Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Stanoskyy back at it XD

tutaj już zmienił zdanie i tak jak jeszcze w zeszłym roku bronił swojego ziomeczka i prosił aby dać rzeźniczakowi spokój i nie osądzać w internecie, tak teraz nazywa go zwykłym c***em ku uciesze ludzi pokroju tych tańczących z nim na lotnisku. Niesamowita chorągiewa xd ale czego to się nie zrobi, żeby nabić oglądalność (swoją drogą to się delikatnie pogubiłem z tymi wszystkimi dziećmi rzeźniczaka ile on ich ma? bo tu mowa o dwóch(?) córkach, a wcześniej o leczeniu syna) przed startem nowego projektu

3 godziny temu, airmax napisał(a):

Stanoskyy back at it XD

tutaj już zmienił zdanie i tak jak jeszcze w zeszłym roku bronił swojego ziomeczka i prosił aby dać rzeźniczakowi spokój i nie osądzać w internecie, tak teraz nazywa go zwykłym c***em ku uciesze ludzi pokroju tych tańczących z nim na lotnisku. Niesamowita chorągiewa xd ale czego to się nie zrobi, żeby nabić oglądalność (swoją drogą to się delikatnie pogubiłem z tymi wszystkimi dziećmi rzeźniczaka ile on ich ma? bo tu mowa o dwóch(?) córkach, a wcześniej o leczeniu syna) przed startem nowego projektu

2 zony, 2 kochanki, 3-jka dzieci, jeez czego nie rozumiesz?!?!

@LeweBiodroSmoka

Czy faktycznie taka szkoda? Meczyki i inne kanały są bardziej merytoryczne jeśli chodzi o samą piłkę.

Odejście Stana pokazało czym jest kanał bez niego a jest po prostu nudny.

Mogli też spróbować rozpropagować trochę innych sportów jak hokej kosztem jakiś pokracznych programów np. Smokowskiego ale tego nie zrobili.Teraz zapraszanie Najmana m.in z tego co ostatnio widziałem, dziwnych ludzi zakochanych w danej partii politycznej, no słabizna.Program Pola o newsach też jałowy, bez jaj.Sam odsubskrybowałem bo szkoda na to czasu.

Nie śledzę działalności Stanowskiego, ale czy przypadkiem nie zdobył ostatnimi czasy slawy, oglądalności i kliknięć po prostu karceniem/obrażaniem itp. innych ludzi? Czy nie dlatego się sprzedaje, bo gawiedź chce oglądać werbalne fame mma czy inne gówno?

Już nie wnikam, czy słusznie ich beszta, ale raczej nie zdobył tych odsłon dziennikarstwem sportowym.

3 minuty temu, Sewer napisał(a):

Czy faktycznie taka szkoda? Meczyki i inne kanały są bardziej merytoryczne jeśli chodzi o samą piłkę.

To był 100% sarkazm, w ogóle mi ich nie jest szkoda. Ja nawet nigdy nie byłem fanem Stana, ale tutaj sprawa jest jasna, buta i arogancja spowodowały, że KS aktualnie podobno kupuje fejkowe suby żeby nie spaść poniżej miliona. 

6 minut temu, Sewer napisał(a):

Mogli też spróbować rozpropagować trochę innych sportów jak hokej kosztem jakiś pokracznych programów np. Smokowskiego ale tego nie zrobili.Teraz zapraszanie Najmana m.in z tego co ostatnio widziałem, dziwnych ludzi zakochanych w danej partii politycznej, no słabizna.Program Pola o newsach też jałowy, bez jaj.Sam odsubskrybowałem bo szkoda na to czasu.

zupełna zgoda, zdjęli nawet program o Serie A bo się pewnie nie spinał wyświetleniowo, co za ironia 

nie ma tam na tą chwilę nic ciekawego, a big3 wydaje się wypalone, no straszna c***nia skoro trzeba rano wstawać do roboty ;)

Jako że ma być 600 złotych dopłaty do wynajmu i nie można wynajmować od siebie nawzajem, to wstepnie szukam 2 osób z lokalem własnościowym.

Osoba A wynajmuje pokój osobie B, osoba B osobie C a osoba C osobie A. 

Każdy bierze po 600 złotych dopłaty do najmu. Kto chętny?

29 minut temu, fluber napisał(a):

Jako że ma być 600 złotych dopłaty do wynajmu i nie można wynajmować od siebie nawzajem, to wstepnie szukam 2 osób z lokalem własnościowym.

xDDDD

56 minut temu, fluber napisał(a):

widać że ściągałeś na maturze od kolegów z pisi 🤣🤣🤣

1 godzinę temu, fluber napisał(a):

#patorentierka xD