Reikai Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 https://wiadomosci.wp.pl/akcja-sluzb-w-warszawie-mezczyzna-wszedl-na-pomnik-smolenski-6952045470141376a XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Nie rozumiem tej narracji o zagrożeniu hotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 8 godzin temu, fluber napisał(a): No popatrz mądralo od standupow. Tego nikt się nie spodziewał, co? No nie skumałeś, w szoku nie jestem. Socha to top3 w Polsce, on może sobie wyłożyć lachę na zarabianie z YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Szybko sobie poradzili https://x.com/thepolandnews_/status/1713209493763264913?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Zdecydowanie wolę to drugie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @RappaR ciekawe ile wlepią wyborczej za złamanie ciszy wyborczej, bo już zdjęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @fluber jakiś komentarz w stosunku do konkurencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nie wiem jak u was ale u mnie wydają kartę do referendum bez pytania razem z kartami do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 7 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem jak u was ale u mnie wydają kartę do referendum bez pytania razem z kartami do głosowania Wg mnie prawidłowo. Przecież nie będą pytać czy chce Pan/Pani kartę do Sejmu, czy chce Pani/Pan kartę do senatu , czy chce Pani/Pan kartę do referendum. Wyborca podchodzi i jeśli taką wolę ma, może powiedzieć , której karty nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 7 minut temu, DRK napisał(a): Wg mnie prawidłowo. Przecież nie będą pytać czy chce Pan/Pani kartę do Sejmu, czy chce Pani/Pan kartę do senatu , czy chce Pani/Pan kartę do referendum. Wyborca podchodzi i jeśli taką wolę ma, może powiedzieć , której karty nie chce. Nie wiem jak powinno być, ale na pewno składałem tylko jeden podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Nie wiem jak powinno być, ale na pewno składałem tylko jeden podpis Zgadza się. Obwodowa komisja odnotowuje w spisie jedynie, (jeśli ktoś którejś lub dwóch kart nie chciał) , których kart nie wydano wyborcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 No to ja poproszę żeby to wyraźnie odnotowano .,Mogą mi nawet zrobić zdjęcie do tej ich gablotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 7 godzin temu, fluber napisał(a): Nie wiem jak u was ale u mnie wydają kartę do referendum bez pytania razem z kartami do głosowania Podobno zgodnie z prawem tak to powinno się odbywać. Pytania o karty do referendum są zgłaszane na policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Podobno zgodnie z prawem tak to powinno się odbywać. Pytania o karty do referendum są zgłaszane na policje. Znaczy komisje wydają zestaw obowiązkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 https://www.google.com/amp/s/news.sky.com/story/amp/natalie-buss-woman-died-after-choking-at-marshmallow-eating-competition-at-rugby-club-in-beddau-12986923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 W dniu 18.10.2023 o 21:59, agresywnychomik napisał(a): https://www.google.com/amp/s/news.sky.com/story/amp/natalie-buss-woman-died-after-choking-at-marshmallow-eating-competition-at-rugby-club-in-beddau-12986923 wonderful wife, mother and daughter killed by marshmalow ciekawe czy tak kobicina bedzie miala na nagrobku, no i wazne pytanie, czy wygrała chociaz ta kompetycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 6 godzin temu, elwariato napisał(a): wonderful wife, mother and daughter killed by marshmalow ciekawe czy tak kobicina bedzie miala na nagrobku, no i wazne pytanie, czy wygrała chociaz ta kompetycje Grała by w klasyka by żyła https://marcinfliszta.pl/marshmallow-challenge/ niestety w USA to tylko chcą żreć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Grała by w klasyka by żyła https://marcinfliszta.pl/marshmallow-challenge/ niestety w USA to tylko chcą żreć Co kraj to obyczaj.,U nas się chla na umór ,a w USA żre.,Zresztą żarcie do oporu to ich sport narodowy.,Jest liga Major League Eating , zawodowi sportowcy w obżarstwie, nawet gwiazdy jak Joey Chestnut , który jest LeBronem wśród obżartuchów.,Kiedyś pojedynki Chestnuta z Takeru Kobayashi były traktowane jak rewanż za Pearl Harbour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 zyebany kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Niedoczytalem i przed śniadaniem nieodpowiedzialnie obejrzałem. Na czczo nie oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi