jack Opublikowano Piątek o 14:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:11 4 minuty temu, RappaR napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/awantura-w-krakowskim-szpitalu-pijany-pacjent-uderzyl-lekarza-7152365324053248a fala jakaś czy zaczęli to zgłaszać? jak coś, u mnie spokój Raczej temat chwycił i pismaki rzucili się na temat. A to pewnie codzienność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu https://www.pap.pl/aktualnosci/100-zl-za-przejazd-elektrykiem-do-morskiego-oka-spalinowym-dojedziemy-za-15-zl Niesamowite jak zajebistych lobbystów mają koniarze z Zakopanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): https://www.pap.pl/aktualnosci/100-zl-za-przejazd-elektrykiem-do-morskiego-oka-spalinowym-dojedziemy-za-15-zl Niesamowite jak zajebistych lobbystów mają koniarze z Zakopanego Mój syn miał 4 lata kiedy pierwszy raz poszedł z buta na morskie oko (oczywiście trwało to dłuuuugo) nie raz mijałem ludzi w podeszłym wieku lub ludzi z problemami w poruszaniu się idących z buta k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki czy busa to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 27 minut temu, josephnba napisał(a): k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki dla dzieci może to być fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 34 minuty temu, josephnba napisał(a): to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Zależy do którego burdelu. Jakby pójść do burdelu obywatelskiego w muzeum 2Wojny Światowej, to waląc konia można się poczuć jakby tłukł Niemca po hełmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, josephnba napisał(a): Mój syn miał 4 lata kiedy pierwszy raz poszedł z buta na morskie oko (oczywiście trwało to dłuuuugo) nie raz mijałem ludzi w podeszłym wieku lub ludzi z problemami w poruszaniu się idących z buta k**** nie kumam po c*** jechać w góry i używać bryczki czy busa to jak iść do burdelu tylko po to żeby zwalić konia z finałem na brzuch prostytutki Akurat jadąc czymkolwiek na morskie oko zamiast iść, nie tracisz absolutnie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 7 godzin temu, fluber napisał(a): Akurat jadąc czymkolwiek na morskie oko zamiast iść, nie tracisz absolutnie nic Poza godnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 50 minut temu, josephnba napisał(a): Poza godnością Nope, godność stracili ci, którzy zrobili asfaltową autostradę prosto do morskiego oka. Jazda na morskie oko bryczką jest zła, bo męczy się konie, ale nie róbmy z trasy na morskie oko jakiegoś górskiego szlaku. Dla osoby chodzącej, czy jak ja, biegającej po górach ta trasa to jest jeden wielki koszmar. Doskonale rozumiem tych, którzy jeżdżą, bo dopiero na morskim oku zaczynają się tak naprawdę góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi