człowiek...morza Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał(a): z jednej strony obrońcy narodu z drugiej obrońcy jedynej słusznej wizji wyzywający wszystkich od faszystów no jest tego trochę -> dalej, jeśli ktoś dokuczał małemu Maksowi to raczej ze względu na materiały dotyczące jego starej a nie tę krótką wstawkę z wiki wyrok skazujący w takiej sprawie prowadził by do paranoi w której nie można obrażać dorosłych posiadających dzieci (ofc tylko tych ze 'słusznej' na dany czas strony) z tego co kojarze, to jest sprawa o dobra osobiste (wiec o zadnym wyroku skazujacym nie moze byc mowy), a te niewatpliwie Maksa zostały naruszone. a to, że propagandystka narusza swoje dobra osobiste sama najbardziej, a przy okazji i syna, to jest zupełnie osobny temat. Edytowane 23 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): z tego co kojarze, to jest sprawa o dobra osobiste (wiec o zadnym wyroku skazujacym nie moze byc mowy), a te niewatpliwie Maksa zostały naruszone. Bo wrzucono screen z Wikipedii? Naruszone zostały wyłącznie dobra osobiste pani Doroty w całej tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 11 minut temu, człowiek...morza napisał(a): dla mnie to nawoływanie do piętnowania jej syna (który może trafić do wielu cwierćinteligentów, a to lwia część obserwujących stano). może nie taki był zamysł autora, ale taki jest jeden ze skutków. a inteligenty i rozgarniety autor powinien to przewidzieć. Jakie kary powinno się według Ciebie stosować wobec osób obrażających innych od ćwierćinteligentów? Swoją drogą muszę Ciebie pochwalić, bo wyzywanie kogoś od ćwierćinteligentów i jednocześnie popełnienie w słowie ćwierćinteligent błędu ortograficznego zawsze mi imponuje jako pokaz niesamowitej pewności siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): z tego co kojarze, to jest sprawa o dobra osobiste (wiec o zadnym wyroku skazujacym nie moze byc mowy), a te niewatpliwie Maksa zostały naruszone. w jaki sposób doszło do naruszenia tych dóbr? - upublicznienie wizerunku? no średnio - zniesławienie, pomówienie? eeee nie? jedyne co to faktycznie mógłby się wycofać z tego że 'nazwali go tak po dziadku' bo tutaj ofc autor stwierdzenia mógł to tylko przypuszczać (przecież mogli go tak nazwać przypadkiem! ehe xD) -> ale dalej to przypuszczenie dotyczyło działania rodziców Edytowane 23 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, RappaR napisał(a): Swoją drogą muszę Ciebie pochwalić, bo wyzywanie kogoś od ćwierćinteligentów i jednocześnie popełnienie w słowie ćwierćinteligent błędu ortograficznego zawsze mi imponuje jako pokaz niesamowitej pewności siebie. proponuje przeanalizować wszystkie moje posty, prawdopodobnie błędy znajdziesz w 99 % z czego one wynikaja pozostawie do dowolnej intepretacji xd 8 minut temu, RappaR napisał(a): Jakie kary powinno się według Ciebie stosować wobec osób obrażających innych od ćwierćinteligentów? sam obrazilem siebie twoim tokiem rozumowania. trudno byc zatem sedzia Edytowane 23 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): sam sobie bym musial wymierzyc twoim tokiem rozumowania. a sedzia we wlasnej sprawie nie bede... Kali ukraść krowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Teraz, RappaR napisał(a): Kali ukraść krowę zmienilem wersje, bo co innego mialem na mysli, a co innego napisałem (w pospiechu jestem, chaos etc, wybaczcie. do tego wiadomo cwiercinteligent) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) O ile jestem w sporze Stanowski-Sznepf jak najbardziej po stronie Stana to akurat przywoływanie imienia syna dziennikarki jako przykład hołdowania zbrodniarzowi było niefortunne i co najważniejsze, niepotrzebne. Z ostrożności procesowej mógł sobie darować i trudniej by było teraz kręcić aferę. I wcale mnie nie dziwi, że koledzy w szkole bekę z młodego kręcą. Edytowane 23 godziny temu przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1. Wysocka-Schnepf jest denna i można się tylko irytować, że Stanowski znowu znalazł sobie kolejnego paraolimpijskiego konkurenta do nabijania pkt reputacji i hajsu, bo to jest tbh tier tych wszystkich Najmanów, Janoszków, Kapelów etc. 2. Typiara robi z siebie ofiarę via jej syn, mocny cringe. 3. ~'Twój teść to komunistyczny zbrodniarz, ale siara, a Wy jeszcze daliście swojemu synowi imię po nim' to jednak faktycznie kiepska akcja Stanoskiego z perspektywy dziecka, bo kontekst się liczy + 'publicznie znana informacja' to kiepska linia obrony (nikt nie wiedział jak jej dzieci mają na imię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, jack napisał(a): I wcale mnie nie dziwi, że koledzy w szkole bekę z młodego kręcą. tutaj bym nie przesadzał Mario i Luigi (czy jak tam się zwą jego ziomeczki ze Szkoły) raczej nie oglądają polskiej jutuby Edytowane 23 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): tutaj bym nie przesadzał Mario i Luigi (czy jak tam się zwą jego ziomeczki ze Szkoły) raczej nie oglądają polskiej jutuby Przecież uciekł do Italii bo go Brajan z Janem ganiali z okrzykiem "śmierć wrogom ojczyzny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, jack napisał(a): Przecież uciekł do Italii bo go Brajan z Janem ganiali z okrzykiem "śmierć wrogom ojczyzny". Nie, w zeszłym roku też chodził do szkoły we Włoszech. Musieli go ganiać w trakcie wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, jack napisał(a): Przecież uciekł do Italii bo go Brajan z Janem ganiali z okrzykiem "śmierć wrogom ojczyzny". 3 minuty temu, fluber napisał(a): Nie, w zeszłym roku też chodził do szkoły we Włoszech. Musieli go ganiać w trakcie wakacji. czyli to nie Brajan z Janem ze szkoły ale Perełka i Paragon go na wakajkach przegonili Edytowane 23 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Tak przy okazji trafiłem na info, że żona starego Sznepfa umarła 2 tygodnie po tej słynnej debacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 21 minut temu, julekstep napisał(a): czyli to nie Brajan z Janem ze szkoły ale Perełka i Paragon go na wakajkach przegonili I darli sie uuuuu... No i miał młody Maks Wakacje z Duchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 45 minut temu, jack napisał(a): I wcale mnie nie dziwi, że koledzy w szkole bekę z młodego kręcą. Już abstrahując od tego, że młody uczęszcza do szkoły we Włoszech, to: a) raczej ciężko fikać synowi ambasadora o mocnym zacięciu politycznym. (Nie wierzę, żeby nie był wychowany w duchu własnej zajebistości patrząc po rodzicach) b) młody ma zajebisty punchline "Uważaj, bo mój stary zrobi z Tobą, to co mój dziadek w obławie augustowskiej"/ "Uważaj bo wyślę Cię na takie wakacje, że już nie wrócisz" Edytowane 22 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 4 godziny temu, jack napisał(a): O ile jestem w sporze Stanowski-Sznepf jak najbardziej po stronie Stana to akurat przywoływanie imienia syna dziennikarki jako przykład hołdowania zbrodniarzowi było niefortunne i co najważniejsze, niepotrzebne. Z ostrożności procesowej mógł sobie darować i trudniej by było teraz kręcić aferę. I wcale mnie nie dziwi, że koledzy w szkole bekę z młodego kręcą. myslisz ze rowiesnicy w jakiejs randomowej, zagranicznej placowce szkolnej w ktorej jest jedynym Polakiem kreca beke z jakiejs "afery" ze ma imie po dziadku-zbrodniarzu w jakiejs randomowej akcji na terenach PL w czasie II WS? to jest dopiero polska gigantomania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Nie wiem o co tu chodzi ale na pewno nie o dzieciaka który większość czasu spędza poza krajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 49 minut temu, memento1984 napisał(a): myslisz ze rowiesnicy w jakiejs randomowej, zagranicznej placowce szkolnej w ktorej jest jedynym Polakiem kreca beke z jakiejs "afery" ze ma imie po dziadku-zbrodniarzu w jakiejs randomowej akcji na terenach PL w czasie II WS? to jest dopiero polska gigantomania. A ty serio myślisz, że ktoś myślał, że to we Włoszech taka akcja miała miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 10 minut temu, jack napisał(a): A ty serio myślisz, że ktoś myślał, że to we Włoszech taka akcja miała miejsce? jeblem ze smiechu. ta sprawa nikogo tam nie obchodzi, napewno zadnego z rowiesnikow czy ich rodzicow. bycie dzieckiem dyplomaty w takiej szkole to zaden status. jest to gowno burza ktora sobie Pani Sch. kreci dla wlasnych potrzeb (chyba procesowych) a Stanowski bedzie grzal bo to darmowy kontent z potencjalem wyswietlen. a my sobie wrzucamy popcorn i bedziemy patrzec jak potencjalnie nisko moze upasc sad orzekajacy w cywilnej sprawie dwoch nie-anonimowych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi