniu nie do końca się starzeją), ale jednak pewne rzeczy istniały. I pewnie wciąż istnieją w grupie 15 lat młodszej niż Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): I pewnie wciąż istnieją w grupie 15 lat młodszej niż Ty Po pierwsze właśnie nie to raz. A dwa - pewne rzeczy istniały w więcej niż jednej grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 7 minut temu, RappaR napisał(a): Po pierwsze właśnie nie to raz. A dwa - pewne rzeczy istniały w więcej niż jednej grupie. Zawsze większość ludzi spędzała sylwestra w domu. Poza domem zwykle mniejszość. Teraz co najwyżej część z nich zmieniła imprezy na podróże. Zresztą ile procent ludzi miało kiedykolwiek plany na sylwestra w połowie listopada? 1 na 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Teraz, fluber napisał(a): Zawsze większość ludzi spędzała sylwestra w domu. Poza domem zwykle mniejszość. Teraz co najwyżej część z nich zmieniła imprezy na podróże. Zresztą ile procent ludzi miało kiedykolwiek plany na sylwestra w połowie listopada? 1 na 20? Kiedyś bardzo dużo, bo wszystkie terminy wtedy były już pozajmowane. Sylwestra w domu na domówkach albo spotkaniach. Jak byłem mały każdy sylwester spędzałem w domu, bo rodzice gdzieś wychodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 @RappaR masz w końcu łaskę z którą warto iść na bal (winszuje) tylko balu nie ma xD Na Teneryfe sie wybierzcie, będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @RappaR masz w końcu łaskę z którą warto iść na bal (winszuje) tylko balu nie ma xD Na Teneryfe sie wybierzcie, będzie spoko. Na Maderę lecimy w grudniu większą ekipę, też podobno spoko. I tak się nastawiłem na sylwester w pracy, po prostu tak przy okazji zauważyłem że absolutnie nikt nie chce nie wiem, wynająć domku w górach, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Madera będzie ciut zimno i pewnie ciekawe lądowanie w Fuchal będzie o tej porze roku. Ale kuchnia wynagrodzi wszystkie niedogodności. Świetne ryby. Weź wygodne buty bo tam trochę się chodzi pod górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 https://przegladsportowy.onet.pl/boks/kosmos-mike-tyson-i-jake-paul-przyciagneli-dziesiatki-milionow-widzow-absolutny/mr60tzy Zabawne jak to Tyson ma kilka wyroków za gwałty, pobicia i jazdę po pijaku, a to Jake Paul jest opisany jako kontrowersyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) 5 godzin temu, fluber napisał(a): Zrodlo? https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11480680/ Pamietam ~2013 roku jak przeczytalem podobna publikacje bazowana na machine learning (prosty bayesian model) jako czynnik decyzyjny w onkologii i juz wtedy (maly dataset, kilkadziesiat obserwacji) model dzialal jako mocno non-inferior do decyzji attending physician. Ot publikacja gdzies z “demoludow” ale technicznie dobra - pomyslalem sobie, wow, za 20-30lat to juz wielki Pan profesur nie bedzie potrzebny. wtedy to jeszcze pamietam, lekarz zasmial, ze kto to bedzie obslugiwal, a tu ~10 lat pozniej nie potrzeba GUI tylko jestesmy w momemcie ze za “prompt” bedzie sluzyl mikrofon. Mial byc HOMM3 meme z astrologami, lekarzami i pielegniarkami ale mi sie odechcialo Edytowane 19 Listopada 2024 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 90% łapek w góre pod spodem, ciekawe czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Jak tam wrażenia po Burgerze Drwala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 38 minut temu, LAF napisał(a): Jak tam wrażenia po Burgerze Drwala ? wrażenia bardzo dobre nie jadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): wrażenia bardzo dobre nie jadłem Zrobiłem sam w domu jakiś czas temu z przepisu znalezionego na jakimś YT Wyszedł naprawdę spoko W dniu 20.11.2024 o 10:48, LeweBiodroSmoka napisał(a): 90% łapek w góre pod spodem, ciekawe czasy Mokry sen rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 52 minuty temu, LAF napisał(a): Jak tam wrażenia po Burgerze Drwala ? Mylisz fora a raczej całą platformę bo nie sądzę że jest tu ktoś kto podnieca się produktem dla „gimbazy”. W twoim wieku nie wypada. Jedyną zaletą o ile to prawda to że trzecia edycja tego badziewia kosztuje tyle samo co lata poprzednie. Skapcialy burger? Co tu komentować jak to z mrożonki i gotowców. Tyle nowych miejsc masz w Toruniu a Ty nadal do Plazy na maczku? Spróbowałeś zapiekanki koło zajezdni, kebaba w szamanku, ciasteczka Sztamborskiej lub burgera koło Komety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 (edytowane) 6 minut temu, ignazz napisał(a): Mylisz fora a raczej całą platformę bo nie sądzę że jest tu ktoś kto podnieca się produktem dla „gimbazy”. W twoim wieku nie wypada. Jedyną zaletą o ile to prawda to że trzecia edycja tego badziewia kosztuje tyle samo co lata poprzednie. Skapcialy burger? Co tu komentować jak to z mrożonki i gotowców. Trzecia? Burger Drwala to chyba z 10 lat jest Edytowane 21 Listopada 2024 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 24 minuty temu, RappaR napisał(a): Trzecia? Burger Drwala to chyba z 10 lat jest Nie liczę godzin i lat. Możliwe. Nie jestem expertem ale gdzieś mi wpadło info że 3 lata cena bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 33 minuty temu, ignazz napisał(a): nie sądzę że jest tu ktoś kto podnieca się produktem dla „gimbazy”. W twoim wieku nie wypada Piszesz do kogoś, kto całemu forum musi ogłaszać, że wypił drinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 ale boomerstwo bardzo dobrze smakuje wczoraj jadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Nie jadłem burgera drwala w tym roku jeszcze, ale na pewno będzie zajebisty i lepszy niż jakaś zapiekanka koło zajezdni, ciasteczka szymborskiej, kebab w szamanku czy co tam jeszcze nasz wyrafinowany psiembiorca sobie wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi