jack Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 4 minuty temu, RappaR napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/awantura-w-krakowskim-szpitalu-pijany-pacjent-uderzyl-lekarza-7152365324053248a fala jakaś czy zaczęli to zgłaszać? jak coś, u mnie spokój Raczej temat chwycił i pismaki rzucili się na temat. A to pewnie codzienność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja https://www.pap.pl/aktualnosci/100-zl-za-przejazd-elektrykiem-do-morskiego-oka-spalinowym-dojedziemy-za-15-zl Niesamowite jak zajebistych lobbystów mają koniarze z Zakopanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 1 godzinę temu, fluber napisał(a): https://www.pap.pl/aktualnosci/100-zl-za-przejazd-elektrykiem-do-morskiego-oka-spalinowym-dojedziemy-za-15-zl Niesamowite jak zajebistych lobbystów mają koniarze z Zakopanego Mój syn miał 4 lata kiedy pierwszy raz poszedł z buta na morskie oko (oczywiście trwało to dłuuuugo) nie raz mijałem ludzi w podeszłym wieku lub ludzi z problemami w poruszaniu się idących z buta k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki czy busa to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 27 minut temu, josephnba napisał(a): k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki dla dzieci może to być fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 34 minuty temu, josephnba napisał(a): to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Zależy do którego burdelu. Jakby pójść do burdelu obywatelskiego w muzeum 2Wojny Światowej, to waląc konia można się poczuć jakby tłukł Niemca po hełmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Godzinę temu, josephnba napisał(a): Mój syn miał 4 lata kiedy pierwszy raz poszedł z buta na morskie oko (oczywiście trwało to dłuuuugo) nie raz mijałem ludzi w podeszłym wieku lub ludzi z problemami w poruszaniu się idących z buta k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki czy busa to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Akurat jadąc czymkolwiek na morskie oko zamiast iść, nie tracisz absolutnie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 7 godzin temu, fluber napisał(a): Akurat jadąc czymkolwiek na morskie oko zamiast iść, nie tracisz absolutnie nic Poza godnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 50 minut temu, josephnba napisał(a): Poza godnością Nope, godność stracili ci, którzy zrobili asfaltową autostradę prosto do morskiego oka. Jazda na morskie oko bryczką jest zła, bo męczy się konie, ale nie róbmy z trasy na morskie oko jakiegoś górskiego szlaku. Dla osoby chodzącej, czy jak ja, biegającej po górach ta trasa to jest jeden wielki koszmar. Doskonale rozumiem tych, którzy jeżdżą, bo dopiero na morskim oku zaczynają się tak naprawdę góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja co za c***owy streak [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): [*] Aż sobie odpaliłem playlistę i wspomnienia wracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Ciekawe co to za debil https://x.com/chrzanikx/status/1920770520347246805 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja W dniu 7.05.2025 o 17:28, LeweBiodroSmoka napisał(a): co za c***owy streak [*] jebane extasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja 7 godzin temu, Koelner napisał(a): jebane extasy ? Rana postrzałowa głowy, prawdopodobnie samobój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja 17 minut temu, SlaKB napisał(a): ? Rana postrzałowa głowy, prawdopodobnie samobój w sensie do jego muzy bania bania bania !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja Wziąłem udział w sondażu przez telefon. Trochę się cykałem przy obecnych botach i zbieraniu danych, ale chcieli tylko województwo, przedział wiekowy i płeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 41 minut temu, RappaR napisał(a): Trochę się cykałem przy obecnych botach i zbieraniu danych, ale chcieli tylko ….płeć. BOHATER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/krzysztof-stanowski-za-czasow-pis-zarabial-w-tvp-ujawniamy-jakie-wystawil-faktury/h30k8m9,79cfc278 Ktoś ma premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 11 minut temu, P_M napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/krzysztof-stanowski-za-czasow-pis-zarabial-w-tvp-ujawniamy-jakie-wystawil-faktury/h30k8m9,79cfc278 Ktoś ma premium? początkowo za jeden odcinek TVP płaciła Stanowskiemu 4 tys. zł plus VAT. W 2023 r. kwota nieco wzrosła – do 6 tys. zł plus VAT. Formalnie był to zakup licencji do audycji "Stan futbolu". Telewizja Polska nie miała wyłączności na ten format To jednak nie koniec, bo Krzysztof Stanowski współpracował z Telewizją Polską w tym czasie również na innym polu. W trakcie Euro 2020 (rozegranych z powodu pandemii w 2021 r.) był ekspertem w studiu TVP Sport. Według informacji Onetu zarobił na tym 40,5 tys. zł. Właściciel "Kanału Zero" ostatecznie zakończył współpracę z TVP w czerwcu 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi