Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

@RappaR  łap kolejny argument do dyskusji panie vs panowie. W dodatku akcja w Reichu jako bonus.

https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,30322969,jakby-spacerowala-z-prawdziwym-psem-kobieta-prowadzala-na.html#s=BoxOpImg10

Ciekawe czy jak wziąlbym tak mój kochany Dobytek na spacer to władze nie widzialyby w tym nic zdrożnego.

6 minut temu, DRK napisał(a):

@RappaR  łap kolejny argument do dyskusji panie vs panowie. W dodatku akcja w Reichu jako bonus.

https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,30322969,jakby-spacerowala-z-prawdziwym-psem-kobieta-prowadzala-na.html#s=BoxOpImg10

Ciekawe czy jak wziąlbym tak mój kochany Dobytek na spacer to władze nie widzialyby w tym nic zdrożnego.

@Pablo81 miales dzis wolne w robo?

41 minut temu, P_M napisał(a):

ta pokora i zobowiazanie usłużności wobec suwerena 😄 😛 w sumie kaczyniak moze sie tylko cieszyc rywale mu sie wdzieczne trafily😋

Wpis znajomego z klasy na facebooku o tym, że na DK88(najwięcej śmiertelnych wypadków w Polsce) wprowadzają odcinkowy pomiar prędkości:

Dla kogo koniec dla tego koniec odcinkowy robi zdjęcie z przodu a ich zdjęcia z prozodu mam tam gdzie pieprzeni socjaliści mają ludzi pracy z których chcą zdzierać kasę 😃 latałem tamtędy 300 i dalej będę 🖕
11

• Lubię to!

@Sebastian wiem, że fan jazdy szybko, ale bezpiecznie, ciekawi mnie kto jeszcze się z moim kolegą na forum zgadza na temat chwdp, bo policja za rządów POPISów prześladuje normalnych Polaków mandatami, by na patusy 500+ było pieniądze

16 minut temu, RappaR napisał(a):

Wpis znajomego z klasy na facebooku o tym, że na DK88(najwięcej śmiertelnych wypadków w Polsce) wprowadzają odcinkowy pomiar prędkości:

Dla kogo koniec dla tego koniec odcinkowy robi zdjęcie z przodu a ich zdjęcia z prozodu mam tam gdzie pieprzeni socjaliści mają ludzi pracy z których chcą zdzierać kasę 😃 latałem tamtędy 300 i dalej będę 🖕

11

• Lubię to!

@Sebastian wiem, że fan jazdy szybko, ale bezpiecznie, ciekawi mnie kto jeszcze się z moim kolegą na forum zgadza na temat chwdp, bo policja za rządów POPISów prześladuje normalnych Polaków mandatami, by na patusy 500+ było pieniądze

Jazda 300 km/h po naszych drogach jest - jak dla mnie - nie tylko przestępstwem i głupotą ale też próbą samobójczą i próbą zabójstwa.  Nie mamy do tego dróg, warunków i przyzwyczajeń. O umiejętnościach nie wspominam bo może ktoś tam ma - ja nie mam.

Cytat

Polska najmniej rasistowskim krajem UE. Najbardziej - Niemcy

Agencja Praw Podstawowych UE (FRA) opublikowała w środę wyniki badań przeprowadzonych w kilkunastu krajach członkowskich dotyczące rasizmu wobec osób czarnych. W Niemczech 76 proc. respondentów zadeklarowało, że byli dyskryminowani w ciągu ostatnich pięciu lat ze względu na kolor skóry, pochodzenie lub religię. W Austrii odsetek ten wyniósł 72 proc. W Polsce - 20 proc.

Średnio we wszystkich 13 krajach UE, gdzie przeprowadzono badanie, 45 proc. respondentów zadeklarowało, że doświadczyło dyskryminacji, przy czym w Polsce (20 proc.), Szwecji (25 proc.) i Portugalii (26 proc.) odsetek takich odpowiedzi był najniższy. Na drugim końcu skali są Niemcy (76 proc.) i Austria (72 proc.).

Being Black in the EU – Experiences of people of African descent (europa.eu)

A to niespodzianka :) 

W dniu 24.10.2023 o 20:25, Sebastian napisał(a):

Jazda 300 km/h po naszych drogach jest - jak dla mnie - nie tylko przestępstwem i głupotą ale też próbą samobójczą i próbą zabójstwa.  Nie mamy do tego dróg, warunków i przyzwyczajeń. O umiejętnościach nie wspominam bo może ktoś tam ma - ja nie mam.

janusze polszych dróg maja wszystko, wiedze umiejetnosci itd itp oby tylko to durne scierowo ginęło samodzielnie, nie pociągając za soba postronnych

W dniu 25.10.2023 o 15:03, Sewer napisał(a):

A to niespodzianka :) 

ba, ciekawe jakie by byly wyniki np. w Bhutanie😋

Edytowane przez elwariato

Apropo dróg w Amsterdamie wprowadzają limit 30km/h od 8 grudnia 😛 i to nie w jakims centrum ale wszedzie, u mnie pod firmą w której pracuje, w strefie przemysłowej, gdzie nie ma w ogóle ruchu takie znaki informacyjne się tez pojawily i  na wielu ulicach już to zauważyłem. 
Poyebało ich do reszty.. 

Edytowane przez RonnieArtestics