mayor Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Godzinę temu, elwariato napisał(a): zyebany kraj Nie wiem gdzie bardziej jest zyebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 to się nazywa nowe otwarcie, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 @RappaR łap kolejny argument do dyskusji panie vs panowie. W dodatku akcja w Reichu jako bonus. https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,30322969,jakby-spacerowala-z-prawdziwym-psem-kobieta-prowadzala-na.html#s=BoxOpImg10 Ciekawe czy jak wziąlbym tak mój kochany Dobytek na spacer to władze nie widzialyby w tym nic zdrożnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 6 minut temu, DRK napisał(a): @RappaR łap kolejny argument do dyskusji panie vs panowie. W dodatku akcja w Reichu jako bonus. https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,30322969,jakby-spacerowala-z-prawdziwym-psem-kobieta-prowadzala-na.html#s=BoxOpImg10 Ciekawe czy jak wziąlbym tak mój kochany Dobytek na spacer to władze nie widzialyby w tym nic zdrożnego. @Pablo81 miales dzis wolne w robo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Tusk nam chce tak Polskę urządzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 miales dzis wolne w robo? Od 15.10.23 ty na mnie robisz. Więc japa tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 54 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Od 15.10.23 ty na mnie robisz. Więc japa tam. na e-nba to ja na Ciebie robię od ładnych paru lat a Ty wciąż niewdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 jeśli ci dwaj nie będo parą, to nie wierzę w miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jeśli ci dwaj nie będo parą, to nie wierzę w miłość będziemy! ale ja trzymam smycz jbc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): będziemy! ale ja trzymam smycz jbc! Po 15.10 to Donald jest smyczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Widzę że piateczek wjechał na pełnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 48 minut temu, fluber napisał(a): Widzę że piateczek wjechał na pełnej:) Nie tylko naszej dwójce forumowiczów https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/janina-ochojska-proponuje-nowe-swieto-jej-wpis-wywolal-burze/5c6rd1d,79cfc278 XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 41 minut temu, P_M napisał(a): Nie tylko naszej dwójce forumowiczów https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/janina-ochojska-proponuje-nowe-swieto-jej-wpis-wywolal-burze/5c6rd1d,79cfc278 XDDD ta pokora i zobowiazanie usłużności wobec suwerena w sumie kaczyniak moze sie tylko cieszyc rywale mu sie wdzieczne trafily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Wpis znajomego z klasy na facebooku o tym, że na DK88(najwięcej śmiertelnych wypadków w Polsce) wprowadzają odcinkowy pomiar prędkości: Dla kogo koniec dla tego koniec odcinkowy robi zdjęcie z przodu a ich zdjęcia z prozodu mam tam gdzie pieprzeni socjaliści mają ludzi pracy z których chcą zdzierać kasę latałem tamtędy 300 i dalej będę 11 Lubię to! @Sebastian wiem, że fan jazdy szybko, ale bezpiecznie, ciekawi mnie kto jeszcze się z moim kolegą na forum zgadza na temat chwdp, bo policja za rządów POPISów prześladuje normalnych Polaków mandatami, by na patusy 500+ było pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 16 minut temu, RappaR napisał(a): Wpis znajomego z klasy na facebooku o tym, że na DK88(najwięcej śmiertelnych wypadków w Polsce) wprowadzają odcinkowy pomiar prędkości: Dla kogo koniec dla tego koniec odcinkowy robi zdjęcie z przodu a ich zdjęcia z prozodu mam tam gdzie pieprzeni socjaliści mają ludzi pracy z których chcą zdzierać kasę latałem tamtędy 300 i dalej będę 11 Lubię to! @Sebastian wiem, że fan jazdy szybko, ale bezpiecznie, ciekawi mnie kto jeszcze się z moim kolegą na forum zgadza na temat chwdp, bo policja za rządów POPISów prześladuje normalnych Polaków mandatami, by na patusy 500+ było pieniądze Jazda 300 km/h po naszych drogach jest - jak dla mnie - nie tylko przestępstwem i głupotą ale też próbą samobójczą i próbą zabójstwa. Nie mamy do tego dróg, warunków i przyzwyczajeń. O umiejętnościach nie wspominam bo może ktoś tam ma - ja nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Cytat Polska najmniej rasistowskim krajem UE. Najbardziej - Niemcy Agencja Praw Podstawowych UE (FRA) opublikowała w środę wyniki badań przeprowadzonych w kilkunastu krajach członkowskich dotyczące rasizmu wobec osób czarnych. W Niemczech 76 proc. respondentów zadeklarowało, że byli dyskryminowani w ciągu ostatnich pięciu lat ze względu na kolor skóry, pochodzenie lub religię. W Austrii odsetek ten wyniósł 72 proc. W Polsce - 20 proc. Średnio we wszystkich 13 krajach UE, gdzie przeprowadzono badanie, 45 proc. respondentów zadeklarowało, że doświadczyło dyskryminacji, przy czym w Polsce (20 proc.), Szwecji (25 proc.) i Portugalii (26 proc.) odsetek takich odpowiedzi był najniższy. Na drugim końcu skali są Niemcy (76 proc.) i Austria (72 proc.). Being Black in the EU – Experiences of people of African descent (europa.eu) A to niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) W dniu 24.10.2023 o 20:25, Sebastian napisał(a): Jazda 300 km/h po naszych drogach jest - jak dla mnie - nie tylko przestępstwem i głupotą ale też próbą samobójczą i próbą zabójstwa. Nie mamy do tego dróg, warunków i przyzwyczajeń. O umiejętnościach nie wspominam bo może ktoś tam ma - ja nie mam. janusze polszych dróg maja wszystko, wiedze umiejetnosci itd itp oby tylko to durne scierowo ginęło samodzielnie, nie pociągając za soba postronnych W dniu 25.10.2023 o 15:03, Sewer napisał(a): A to niespodzianka ba, ciekawe jakie by byly wyniki np. w Bhutanie Edytowane 26 Października 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) Apropo dróg w Amsterdamie wprowadzają limit 30km/h od 8 grudnia i to nie w jakims centrum ale wszedzie, u mnie pod firmą w której pracuje, w strefie przemysłowej, gdzie nie ma w ogóle ruchu takie znaki informacyjne się tez pojawily i na wielu ulicach już to zauważyłem. Poyebało ich do reszty.. Edytowane 25 Października 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 wolna wola nie istnieje: https://phys.org/news/2023-10-scientist-decades-dont-free.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi