Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Zamowilem odzywki, cos sie stalo po drodze I paczka wrócila do centrali.

Prosilem o zwrot 20 pazdziernika, do dzis nie ma hajsu. Wyslali mi jako potiwersenie przelewu jakis marny swistek, ogolnie przekroczyli 14 dni na zwrot I ignoruja mnie jak tylko moga tekstami w stylu "z naszej strony przelew poszedl, wyslalismy potwierdzenie".

Gdzie moge sie z nimi pobic? Urzad ochrony konsumenta? Zycia mi te 700-800 zl nie zmieni, ale sposob odzywania sie do mnie troche mnie podkurwil I chetnie wydam 3x tyle na to, zeby sprobowac ich dojechac.

@ignazz ?

4 godziny temu, Reikai napisał(a):

Zamowilem odzywki, cos sie stalo po drodze I paczka wrócila do centrali.

Prosilem o zwrot 20 pazdziernika, do dzis nie ma hajsu. Wyslali mi jako potiwersenie przelewu jakis marny swistek, ogolnie przekroczyli 14 dni na zwrot I ignoruja mnie jak tylko moga tekstami w stylu "z naszej strony przelew poszedl, wyslalismy potwierdzenie".

Gdzie moge sie z nimi pobic? Urzad ochrony konsumenta? Zycia mi te 700-800 zl nie zmieni, ale sposob odzywania sie do mnie troche mnie podkurwil I chetnie wydam 3x tyle na to, zeby sprobowac ich dojechac.

@ignazz ?

Jak wysłali Ci potwierdzenie przelewu to do banku albo kieruj sprawę na policję, bo fałszowanie potwierdzenia przelewu to jak fałszowanie dowodu i to jest sprawa karna z ryzykiem więzienia

https://proprawni.pl/znaczenie-prawne-dokumentu/

15 minut temu, RappaR napisał(a):

Jak wysłali Ci potwierdzenie przelewu to do banku albo kieruj sprawę na policję, bo fałszowanie potwierdzenia przelewu to jak fałszowanie dowodu i to jest sprawa karna z ryzykiem więzienia

https://proprawni.pl/znaczenie-prawne-dokumentu/

Po moim dosc niekulturalnym mailu dzis, bo juz mnie wkurzyli napisali mi

"

zwrot z naszego konta wyszedł. Co potwierdził dział rozliczeń i dokument w załączniku (format PDF) pobrany z konta firmy przez osobę upoważnioną.

Proszę o sprawdzenie transakcji przychodzących na koncie , z którego opłacano zamówienie.

Polecam też kontakt z swoim bankiem jeśli coś się nie zgadza.

Proszę potraktować tą wiadomość jako naszą ostateczną odpowiedź. "

Tskze lece jutro do banku po wyciag z konta i bede dzialal dalej.

W dniu 3.12.2023 o 13:16, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale bekę mam z tego, ciekawe czy pozwą Stanowskiego też o to, że się musieli za robotę wziąć

wyświetlenia oczywiście jakieś 8 razy mniejsze niż Stanowiska, bo wkład pracy mniej więcej taki sam

ale przeciez wyswietlenia dla sponsorow nie maja znaczenia bo sponsorzy placa za "branding"  Borka? po co jakis pleb nabijajacy wyswietlenia /s

orientuje sie ktos na jaks dlugo sa takie umowy sponsorskie podpisywane, to idzie z miesiaca na miesiac? Kwartal? Rok? Sponsor moze wycofac sie z miesiaca na miesiac? 

Edytowane przez memento1984

25 minut temu, memento1984 napisał(a):

ale przeciez wyswietlenia dla sponsorow nie maja znaczenia bo sponsorzy placa za "branding"  Borka? po co jakis pleb nabijajacy wyswietlenia /s

orientuje sie ktos na jaks dlugo sa takie umowy sponsorskie podpisywane, to idzie z miesiaca na miesiac? Kwartal? Rok? Sponsor moze wycofac sie z miesiaca na miesiac? 

długość takich umów raczej jest utajniona, ale ta z Tyskim trwa już dość długo

też nie ma co wpadać w pułapkę tych wyświetleń, zarobią mniej, ale to wciąż będzie topowy target dla reklamodawców na polskim YT

7 minut temu, RappaR napisał(a):

https://fb.watch/oNDhk7N3T9/

Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób to jest "powerful statement against body-shaming"?

ze ktos (spoleczenstwo) "pchnal" biedna "Becky" do tego ze zamalowuje swoj tlusty, podwojny podbrodek, duh!?!?!

mayor by ci napisal ze taki "Rappar" zapija jak idzie na zgrabne chilijki zamiast zagwarantowac equality of outcomes wybierajac Courtney.

W dniu 6.12.2023 o 01:46, fluber napisał(a):

jedna z ciekawszych historii w tym roku na forum (szczegolnie fakt ze wyszlo na swiatlo dzienne).