RappaR Opublikowano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Trzymacie się tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 51 minut temu, RappaR napisał(a): Trzymacie się tam? Eee ? W Warszawie jest 17 stopni a w środę ma być 28, chyba dadzą radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia W dniu 19.01.2024 o 15:04, Pablo81 napisał(a): Czy tak ciężko ci zrozumieć, że on po prostu chce tylko, żeby wszyscy uznawali wyznawany przez niego system wartości za najlepszy, a model jego życia był wzorem dla innych? Nie bądź ograniczony- zrozum! Nie rozumiesz też , że jak kupisz kebab u pobliskiego Turka, to tak jakbyś zwiedzał Stambuł? Te same doznania i styczność z kulturą. Jakoś mi się dziś przypomniał ten wpis. Pozdrawiam ze Stambułu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, fluber napisał(a): Jakoś mi się dziś przypomniał ten wpis. Pozdrawiam ze Stambułu:) Juz lata po instrukcje do Berlina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia XD Cytat ZBIGNIEW STONOGA ZAWALCZY NA CLOUTMMA 6! Już w październiku oktagon zapłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Taka tam nitka, nie wiem na ile wiarygodna, ale podobno jakieś przypadki z tego wycieku z POLADA się zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Snickersy podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 20 godzin temu, Koelner napisał(a): to chyba w komuno-Kalifornii, dzisiaj w "stolicy" po $5.99, zeby nie byc tendencyjnym (bo w 1980 $0.50! czyli w 6 lat zdrozal 3x a w 38 lat zdrozal nastepne 4x LOL)w 1986 Big Mac kosztowal $1.62. sredni dom w 1986 kosztowal $111k a w 2024 $410k -> czyli wszystko zdrozalo ~tyle samo. kumulatywna inflacja miedzy 1986 a 2024 ~187% (~2.8% rocznie). szoker! trzeba bylo kupic w 1986 od c***a mieszkan w PL, to by sie teraz pozylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 3 minuty temu, memento1984 napisał(a): to chyba w komuno-Kalifornii, dzisiaj w "stolicy" po $5.99, zeby nie byc tendencyjnym (bo w 1980 $0.50! czyli w 6 lat zdrozal 3x a w 38 lat zdrozal nastepne 4x LOL)w 1986 Big Mac kosztowal $1.62. sredni dom w 1986 kosztowal $111k a w 2024 $410k -> czyli wszystko zdrozalo ~tyle samo. kumulatywna inflacja miedzy 1986 a 2024 ~187% (~2.8% rocznie). szoker! trzeba bylo kupic w 1986 od c***a mieszkan w PL, to by sie teraz pozylo! A o ile wzrosła mediana zarobków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 9 minut temu, RappaR napisał(a): A o ile wzrosła mediana zarobków? google mi mowia ze tygodniowka dla full time employment w 1986 to bylo $358 ($17,200/rok) a teraz mediana $1,139 ($59,000/rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 20 godzin temu, Koelner napisał(a): może i zmalał, ale za to ładniej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2 godziny temu, the_secret napisał(a): może i zmalał, ale za to ładniej wygląda Taki jakby uśmiechnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Jestem na meczu w nogę reprezentacji Armi USA z reprezentacją miasta, w którym stacjonują. Na 40 żołnierzy jest 2 białych - dowódca i jego zastępca Edytowane 24 Sierpnia przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 37 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jestem na meczu w nogę reprezentacji Armi USA z reprezentacją miasta, w którym stacjonują. Na 40 żołnierzy jest 2 białych - dowódca i jego zastępca Co czarny ma białego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Wygląda na mega zajebistą usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia ej, @RappaR dopiero teraz skumałem, że Ty to Ty, czemu od ponad roku nie odpowiedziałeś mi na forum dws w temacie o największym politycznym błędzie aliantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 24 minuty temu, Jake napisał(a): ej, @RappaR dopiero teraz skumałem, że Ty to Ty, czemu od ponad roku nie odpowiedziałeś mi na forum dws w temacie o największym politycznym błędzie aliantów? Może to mieć związek z tym, że nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Potrzebuje informacji, gdzie mogę w internecie znaleźć starsze, ministerialne programy nauczania dla określonych kierunków/zawodów? Potrzebuję do nostryfikacji, a uczelnia najwcześniejszy, jaki może mi wysłać i tak jest za świeży, bo późniejszy niż mój dyplom. Jak ktoś wie, to będę zajebiście wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Skąd wyjebało teraz tyle MLM? Kiedyś było popularne, ale no zniknęły chore czasy, ludzie się pouczyli i widzę, że teraz od nowa w pizdu tego. Idiotyzm nowego pokolenia czy po prostu algorytmy wyłapały, że toczę z tego bekę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi