fluber Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 7 minut temu, julekstep napisał(a): mordko mam Wasze IP, myślisz że ciężko to sprawdzić? KIEDY SPOGLĄDASZ W SIMKĘ, SIMKA SPOGLĄDA W CIEBIE a nie no jak takie argumenty anegdotyczne poszły to już nie mam co napisać! sori! Chyba Twoje. Jaka k**** odpowiedzialnośc? Żeby chociaż na parę miesięcy nauczyciel trafił do więzienia to musi odjebac coś takiego https://tvn24.pl/trojmiasto/byla-nauczycielka-skazana-za-uprowadzenie-i-uwiedzenie-ucznia-st4999890 Gdzie te wyroki za niepilnowane dzieci? Zresztą czy wy już zapomnieliście jak to wyglądało jak chodziliscie do szkoły? Jak byłem w 1 liceum na wycieczce szkolnej to nauczyciele byli bardziej najebani niż uczniowie 8 minut temu, Szabla napisał(a): Akurat nie macie racji co do nauczycieli. A przynajmniej takich co im zalezy na dzieciach. Mam w rodzinie nauczycielke przyrody. W c*** roboty w domu. Wolontariaty na jej glowie. Sprawdziany nie po lebkach, zeby starszy brat mial powiedziec co bylo w zeszlym roku, przygotowywania olimpijczykow (czy jak tam teraz nazywa sie uczestnikow konkursow kuratoryjnych). Nie, bo musi. Yylko chce. No, nauczyciele dbają o pr. W każdym podręczniku w wersji dla nauczycieli (wydawnictwa wysylają je za darmo) masz po 5 wersji sprawdzianu z każdego działu plus klucze odpowiedzi. Tam się naprawdę trzeba postarać żeby cokolwiek mieć do roboty. A jak lubi wolontariat to super, ale to już jest hobby z nudów a nie praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 (edytowane) 8 minut temu, fluber napisał(a): Zresztą czy wy już zapomnieliście jak to wyglądało jak chodziliscie do szkoły? Jak byłem w 1 liceum na wycieczce szkolnej to nauczyciele byli bardziej najebani niż uczniowie xD jeździłem na masę zielonych szkół itp -> nigdy żaden nauczyciel się nie upił na jednej jakiś ojciec (który pojechał niby pomagać) się upił przez co...nauczycielka miała przypał tak czy siak gratuluję kolejnego poważnego argumentu (i jeszcze ten apel pamięci na początku, miodzo!) Edytowane 4 Grudnia 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 1 minutę temu, julekstep napisał(a): na jednej jakiś ojciec (który pojechał niby pomagać) się upił przez co...nauczycielka miała przypał Ehe, jaki? Dyrektor powiedział jej, że to nieładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Teraz, fluber napisał(a): Ehe, jaki? Dyrektor powiedział jej, że to nieładnie? no afera na zebraniach -> a to było ~30 lat temu, gdzie rodzice raczej byli dużo bardziej ugodowi myślę że Ciebie na tym Niewidocznym Uniwersytecie nic więcej nie spotyka za to że inne osoby się upijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 3 minuty temu, julekstep napisał(a): xD jeździłem na masę zielonych szkół itp -> nigdy żaden nauczyciel się nie upił mogłeś mało dostrzec jak z mamusią w pokoju spałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Teraz, Koelner napisał(a): mogłeś mało dostrzec jak z mamusią w pokoju spałeś z Twoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 1 minutę temu, julekstep napisał(a): z Twoją no już nie denerwuj się, było jak było mogłeś nigdy nie dostrzec chociaż jednego pijanego nauczyciela, to nie Twoja wina że wtedy nie wiedziałeś nawet jak pijani ludzie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Teraz, Koelner napisał(a): no już nie denerwuj się, było jak było mogłeś nigdy nie dostrzec chociaż jednego pijanego nauczyciela, to nie Twoja wina że wtedy nie wiedziałeś nawet jak pijani ludzie wyglądają aha aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 3 minuty temu, julekstep napisał(a): no afera na zebraniach -> a to było ~30 lat temu, gdzie rodzice raczej byli dużo bardziej ugodowi Faktycznie straszne konsekwencje Nauczyciele nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za braki w wykształceniu dzieciaków. 3 minuty temu, julekstep napisał(a): myślę że Ciebie na tym Niewidocznym Uniwersytecie nic więcej nie spotyka za to że inne osoby się upijają No to akurat prawda. Jeden gościu co prawda wyleciał ale to już prawie studenta maszyna zabiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 1 minutę temu, fluber napisał(a): Faktycznie straszne konsekwencje Nauczyciele nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za braki w wykształceniu dzieciaków. O To tak jak Ty! 2 minuty temu, fluber napisał(a): No to akurat prawda. Jeden gościu co prawda wyleciał ale to już prawie studenta maszyna zabiła. 20to latkow nie ogarniacie a o 8 latkach cos piszesz lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 1 minutę temu, julekstep napisał(a): O To tak jak Ty! Przecież ja nie twierdzę inaczej. To Ty coś pierdolisz o jakiejś odpowiedzialności, która uzasadnia 12k brutto dla w-fisty 3 minuty temu, julekstep napisał(a): 20to latkow nie ogarniacie a o 8 latkach cos piszesz lol Gościu był po 50-tce. A nawet kilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 1 minutę temu, fluber napisał(a): Przecież ja nie twierdzę inaczej. To Ty coś pierdolisz o jakiejś odpowiedzialności, która uzasadnia 12k brutto dla w-fisty Jara mnie jak przeklinasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 W dniu 1.12.2025 o 22:57, memento1984 napisał(a): A o co z tutaj chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Dane z GUS za czerwiec 2025 Mediana zarobków w sektorze publicznym: 8 356,97 zł. Mediana zarobków w sektorze prywatnym: 6 493,56 zł. Aby wejść do TOP 10% najlepiej zarabiających Polaków, musisz zarabiać powyżej 13 750 zł brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Godzinę temu, fluber napisał(a): Aby wejść do TOP 10% najlepiej zarabiających Polaków, musisz zarabiać powyżej 13 750 zł brutto. Ale to tylko eatatowcy, czy też przedsiębiorcy z jedna FV w miesiącu? *minimum przyzwoitości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 23 minuty temu, Krzemo napisał(a): Ale to tylko eatatowcy, czy też przedsiębiorcy z jedna FV w miesiącu? *minimum przyzwoitości ;] Mniej niż minimum, nie policzyłeś inflacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 7 godzin temu, Krzemo napisał(a): Ale to tylko eatatowcy, czy też przedsiębiorcy z jedna FV w miesiącu? *minimum przyzwoitości ;] Wszyscy którzy składają pit to punkt odniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 Gorszy od budżetówki jest tylko komisarz, który nie dość, że nie bierze pieniędzy, to jeszcze nie robi simek terminowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 37 minut temu, Pablo81 napisał(a): Gorszy od budżetówki jest tylko komisarz, który nie dość, że nie bierze pieniędzy, to jeszcze nie robi simek terminowo Zgadzam się, skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 21 godzin temu, Me Myself and I napisał(a): Dziwne w tym materiale jest tylko to, ze kompletnie jemu sie wydaje ze wszystko to odpowiedzialnosc inwestora, nie majac pojecia, co bylo przedmiotem rozmow CEO/CTO z inwestorem, co bylo obiecane jesli chodzi o milestones. Poza to co bylo dyskutowane/ustalone to reszta odpowiedzialnosc inwestora i o to sie sadza. Jej firma jest na rynku od 11lat (!) zyjac tylko z kasy inwestorow i publicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi