Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, Koelner napisał(a):

1 do 1, kiedyś nauczyciel mógł mieć 30 osób, teraz może 15 , następnie 5 a może 1 do 1? poprawi to jakość nauczania 

Na pewno będą mieli mniej sprawdzianów i kartkówek do sprawdzania, więc przynajmniej argument o zabieraniu pracy do domu się skończy;)

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Przecież ja nie marudzę dlatego, że zazdroszczę nauczycielom zarobków, tylko dlatego że nauczyciele są absurdalnie uprzywilejowani a nie powinni 

a czemu nie powinni?

bardzo ważny zawód -> nie każde dziecko uczy się samo czytać z telewizji w wieku 2 lat 🙃

my, zwyklaki, potrzebujemy z tym trochę pomocy!

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

a czemu nie powinni?

bardzo ważny zawód -> nie każde dziecko uczy się samo czytać z telewizji w wieku 2 lat 🙃

my, zwyklaki, potrzebujemy z tym trochę pomocy!

Kwota jaką za to płacimy jest nieporównywalna do jakości i efektywności usługi która otrzymujemy. System kontroli jest fikcją, uzupełnienie wykształcenia praktycznie nie istnieje, czas pracy jest absurdalnie krótki, liczba dni wolnych od pracy absurdalnie długa.

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Kwota jaką za to płacimy jest nieporównywalna do jakości i efektywności usługi która otrzymujemy. System kontroli jest fikcją, uzupełnienie wykształcenia praktycznie nie istnieje, czas pracy jest absurdalnie krótki, liczba dni wolnych od pracy absurdalnie długa.

A warunki (krotkiej) pracy absurdalnie c***owe (szczegolnie w edukacji wczesnoszkolnej)

Juz nie mowiac o odpowiedzialnosci

5 minut temu, Koelner napisał(a):

o ho ho beneficjenci systemu zaczynają się z nudów i lenistwa kłócić o przywileje 

Ja jestem takim samym beneficjentem systemu jak Ty

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

Ja jestem takim samym beneficjentem systemu jak Ty

won do bramy chłopie a nie zawracasz głowę Panu 

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Nie bądź niewdzięczny. Z wynalazków flubera na co dzień korzystasz przecież. Chyba.

wynalazł metodę usunięcia konta na zwykłym forum internetowym? 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

A warunki (krotkiej) pracy absurdalnie c***owe (szczegolnie w edukacji wczesnoszkolnej)

Juz nie mowiac o odpowiedzialnosci

Na czym polega c***owosc tych warunków pracy? Np w porównaniu z krajami Europy Zachodniej?

Jakiej k**** odpowiedzialności? Już nie rób sobie jaj 

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

won do bramy chłopie a nie zawracasz głowę Panu 

TRÓJMIEJSKI CHAMIE NA KOLANA PRZED (POD)WARSZAWSKIM PANEM!

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Na czym polega c***owosc tych warunków pracy? Np w porównaniu z krajami Europy Zachodniej?

praca z dziećmi

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Jakiej k**** odpowiedzialności? Już nie rób sobie jaj 

nie chciałbym jeździć na wycieczki z 7-8 latkami ze świadomością że jak któremuś coś się stanie to będę miał przejebane

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

TRÓJMIEJSKI CHAMIE NA KOLANA PRZED (POD)WARSZAWSKIM PANEM!

widać że jak na prostaka przystało to się łatwo podnieciłeś, ale już spokojnie wróć do rzeczywistości i idź tam posprzątaj po sobie 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Dwie nieprawdy 

zostaw go, on ma swoje problemy 

7 minut temu, julekstep napisał(a):

praca z dziećmi

Lepsza niż praca z dorosłymi zawsze i wszędzie. 

W ramach popularyzacji nauki regularnie jeżdżę z warsztatami i wykładami do szkół i to jest w porównaniu do pracy naukowo-przemyslowej czas wolny. 

9 minut temu, julekstep napisał(a):

nie chciałbym jeździć na wycieczki z 7-8 latkami ze świadomością że jak któremuś coś się stanie to będę miał przejebane

Wiadomka, więzienia są zapełnione nauczycielami, którzy nie upilnowali dzieci.

Jak jestem na warsztatach to nauczyciele wychodzą bo przecież pan sobie poradzi, mimo że przecież to oni za te dzieci odpowiadają - tak mają wyjebane.

15 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Nie bądź niewdzięczny. Z wynalazków flubera na co dzień korzystasz przecież. Chyba.

Nieironicznie bardzo możliwe, ale nie będę wypytywał jakimi samolotami latacie albo pociągami jeździcie 

7 minut temu, LAF napisał(a):

Dwie nieprawdy 

mordko

mam Wasze IP, myślisz że ciężko to sprawdzić? :P 

KIEDY SPOGLĄDASZ W SIMKĘ, SIMKA SPOGLĄDA W CIEBIE

Puppet Master GIFs | Tenor

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Lepsza niż praca z dorosłymi zawsze i wszędzie. 

W ramach popularyzacji nauki regularnie jeżdżę z warsztatami i wykładami do szkół i to jest w porównaniu do pracy naukowo-przemyslowej czas wolny. 

Wiadomka, więzienia są zapełnione nauczycielami, którzy nie upilnowali dzieci.

Jak jestem na warsztatach to nauczyciele wychodzą bo przecież pan sobie poradzi, mimo że przecież to oni za te dzieci odpowiadają - tak mają wyjebane.

a nie no

jak takie argumenty anegdotyczne poszły to już nie mam co napisać!

sori!

Akurat nie macie racji co do nauczycieli. A przynajmniej takich co im zalezy na dzieciach. Mam w rodzinie nauczycielke przyrody. W c*** roboty w domu. Wolontariaty na jej glowie. Sprawdziany nie po lebkach, zeby starszy brat mial powiedziec co bylo w zeszlym roku, przygotowywania olimpijczykow (czy jak tam teraz nazywa sie uczestnikow konkursow kuratoryjnych). Nie, bo musi. Yylko chce.