Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Chytruz napisał(a):

Nie wiem z czego to, ale rynek kokainowy jest rynkiem dystrybutorów (Meksyk, Ndrangheta), a nie producentów (Kolumbia) od gdzieś late 90s, early 00s, więc główny punkt tego wpisu się nie spina.

Na FB mi wyskoczyło, nie znam się w ogóle, wrzuciłem jako ciekawostkę

9 minut temu, karl napisał(a):

Ale to już jest poważna sprawa. Ładnego due dilla zrobił Konopsky. Ciekawe jak zareaguje Stanowski. Bo takiego ostrzału to jeszcze nie było. 

Stanowski pierwszy raz się odkleił (dziwne, że dopiero teraz). Dziś znów to promował, choć powstało już kilka fact-checkingow, które jasno wskazują problemy z uncensor vpn i jego właścicielem. Ciekawe czy to początek upadku czy chwilowa wpadka 

6 godzin temu, fluber napisał(a):

Stanowski pierwszy raz się odkleił (dziwne, że dopiero teraz). Dziś znów to promował, choć powstało już kilka fact-checkingow, które jasno wskazują problemy z uncensor vpn i jego właścicielem. Ciekawe czy to początek upadku czy chwilowa wpadka 

Pieknie go zajebali. Do tej pory zero wpadek, a tutaj jeden z takich ziomeczkow co sie krecil wokol, robiac wokol siebie aure krypto-guru, benefaktora, to jakis random ktory uzywal krypto na pograniczu prostytucji, piracenia itp na skale 10mln+ hehehe

ciekawe czy przyzna sie do wtopy czy sie odkleil

*jasnym jest ze stanowskiego podszedl powoli, nie przedstawial sie ze glownym zrodlem dochodu so przerzuty z roksy, tylko Pan-od-krypto co kupil po $8 bitcoina jako wizjoner xD

Edytowane przez memento1984

9 godzin temu, fluber napisał(a):

Zakończy współpracę, tłumacząc, że nie śledził wszystkich biznesów swojego sponsora a akurat to co reklamował było ok. Słaba afera. 

17 minut temu, szogo napisał(a):

Afera dobra z uwagi na fakt, ile lat go zna. A będzie tak jak napisałeś.

No właśnie nie wiadomo czy zna czy po prostu mają dłuższą historię sponsoringu. Trochę ryzyko zawodowe. 

Z drugiej strony jak Amber Gold sypało pieniędzmi to wszyscy brali i rączki całowali a ci co nie dostali to potem oskarżali. 

Może być i tak ale ciężko mi uwierzyć, że Stano tak sobie od paru lat współpracuje z kimś i go nie sprawdza/sprawdził + nie zareagował na te opinie o tym VPN tylko szedł/idzie w zaparte... działa.

Edytowane przez szogo

Mocno kontrowersyjny wybór choć zapewne jest gorzej niż myślę bo twórczości ww osoby nie znam. Wytłumaczenie tego częściowo padło w używanej w takich sytuacji formułce 

….Jego historia w bardzo autentyczny sposób pokazuje, jak cienka jest granica między byciem ofiarą a sprawcą hejtu oraz jak duże znaczenie ma refleksja i zmiana w świecie mediów społecznościowych. Pan Damian doświadczył w swoim życiu skrajnych emocji ze strony internautów, zarówno popularności, jak i fali negatywnych komentarzy, dlatego potrafi mówić o tym z perspektywy człowieka, który naprawdę wie, czym jest presja Internetu – odpowiadają nam organizatorzy….

zapewne chodzi o wzmocnienie przekazu bo akcja oparta na Tobie czy innej skromniejszej internetowo w zasięgach osobie nie miałaby sensu. 

Nie oglądam ani tych programów na żywo ani tym bardziej zbytnio nie interesuje mnie życie tych osób po programie … 

kogo mieli brać? Makłowicza? 
Nie oceniam. Staram sie zrozumieć jedynie. Co jest trudne bo gościa nie znam a pewnie jakby zrobić jego highlights to by włos się zjeżył na głowie. 

Wzięli ze środowiska. A ze Fagaty mają posłuch to musimy z tym żyć i chronić młodych 

Ogólnie słowo influencer nikomu się pozytywnie nie kojarzy

Ciekawe jakby sobie Jezus poradził w dzisiejszych czasach 

56 minut temu, ignazz napisał(a):

Mocno kontrowersyjny wybór choć zapewne jest gorzej niż myślę bo twórczości ww osoby nie znam. Wytłumaczenie tego częściowo padło w używanej w takich sytuacji formułce 

….Jego historia w bardzo autentyczny sposób pokazuje, jak cienka jest granica między byciem ofiarą a sprawcą hejtu oraz jak duże znaczenie ma refleksja i zmiana w świecie mediów społecznościowych. Pan Damian doświadczył w swoim życiu skrajnych emocji ze strony internautów, zarówno popularności, jak i fali negatywnych komentarzy, dlatego potrafi mówić o tym z perspektywy człowieka, który naprawdę wie, czym jest presja Internetu – odpowiadają nam organizatorzy….

zapewne chodzi o wzmocnienie przekazu bo akcja oparta na Tobie czy innej skromniejszej internetowo w zasięgach osobie nie miałaby sensu. 

Nie oglądam ani tych programów na żywo ani tym bardziej zbytnio nie interesuje mnie życie tych osób po programie … 

kogo mieli brać? Makłowicza? 
Nie oceniam. Staram sie zrozumieć jedynie. Co jest trudne bo gościa nie znam a pewnie jakby zrobić jego highlights to by włos się zjeżył na głowie. 

Wzięli ze środowiska. A ze Fagaty mają posłuch to musimy z tym żyć i chronić młodych 

Ogólnie słowo influencer nikomu się pozytywnie nie kojarzy

Ciekawe jakby sobie Jezus poradził w dzisiejszych czasach 

No ja się zastanawiam w jaki sposób Stifler będzie wzmacniał przekaz tłumacząc dzieciom hejt za wytatuowanie sobie kutasa albo łysego z Brazzers.

5 minut temu, fluber napisał(a):

No ja się zastanawiam w jaki sposób Stifler będzie wzmacniał przekaz tłumacząc dzieciom hejt za wytatuowanie sobie kutasa albo łysego z Brazzers.

Moze jak przeczyta cos mądrego z karki to będzie miał większe zasięgi niż niejeden profesor? 

A tatuaż? Cóż. Jego sprawa

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Moze jak przeczyta cos mądrego z karki to będzie miał większe zasięgi niż niejeden profesor? 

A tatuaż? Cóż. Jego sprawa

Gościu ma pseudonim Stifler 16cm, ignazz no ja pierdolę, tak się nazywają jego wszystkie konta w mediach społecznościowych.

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Gościu ma pseudonim Stifler 16cm, ignazz no ja pierdolę, tak się nazywają jego wszystkie konta w mediach społecznościowych.

Ale ja nie neguje że gość miał koszmarne dokonania i pewnie sukces osiągnął na głupim koncepcie obecności w przestrzeni internetowej. My się nie różnimy w ocenie jego dokonań przeszłości. Dyskutujemy czy jest szansa na jakikolwiek pozytywny przekaz na jutro. 

Po prostu uważam że zrobienie z Edwardsa twarzą reklamy durexa może przynieść pozytywny skutek. 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Zawsze mnie bawi, że za walką z hejtem są najwięksi netowi hejterzy :D

Pewnie Fagata była za droga. Taki mamy klimat. Liczą się zasięgi lajki i suby. Nawet muzykę dziś oceniamy w taki statystyczny sposób i często bywa że przebijają się wyraziści atencjusze niepotrafiący śpiewać. 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Ale ja nie neguje że gość miał koszmarne dokonania i pewnie sukces osiągnął na głupim koncepcie obecności w przestrzeni internetowej. My się nie różnimy w ocenie jego dokonań przeszłości. Dyskutujemy czy jest szansa na jakikolwiek pozytywny przekaz na jutro. 

Po prostu uważam że zrobienie z Edwardsa twarzą reklamy durexa może przynieść pozytywny skutek. 

Jak miał? Jakiej przeszłości? Przecież to aktualna nazwa jego kont 

12 minut temu, fluber napisał(a):

Jak miał? Jakiej przeszłości? Przecież to aktualna nazwa jego kont 

masz filmik z tym jak Stifler je?

bo nie wiem na jakiej podstawie oczekujesz oceny od naczelnego symetrysty forum 🤔

Ale i tak PO trzeba docenic -> przejscie od Murana do Stiflera to spory progres