Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, RappaR napisał(a):

znowu w podanych przykładach wina tylko faceta ; ] bo rozrzutny, bo przestałam go podniecać, bo woli córkę.

a co do sedna, to nic dziwnego, świat się zmienia, więc bardzo dobrze, że ludzie odchodzą od tradycyjnego modelu i szukają oraz nie boją się próbować czegoś nowego.

Edytowane przez lorak

6 minut temu, lorak napisał(a):

znowu w podanych przykładach wina tylko faceta ; ] bo rozrzutny, bo przestałam go podniecać, bo woli córkę.

a co do sedna, to nic dziwnego, świat się zmienia, więc bardzo dobrze, że ludzie odchodzą od tradycyjnego modelu i szukają oraz nie boją się próbować czegoś nowego.

Źle na to patrzysz: to wina kobiety bo skąpa, bo już nie jest podniecająca, bo jest złą matką.

Pytanie brzmi jakie osiągają z tego korzyści i czy przewyższają one straty? Na czym polega przewaga 50-letniego mężczyzny z trzema byłymi żonami i jedna była kochanka z którą ma dziecko, aktualnie korzystającego z wolności nad np mną?

4 minuty temu, fluber napisał(a):

Oliwka 5 lat temu była niepełnoletnia. O kogo powinienem zatem pytać dziś?

Nie wiem. Ja w piątki leżę w wannie wiec nie pomogę. Pojedź na openera lub coke jezeli festiwale jeszcze żyją bo pyszne pl spty i Netflix zabijają wszystko. 
Mi się marzy coś co wraz z założeniem rodziny oddaliło się na jakiś czas czyli kultowe:

tommorowland 

Roskilde 

Glastonbury

Ty masz blisko do Ostravy a słyszałem ze tam jest całkiem przyjemnie. 
Pojezdzij trochę zamiast biegać i popytaj. Tam będą bardziej kompetentni a może i się spotkamy na którymś z nich?

12 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie wiem. Ja w piątki leżę w wannie wiec nie pomogę. Pojedź na openera lub coke jezeli festiwale jeszcze żyją bo pyszne pl spty i Netflix zabijają wszystko. 
Mi się marzy coś co wraz z założeniem rodziny oddaliło się na jakiś czas czyli kultowe:

tommorowland 

Roskilde 

Glastonbury

Ty masz blisko do Ostravy a słyszałem ze tam jest całkiem przyjemnie. 
Pojezdzij trochę zamiast biegać i popytaj. Tam będą bardziej kompetentni a może i się spotkamy na którymś z nich?

Ja jestem kompetentny:)

Generalnie właśnie mi napisałeś, że z powodu posiadania młodej partnerki musisz siedzieć na chacie zamiast spełniać marzenia, gdzie całą Twoja narracja wcześniej wciskała jakie to korzyści daje młodsza partnerka i jak bardzo młodo się można dzięki temu czuć. Otóż jest zupełnie odwrotnie, sam to udowodniłeś powyższym wpisem.

Skoro w piątki leżysz w wannie to jak Ci siadło malibu Barbie?:)

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Ja jestem kompetentny:)

Generalnie właśnie mi napisałeś, że z powodu posiadania młodej partnerki musisz siedzieć na chacie zamiast spełniać marzenia, gdzie całą Twoja narracja wcześniej wciskała jakie to korzyści daje młodsza partnerka i jak bardzo młodo się można dzięki temu czuć. Otóż jest zupełnie odwrotnie, sam to udowodniłeś powyższym wpisem.

Skoro w piątki leżysz w wannie to jak Ci siadło malibu Barbie?:)

Wiem ze jesteś kompetentny. Wiesz ze przychodzi taki czas w życiu człowieka ze poświęcasz się roli wychowania potomka ale ważny jest styl i pomysły. I to mysle ze mamy wyjątkowo świeże i barwne a ze tym razem nie trafie na 3 dniowy melanż. No trudno. Było tego tyle ile Ty w głowie pomyślałeś ze jesteś dobrym chrześcijaninem. Nawet nie wiem czemu miała służyć ta poranna zaczepka muzyczna bijąca do mojej żony. Czy ja się Ciebie prowokacyjnie pytam ze zbliża się Dzień Babci i jakie kremy na zmarszczki polecasz z domysłem zapytaj żony? Lub jak radzić sobie z ludźmi natrętnymi przekonanymi o swojej wielkości?

z tego co czytam a nie chce być złośliwy moja córka podróżowała już więcej niż Ty wiec się raczej nie staraj zaczepiać ze siedzimy w domu ☺️

Zupelnie niepotrzebna muzyczna zaczepka i nie udawaj melomana od spraw młodzieżowych . 
Taco bardzo lubię ale te wcześniejsze płyty jako całe opowieści 

to tak razem polubiliśmy ze zdradzę sekret  

Pierwszy i ostatni raz w życiu do tej nuty napisałem swój utwór i profesjonalnym studiu mimo ze marny ze mnie śpiewak nagrałem piosenkę z tym podkładem i rytmika wersów 

stres miałem jak na maturze 

oczywiście jako dedykacja dla Ukochanej 

Taco mi siadł ale ten wczesny 

Edytowane przez ignazz

7 minut temu, ignazz napisał(a):

Nawet nie wiem czemu miała służyć ta poranna zaczepka muzyczna bijąca do mojej żony. Czy ja się Ciebie prowokacyjnie pytam ze zbliża się Dzień Babci i jakie kremy na zmarszczki polecasz z domysłem zapytaj żony? Lub jak radzić sobie z ludźmi natrętnymi przekonanymi o swojej wielkości?

Nie wiem, może nie trzeba było sugerować, że moją żonę wyprowadzam jak psa do lasu, to teraz byś się nie musiał spłakiwać jak pizda?:)

8 minut temu, ignazz napisał(a):

z tego co czytam a nie chce być złośliwy moja córka podróżowała już więcej niż Ty wiec się raczej nie staraj zaczepiać ze siedzimy w domu ☺️

Dwa dni temu twierdziłeś, że to niewiarygodne, ile jeżdżę. Teraz twoja córka ( masz na myśli córkę - córkę?) jeździ więcej niż ja. Od ściany do ściany.

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Wiem ze jesteś kompetentny. Wiesz ze przychodzi taki czas w życiu człowieka ze poświęcasz się roli wychowania potomka ale ważny jest styl i pomysły. I to mysle ze mamy wyjątkowo świeże i barwne a ze tym razem nie trafie na 3 dniowy melanż. No trudno. Było tego tyle ile Ty w głowie pomyślałeś ze jesteś dobrym chrześcijaninem.

Po prostu przyznaj mi rację, że posiadanie młodszej partnerki nie powoduje, że stajesz się młodszy, aktywniejszy i bardziej na czasie. Dosłownie w każdym twoim poście przebija się fakt dziadzienia od czasu założenia rodziny, jednak na potrzeby dyskusji oczywiście musiałeś być przeciwnego zdania niż ja.

12 minut temu, ignazz napisał(a):

Pierwszy i ostatni raz w życiu do tej nuty napisałem swój utwór i profesjonalnym studiu mimo ze marny ze mnie śpiewak nagrałem piosenkę z tym podkładem i rytmika wersów 

stres miałem jak na maturze 

oczywiście jako dedykacja dla Ukochanej 

Gratuluję!

49 minut temu, fluber napisał(a):

Nie wiem, może nie trzeba było sugerować, że moją żonę wyprowadzam jak psa do lasu, to teraz byś się nie musiał spłakiwać jak pizda?:)

Po prostu przyznaj mi rację

Czy mamy kolejny pokaz megalomanii i prostactwa? 😕

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

nah

fluber walczy o wysokie miejsce w kolejnym forumkowym atfie!

No jak czytam, że młodsza żona jest po to żeby znać NOWINKI TECHNICZNE to ja pierdolę, to chyba @ignazz atakuje nowy atf a nie ja. Jak dziadziejesz to młodsza żona nie pomoże, jak masz otwarty umysł to żadna żona nie zaszkodzi. Ja sam tworzę patenty, kreuje rzeczywistość, to ja jestem nowinką techniczną. 

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

a ile osób powiedziało ci że jesteś najmądrzejszą osobą jaką w życiu spotkali?

Nie jestem próżny.

Nie będę ich wszystkich liczył.

12 minut temu, Szabla napisał(a):

Ty masz fluber schizofrenie, czy parę osób korzysta z Twojego konta?

Kolejny... Co wy robicie ze swoim życiem, że moje wydaje się wam nieprawdopodobne?