Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, julekstep napisał(a):

mordko

mam Wasze IP, myślisz że ciężko to sprawdzić? :P 

KIEDY SPOGLĄDASZ W SIMKĘ, SIMKA SPOGLĄDA W CIEBIE

Puppet Master GIFs | Tenor

a nie no

jak takie argumenty anegdotyczne poszły to już nie mam co napisać!

sori!

Chyba Twoje. Jaka k**** odpowiedzialnośc? Żeby chociaż na parę miesięcy nauczyciel trafił do więzienia to musi odjebac coś takiego

https://tvn24.pl/trojmiasto/byla-nauczycielka-skazana-za-uprowadzenie-i-uwiedzenie-ucznia-st4999890

Gdzie te wyroki za niepilnowane dzieci?

Zresztą czy wy już zapomnieliście jak to wyglądało jak chodziliscie do szkoły? Jak byłem w 1 liceum na wycieczce szkolnej to nauczyciele byli bardziej najebani niż uczniowie 

8 minut temu, Szabla napisał(a):

Akurat nie macie racji co do nauczycieli. A przynajmniej takich co im zalezy na dzieciach. Mam w rodzinie nauczycielke przyrody. W c*** roboty w domu. Wolontariaty na jej glowie. Sprawdziany nie po lebkach, zeby starszy brat mial powiedziec co bylo w zeszlym roku, przygotowywania olimpijczykow (czy jak tam teraz nazywa sie uczestnikow konkursow kuratoryjnych). Nie, bo musi. Yylko chce.

No, nauczyciele dbają o pr.

W każdym podręczniku w wersji dla nauczycieli (wydawnictwa wysylają je za darmo) masz po 5 wersji sprawdzianu z każdego działu plus klucze odpowiedzi.

Tam się naprawdę trzeba postarać żeby cokolwiek mieć do roboty.

A jak lubi wolontariat to super, ale to już jest hobby z nudów a nie praca 

8 minut temu, fluber napisał(a):

Zresztą czy wy już zapomnieliście jak to wyglądało jak chodziliscie do szkoły? Jak byłem w 1 liceum na wycieczce szkolnej to nauczyciele byli bardziej najebani niż uczniowie 

xD

jeździłem na masę zielonych szkół itp -> nigdy żaden nauczyciel się nie upił

na jednej jakiś ojciec (który pojechał niby pomagać) się upił przez co...nauczycielka miała przypał

tak czy siak gratuluję kolejnego poważnego argumentu (i jeszcze ten apel pamięci na początku, miodzo!)

Edytowane przez julekstep

Teraz, fluber napisał(a):

Ehe, jaki? Dyrektor powiedział jej, że to nieładnie?

no afera na zebraniach -> a to było ~30 lat temu, gdzie rodzice raczej byli dużo bardziej ugodowi 

myślę że Ciebie na tym Niewidocznym Uniwersytecie nic więcej nie spotyka za to że inne osoby się upijają 🙃

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

no afera na zebraniach -> a to było ~30 lat temu, gdzie rodzice raczej byli dużo bardziej ugodowi 

Faktycznie straszne konsekwencje 

Nauczyciele nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za braki w wykształceniu dzieciaków.

myślę że Ciebie na tym Niewidocznym Uniwersytecie nic więcej nie spotyka za to że inne osoby się upijają 🙃

No to akurat prawda. Jeden gościu co prawda wyleciał ale to już prawie studenta maszyna zabiła.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Faktycznie straszne konsekwencje 

Nauczyciele nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za braki w wykształceniu dzieciaków.

O

To tak jak Ty!

2 minuty temu, fluber napisał(a):

No to akurat prawda. Jeden gościu co prawda wyleciał ale to już prawie studenta maszyna zabiła.

20to latkow nie ogarniacie a o 8 latkach cos piszesz lol

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

O

To tak jak Ty!

Przecież ja nie twierdzę inaczej. To Ty coś pierdolisz o jakiejś odpowiedzialności, która uzasadnia 12k brutto dla w-fisty

20to latkow nie ogarniacie a o 8 latkach cos piszesz lol

Gościu był po 50-tce. A nawet kilku.

21 godzin temu, Me Myself and I napisał(a):

Dziwne w tym materiale jest tylko to, ze kompletnie jemu sie wydaje ze wszystko to odpowiedzialnosc inwestora, nie majac pojecia, co bylo przedmiotem rozmow CEO/CTO z inwestorem, co bylo obiecane jesli chodzi o milestones. Poza to co bylo dyskutowane/ustalone to reszta odpowiedzialnosc inwestora i o to sie sadza. Jej firma jest na rynku od 11lat (!) zyjac tylko z kasy inwestorow i publicznych.