memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Wygląda jakby miało w końcu jebnac Ja to jestem w szoku ze nadal jest tak wysoko przy hipo ponad 6% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 17 minut temu, memento1984 napisał(a): Ja to jestem w szoku ze nadal jest tak wysoko przy hipo ponad 6% Ja to jestem w szoku, że tak mało skoro każdy Amerykanin ma dom z dwoma samochodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, RappaR napisał(a): Ja to jestem w szoku, że tak mało skoro każdy Amerykanin ma dom z dwoma samochodami Tak jak w Polsce kazdy kogo znasz, jest na b2b i 20k brutto ziom wracajac do meritum sprawy, to co widac na graphie. Zeby zobrazowac pelny obraz amerykanskiej “nedzy” i zapasci: a) w stanach ~4.0mln sprzedazy na 340mln, ~11.9 na 1000ludzi <- kataklizm b)w Polsce ~280k sprzedazy na 38mln ludzi, ~7.3 na 1000ludzi <- stabilizacja xD czyli jak zawsze, tam gdzie podloga dla innych u nas sufit. Edytowane 9 godzin temu przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, memento1984 napisał(a): Tak jak w Polsce kazdy kogo znasz, jest na b2b i 20k brutto ziom wracajac do meritum sprawy, to co widac na graphie. Zeby zobrazowac pelny obraz amerykanskiej “nedzy” i zapasci: a) w stanach ~4.0mln sprzedazy na 340mln, ~11.9 na 1000ludzi <- kataklizm b)w Polsce ~280k sprzedazy na 38mln ludzi, ~7.3 na 1000ludzi <- stabilizacja xD czyli jak zawsze, tam gdzie podloga dla innych u nas sufit. W Polsce domu/nieruchomości nie ma 12 procent ludzi, a w USA 35 procent. Trudno żeby w Polsce ludzie kupowali nieruchomości na poziomie USA skoro w USA odsetek ludzi, którzy potrzebują nieruchomości na własność jest 3 razy większy. Także prawidłowa proporcja powinna wyglądać tak: 4 miliony kupowanych nieruchomości na 110 milionów Amerykanów bez nieruchomości vs 280k kupowanych nieruchomości na 4 miliony Polaków bez nieruchomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 49 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 49 minut temu 8 godzin temu, memento1984 napisał(a): Tak jak w Polsce kazdy kogo znasz, jest na b2b i 20k brutto ziom Chyba jedną osobę znam taką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi