lorak Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) 8 godzin temu, RappaR napisał(a): https://zwierciadlo.pl/psychologia/9838,1,dlaczego-wspolczesne-zwiazki-sa-nietrwale-pytamy-psychoterapeutow.read?fbclid=IwAR0apJWczllwsZbgN4Ku1BL2OUs6RwgXdkmFZ3hb5WwLO1plHE8l-O2zikA znowu w podanych przykładach wina tylko faceta ; ] bo rozrzutny, bo przestałam go podniecać, bo woli córkę. a co do sedna, to nic dziwnego, świat się zmienia, więc bardzo dobrze, że ludzie odchodzą od tradycyjnego modelu i szukają oraz nie boją się próbować czegoś nowego. Edytowane 19 Stycznia 2024 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 6 minut temu, lorak napisał(a): znowu w podanych przykładach wina tylko faceta ; ] bo rozrzutny, bo przestałam go podniecać, bo woli córkę. a co do sedna, to nic dziwnego, świat się zmienia, więc bardzo dobrze, że ludzie odchodzą od tradycyjnego modelu i szukają oraz nie boją się próbować czegoś nowego. Źle na to patrzysz: to wina kobiety bo skąpa, bo już nie jest podniecająca, bo jest złą matką. Pytanie brzmi jakie osiągają z tego korzyści i czy przewyższają one straty? Na czym polega przewaga 50-letniego mężczyzny z trzema byłymi żonami i jedna była kochanka z którą ma dziecko, aktualnie korzystającego z wolności nad np mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 4 minuty temu, fluber napisał(a): Oliwka 5 lat temu była niepełnoletnia. O kogo powinienem zatem pytać dziś? Nie wiem. Ja w piątki leżę w wannie wiec nie pomogę. Pojedź na openera lub coke jezeli festiwale jeszcze żyją bo pyszne pl spty i Netflix zabijają wszystko. Mi się marzy coś co wraz z założeniem rodziny oddaliło się na jakiś czas czyli kultowe: tommorowland Roskilde Glastonbury Ty masz blisko do Ostravy a słyszałem ze tam jest całkiem przyjemnie. Pojezdzij trochę zamiast biegać i popytaj. Tam będą bardziej kompetentni a może i się spotkamy na którymś z nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 12 minut temu, ignazz napisał(a): Nie wiem. Ja w piątki leżę w wannie wiec nie pomogę. Pojedź na openera lub coke jezeli festiwale jeszcze żyją bo pyszne pl spty i Netflix zabijają wszystko. Mi się marzy coś co wraz z założeniem rodziny oddaliło się na jakiś czas czyli kultowe: tommorowland Roskilde Glastonbury Ty masz blisko do Ostravy a słyszałem ze tam jest całkiem przyjemnie. Pojezdzij trochę zamiast biegać i popytaj. Tam będą bardziej kompetentni a może i się spotkamy na którymś z nich? Ja jestem kompetentny:) Generalnie właśnie mi napisałeś, że z powodu posiadania młodej partnerki musisz siedzieć na chacie zamiast spełniać marzenia, gdzie całą Twoja narracja wcześniej wciskała jakie to korzyści daje młodsza partnerka i jak bardzo młodo się można dzięki temu czuć. Otóż jest zupełnie odwrotnie, sam to udowodniłeś powyższym wpisem. Skoro w piątki leżysz w wannie to jak Ci siadło malibu Barbie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Ignazz fan Taco? A z nowych rzeczy mlodych ludzi to jest niezle, fani oldschoolowego rapu moga docenic bo to jest serio dobre technicznie(ilosc rymow podwojnych, jakosc rymow bez moj twoj c***) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Ja jestem kompetentny:) Generalnie właśnie mi napisałeś, że z powodu posiadania młodej partnerki musisz siedzieć na chacie zamiast spełniać marzenia, gdzie całą Twoja narracja wcześniej wciskała jakie to korzyści daje młodsza partnerka i jak bardzo młodo się można dzięki temu czuć. Otóż jest zupełnie odwrotnie, sam to udowodniłeś powyższym wpisem. Skoro w piątki leżysz w wannie to jak Ci siadło malibu Barbie?:) Wiem ze jesteś kompetentny. Wiesz ze przychodzi taki czas w życiu człowieka ze poświęcasz się roli wychowania potomka ale ważny jest styl i pomysły. I to mysle ze mamy wyjątkowo świeże i barwne a ze tym razem nie trafie na 3 dniowy melanż. No trudno. Było tego tyle ile Ty w głowie pomyślałeś ze jesteś dobrym chrześcijaninem. Nawet nie wiem czemu miała służyć ta poranna zaczepka muzyczna bijąca do mojej żony. Czy ja się Ciebie prowokacyjnie pytam ze zbliża się Dzień Babci i jakie kremy na zmarszczki polecasz z domysłem zapytaj żony? Lub jak radzić sobie z ludźmi natrętnymi przekonanymi o swojej wielkości? z tego co czytam a nie chce być złośliwy moja córka podróżowała już więcej niż Ty wiec się raczej nie staraj zaczepiać ze siedzimy w domu Zupelnie niepotrzebna muzyczna zaczepka i nie udawaj melomana od spraw młodzieżowych . Taco bardzo lubię ale te wcześniejsze płyty jako całe opowieści to tak razem polubiliśmy ze zdradzę sekret Pierwszy i ostatni raz w życiu do tej nuty napisałem swój utwór i profesjonalnym studiu mimo ze marny ze mnie śpiewak nagrałem piosenkę z tym podkładem i rytmika wersów stres miałem jak na maturze oczywiście jako dedykacja dla Ukochanej Taco mi siadł ale ten wczesny Edytowane 19 Stycznia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 7 minut temu, ignazz napisał(a): Nawet nie wiem czemu miała służyć ta poranna zaczepka muzyczna bijąca do mojej żony. Czy ja się Ciebie prowokacyjnie pytam ze zbliża się Dzień Babci i jakie kremy na zmarszczki polecasz z domysłem zapytaj żony? Lub jak radzić sobie z ludźmi natrętnymi przekonanymi o swojej wielkości? Nie wiem, może nie trzeba było sugerować, że moją żonę wyprowadzam jak psa do lasu, to teraz byś się nie musiał spłakiwać jak pizda?:) 8 minut temu, ignazz napisał(a): z tego co czytam a nie chce być złośliwy moja córka podróżowała już więcej niż Ty wiec się raczej nie staraj zaczepiać ze siedzimy w domu Dwa dni temu twierdziłeś, że to niewiarygodne, ile jeżdżę. Teraz twoja córka ( masz na myśli córkę - córkę?) jeździ więcej niż ja. Od ściany do ściany. 10 minut temu, ignazz napisał(a): Wiem ze jesteś kompetentny. Wiesz ze przychodzi taki czas w życiu człowieka ze poświęcasz się roli wychowania potomka ale ważny jest styl i pomysły. I to mysle ze mamy wyjątkowo świeże i barwne a ze tym razem nie trafie na 3 dniowy melanż. No trudno. Było tego tyle ile Ty w głowie pomyślałeś ze jesteś dobrym chrześcijaninem. Po prostu przyznaj mi rację, że posiadanie młodszej partnerki nie powoduje, że stajesz się młodszy, aktywniejszy i bardziej na czasie. Dosłownie w każdym twoim poście przebija się fakt dziadzienia od czasu założenia rodziny, jednak na potrzeby dyskusji oczywiście musiałeś być przeciwnego zdania niż ja. 12 minut temu, ignazz napisał(a): Pierwszy i ostatni raz w życiu do tej nuty napisałem swój utwór i profesjonalnym studiu mimo ze marny ze mnie śpiewak nagrałem piosenkę z tym podkładem i rytmika wersów stres miałem jak na maturze oczywiście jako dedykacja dla Ukochanej Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 2 godziny temu, fluber napisał(a): Na czym polega przewaga 50-letniego mężczyzny z trzema byłymi żonami i jedna była kochanka z którą ma dziecko, aktualnie korzystającego z wolności nad np mną? To zalezy czy ten 50cio latek ma bieznie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 49 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem, może nie trzeba było sugerować, że moją żonę wyprowadzam jak psa do lasu, to teraz byś się nie musiał spłakiwać jak pizda?:) Po prostu przyznaj mi rację Czy mamy kolejny pokaz megalomanii i prostactwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): To zalezy czy ten 50cio latek ma bieznie czy nie Nie ma. Miałby gdyby nie wydawał na alimenty na żony i dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czy mamy kolejny pokaz megalomanii i prostactwa? nah fluber walczy o wysokie miejsce w kolejnym forumkowym atfie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nah fluber walczy o wysokie miejsce w kolejnym forumkowym atfie! No jak czytam, że młodsza żona jest po to żeby znać NOWINKI TECHNICZNE to ja pierdolę, to chyba @ignazz atakuje nowy atf a nie ja. Jak dziadziejesz to młodsza żona nie pomoże, jak masz otwarty umysł to żadna żona nie zaszkodzi. Ja sam tworzę patenty, kreuje rzeczywistość, to ja jestem nowinką techniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Ty masz fluber schizofrenie, czy parę osób korzysta z Twojego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 8 minut temu, fluber napisał(a): Ja sam tworzę patenty, kreuje rzeczywistość, to ja jestem nowinką techniczną. a ile osób powiedziało ci że jesteś najmądrzejszą osobą jaką w życiu spotkali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): a ile osób powiedziało ci że jesteś najmądrzejszą osobą jaką w życiu spotkali? Nie jestem próżny. Nie będę ich wszystkich liczył. 12 minut temu, Szabla napisał(a): Ty masz fluber schizofrenie, czy parę osób korzysta z Twojego konta? Kolejny... Co wy robicie ze swoim życiem, że moje wydaje się wam nieprawdopodobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Żartowniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 19 minut temu, fluber napisał(a): Kolejny... Co wy robicie ze swoim życiem, że moje wydaje się wam nieprawdopodobne? ktoś musi robić żeby kto inny mógł klaskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 8 minut temu, julekstep napisał(a): ktoś musi robić żeby kto inny mógł klaskać Ja nie jestem tu po to żebyście mi klaskali. Jestem tu po to aby uczynić wasze życie lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Teraz, fluber napisał(a): Ja nie jestem tu po to żebyście mi klaskali. Jestem tu po to aby uczynić wasze życie lepszym. Poprzez zniechęcanie nas do młodych kobiet? Well, you do it wrong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Ja nie jestem tu po to żebyście mi klaskali. Jestem tu po to aby uczynić wasze życie lepszym. nr konta wyślę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi