julekstep Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 15 minut temu, RappaR napisał(a): Przeczytałeś? tak i nie rozumiem -> to jakaś literówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tak i nie rozumiem -> to jakaś literówka? Gdzie widzisz literówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Gdzie widzisz literówkę? kebab in a drink vs opis produktu A DOBRA JUŻ KUMAM pita = drink lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca https://ithardware.pl/aktualnosci/steam_do_pobrania_japonczycy_internet-43294.html daaaamn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Kupiłem sobie dzisiaj bułkę w piekarni za 12 zł i loty do Bukaresztu za 160 zł. Przyznam szczerze, będą małym nie spodziewałem się takiego stosunku cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 35 minut temu, RappaR napisał(a): Kupiłem sobie dzisiaj bułkę w piekarni za 12 zł i loty do Bukaresztu za 160 zł. Przyznam szczerze, będą małym nie spodziewałem się takiego stosunku cen Ja zjadłem jagodziankę za 28 PLN a LOT misiem za 89. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Można kupić rower za 40.000 albo samochód za 2.000. Na lotnisku można kupić wodę za 20 zł albo napełniać butelkę wodą z darmowego poidełka. Można kupić colę w mini barze w Mariocie za 38 zł albo zjechać na dół do Żabki i kupić za 10 razy mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 43 minuty temu, jack napisał(a): Można kupić rower za 40.000 albo samochód za 2.000. Na lotnisku można kupić wodę za 20 zł albo napełniać butelkę wodą z darmowego poidełka. Można kupić colę w mini barze w Mariocie za 38 zł albo zjechać na dół do Żabki i kupić za 10 razy mniej. nie podpowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Ja kiedyś z Warszawy do Krakowa poleciałem kolegi lekkim samolotem i jakie było moje zdziwienie jak paliwa to zżarło coś koło 15 litrów a na lotnisku zamiast opłaty lotniskowej z wieży kontroli facet pobrał opłatę za parkowanie w wysokości 12 złotych ( Pobiednik Wlk). wyszło na to że kurs w rozbiciu na nas obu był tańszy niż samo parkowanie w Krakowie. Ogólnie strasznie mi uwiera myśl że wraz z wiekiem ale i wzrostem przychodu stałem się takim dusigroszem że do żabki z tego Marriotta teraz zawsze zjadę a kiedyś gdy było krucho zawsze coś się odpierdalalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca ogólnie temat z natury ciężki i średnio zjadliwy, ale tu się bardzo przyjemnie słucha dzięki niezwykle sympatycznej i otwartej dziewczynie w roli gościa, dużo ciekawych wątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca LBS, co ty wrzucasz?! dziewczynie psychoterapeuta pomógł odejść od chrześcijaństwa i teraz jest szczęśliwa, kto by pomyślał ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) 45 minut temu, lorak napisał(a): LBS, co ty wrzucasz?! dziewczynie psychoterapeuta pomógł odejść od chrześcijaństwa i teraz jest szczęśliwa, kto by pomyślał ; ] Widzisz Lorak. To znak dla Ciebie - czas pójść na terapię i zaczniesz być cennym członkiem społeczeństwa Nie wiem czemu wciąż się opierasz? Edytowane 15 Lipca przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 38 minut temu, lorak napisał(a): LBS, co ty wrzucasz?! dziewczynie psychoterapeuta pomógł odejść od chrześcijaństwa i teraz jest szczęśliwa, kto by pomyślał ; ] kluczowa kwestia: Przegląd od AI Świadkowie Jehowy nie praktykują spowiedzi w formie znanej z innych wyznań chrześcijańskich, takich jak Kościół katolicki. więc dziewczyna korzystała z okrojonej wersji usługi -> a skoro 'psychoterapia jej pomogła' (ufam na słowo, nie oglądałem) to możliwe że tego właśnie elementu jej bardzo brakowało (spowiedź to - ofc lepszy - odpowiednik psychoterapii właśnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 47 minut temu, julekstep napisał(a): spowiedź to - ofc lepszy - odpowiednik psychoterapii właśnie dlaczego lepszy? czemu tak wielu ludzi się spowiada a i tak wpada w problemy i potrzebuje terapii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 6 minut temu, lorak napisał(a): dlaczego lepszy? czemu tak wielu ludzi się spowiada a i tak wpada w problemy i potrzebuje terapii? Fakt, że sam unikasz terapii, mimo posiadania wskazań do niej, pokazuje Twój prawdziwy stosunek do niej i świadomość jej faktycznych wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) 19 minut temu, lorak napisał(a): dlaczego lepszy? bo uczciwszy (nie udający 'naukowości') bo sprawdzony na duzo wiekszej probce bo skuteczniejszy 19 minut temu, lorak napisał(a): czemu tak wielu ludzi się spowiada a i tak wpada w problemy nikt nie mówi że skuteczność jest 100% 19 minut temu, lorak napisał(a): potrzebuje terapii? nikt nie potrzebuje 'terapii' (w sensie konkretnie - bo jest ofc masa osob z potrzebami 'metafizycznego pocieszenia')-> to sztucznie wykreowany popyt a co do wpadania w problemy -> strzelam że jest więcej samobójstw (procentowo) wśród osób uczęszczających na terapię niż wśród osób uczęszczających do spowiedzi Edytowane 15 Lipca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 16 minut temu, julekstep napisał(a): wśród osób uczęszczających do spowiedzi zawsze jest fajnie jak ktoś wysłucha Twoje najlepsze kawałki z życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Po to jest nasze forum. Zamieniam się w słuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 5 godzin temu, julekstep napisał(a): a co do wpadania w problemy -> strzelam że jest więcej samobójstw (procentowo) wśród osób uczęszczających na terapię niż wśród osób uczęszczających do spowiedzi Spory bias, bo to pewnie srednio duzo bardziej szczeslowsza grupa (ludzi wierzacych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Po to jest nasze forum. Zamieniam się w słuch. Cpalem, kopałem w 20stu, napierdalam swoje dzieci, grozę userom wpi****lem, nienawidzę lakers od razu mi lżej (bo na kiblu siedzę) Edytowane 15 Lipca przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi