memento1984 Opublikowano Piątek o 21:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:23 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Na standardy USA to akurat w centrum miasta. Stamtąd do centrum Krakowa masz godzinę trochę ponad godzinę, do Katowic dojeżdżasz w mniej niż pół godziny. żaden pierdoliszew Masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 21:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:32 7 minut temu, RappaR napisał(a): Na standardy USA to akurat w centrum miasta. Stamtąd do centrum Krakowa masz godzinę trochę ponad godzinę, do Katowic dojeżdżasz w mniej niż pół godziny. żaden pierdoliszew Myślę że nawet swoim Porsche nie dojedziesz w "trochę ponad godzinę" do centrum Krakowa xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 21:35 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:35 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Myślę że nawet swoim Porsche nie dojedziesz w "trochę ponad godzinę" do centrum Krakowa xD. O jakie Porsche Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 21:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:57 (edytowane) 27 minut temu, RappaR napisał(a): O jakie Porsche Ci chodzi? xD Przyjazd o 23.58, czyki robisz trasę w godzinę i pół, bez korków w piątek po nocy Daj znać jak zrobisz ten kurs w trochę ponad godzinę w normalnych warunkach. xDDDDDDD Edytowane Piątek o 22:03 przez agresywnychomik Mogę się założyć że na rynek z domu dojdę 100/100 razy szybciej niż Ty dojedziesz z tej Wierszowej, nawet szybciej dojdę jak w połowie drogi wrócę sprawdzić czy wyłączyłem gaz i zakręciłem wodę xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 22:18 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:18 19 minut temu, agresywnychomik napisał(a): xD Przyjazd o 23.58, czyki robisz trasę w godzinę i pół, bez korków w piątek po nocy Daj znać jak zrobisz ten kurs w trochę ponad godzinę w normalnych warunkach. xDDDDDDD Odpaliłem Google Maps w trakcie rozmowy i spisałem co podało. Generalnie stamtąd jest po kilkanaście minut do Gliwic czy Zabrza więc ciężko to nazywać Pierdziszewem, gdy w USA to jest przeciętny dystans do najbliższego supermarketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 22:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:27 (edytowane) 9 minut temu, RappaR napisał(a): Odpaliłem Google Maps w trakcie rozmowy i spisałem co podało. Generalnie stamtąd jest po kilkanaście minut do Gliwic czy Zabrza więc ciężko to nazywać Pierdziszewem, gdy w USA to jest przeciętny dystans do najbliższego supermarketu Mam nadzieję że wyniki badań spisujesz z większą dokładnością xD Tak czy inaczej, reklamując jakąś wioskę że w godzinę, trochę więcej niż godzinę xDDDD dojedziesz do centrum Krakowa to jest kłamstwo, specjalnie czy nie to już inna sprawa, powinni zmienić broszury xD Edytowane Piątek o 22:29 przez agresywnychomik Lokacja to jest największą siła każdej nieruchomości, dla mnie ta lokacja jest taka sobie ofc nie wykluczam że ta wioska to ślunski Konstancin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 22:34 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:34 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Mam nadzieję że wyniki badań spisujesz z większą dokładnością xD Tak czy inaczej, reklamując jakąś wioskę że w godzinę, trochę więcej niż godzinę xDDDD dojedziesz do centrum Krakowa to jest kłamstwo, specjalnie czy nie to już inna sprawa, powinni zmienić broszury xD Generalnie masz głównie autostradę cały czas do Krakowa. Wsi nie znam, nigdy nie byłem, ale widzę że jest naprawdę blisko Gliwic czy Zabrza, nawet teraz Uber tam mam za 34 złoty, dlatego ciężko to nazwać pierdziszewem, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Piątek o 23:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:06 34 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Mam nadzieję że wyniki badań spisujesz z większą dokładnością xD Tak czy inaczej, reklamując jakąś wioskę że w godzinę, trochę więcej niż godzinę xDDDD dojedziesz do centrum Krakowa to jest kłamstwo, specjalnie czy nie to już inna sprawa, powinni zmienić broszury xD To jest dokladnie Pierdziszew pod Dupowem (tj Bytom/Kato/Wielkie Zabrze). ~1:30h do Krakowa zupelnie jak u mnie 0:30h do bialego domu. No ZUPELNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 18:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:58 (edytowane) Właśnie sprawdziłem, że z Torunia na plażę w Gdańsku Brzeźnie można dojechać zgodnie z przepisami w trochę ponad godzinę (1:30) Edytowane wczoraj o 19:02 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 19:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:50 Tak mi się skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 20:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:31 Godzinę temu, jack napisał(a): Właśnie sprawdziłem, że z Torunia na plażę w Gdańsku Brzeźnie można dojechać zgodnie z przepisami w trochę ponad godzinę (1:30) Mniej więcej tyle samo zajęłoby mi min dotarcie z domu w Gdańsku do Kopenhagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 20:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:41 9 minut temu, jack napisał(a): Mniej więcej tyle samo zajęłoby mi min dotarcie z domu w Gdańsku do Kopenhagi Do Krakowa też masz godzinę, trochę ponad godzinę jbc xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 20:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:52 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Do Krakowa też masz godzinę, trochę ponad godzinę jbc xDD W sumie tak. I jeszcze kanapkę zjadłbym w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 18 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Do Krakowa też masz godzinę, trochę ponad godzinę jbc xDD Oczami wyobrazni widze forumowe pocztowki tego lata “troche ponad godzine jbc od xxxxxx” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Mieliśmy bardzo dobry zjazd forum w Krakowie. I każdy w godzinkę dojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi