mayor Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 19 minut temu, jack napisał(a): Nie myl przepychanek z atakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, mayor napisał(a): @mayor wklej foto swojego outfitu na manify pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 27 minut temu, julekstep napisał(a): @mayor wklej foto swojego outfitu na manify pls Ciężki temat, raz że nigdy nie byłem na takich eventach, a na dodatek nie mam obsesji na punkcie selfie , nawet nie bardzo bym potrafił i nie mam tego kijka-przedłużki do robienia. Poproś swojego kumpla z Big-3 ,wiesz tego ze Stowarzyszenia na rzecz Chłopców i Mężczyzn z mentalną stulejką, on lubi wklejać swoje pedalskie sweet focie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): Odpowiadanie pytaniem na pytanie traktowane jest jako niestosowne z grzecznościowego punktu widzenia. Jeeeez. Są grupy pełniące ważne funkcje spoleczne które są bardziej chronione na całym świecie od zwykłego obywatela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 29 minut temu, blackmagic napisał(a): Jeeeez. Są grupy pełniące ważne funkcje spoleczne które są bardziej chronione na całym świecie od zwykłego obywatela Zacząłbyś precedens. Ja tam pierdolę to może wszystkich na państwówkach łącznie ze spółkami dajmy specjalne przywileje a niech sektor prywatny tylko napierdala na panów szlachtę będąc jeszcze dyskryminowanym prawnie Edytowane 9 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, blackmagic napisał(a): Jeeeez. Są grupy pełniące ważne funkcje spoleczne które są bardziej chronione na całym świecie od zwykłego obywatela No do takich bardziej chronionych grup zaliczają się na całym świecie klawisze-strażnicy więzienni. Nawet w Nowym Jorku, gdzie jest bardzo trudno uzyskać pozwolenie na noszenie broni prison guards mają taki przywilej nawet na emeryturze. Oh Wait ! Ten co wczoraj zaszlachtował lekarza to strażnik więzienny, drugi który koło Wrocka w marcu odstrzelił dwójkę własnych dzieci i teściówkę też strażnik nawet dowodca Atandy, w Sieradzu kogutkowy odjebał z Kałacha trzech gliniarzy .No to masz grupę pełniącą ważne funkcje społeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 47 minut temu, mayor napisał(a): No do takich bardziej chronionych grup zaliczają się na całym świecie klawisze-strażnicy więzienni. Nawet w Nowym Jorku, gdzie jest bardzo trudno uzyskać pozwolenie na noszenie broni prison guards mają taki przywilej nawet na emeryturze. Oh Wait ! Ten co wczoraj zaszlachtował lekarza to strażnik więzienny, drugi który koło Wrocka w marcu odstrzelił dwójkę własnych dzieci i teściówkę też strażnik nawet dowodca Atandy, w Sieradzu kogutkowy odjebał z Kałacha trzech gliniarzy .No to masz grupę pełniącą ważne funkcje społeczne Ogólnie jak zaczniemy to w każdej grupie znajdziesz kogoś be. Co to wnosi do dyskusji? 2 godziny temu, Koelner napisał(a): Zacząłbyś precedens. Ja tam pierdolę to może wszystkich na państwówkach łącznie ze spółkami dajmy specjalne przywileje a niech sektor prywatny tylko napierdala na panów szlachtę będąc jeszcze dyskryminowanym prawnie Nie wiem czy jest czymś dziwnym że są grupy ludzi w społeczeństwie które pełnią służbę i w związku z tym dobrze by było ich nie napierdalac / zabijać. Jak dla mnie lekarz / ratownik medyczny jest jedną z tych grup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, blackmagic napisał(a): Nie wiem czy jest czymś dziwnym że są grupy ludzi w społeczeństwie które pełnią służbę i w związku z tym dobrze by było ich nie napierdalac / zabijać. Jak dla mnie lekarz / ratownik medyczny jest jedną z tych grup rolnik też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie jak zaczniemy to w każdej grupie znajdziesz kogoś be. Co to wnosi do dyskusji? Nie wiem czy jest czymś dziwnym że są grupy ludzi w społeczeństwie które pełnią służbę i w związku z tym dobrze by było ich nie napierdalac / zabijać. Jak dla mnie lekarz / ratownik medyczny jest jedną z tych grup Napisz jeszcze jak byś zorganizował ochronę tych grup ludzi przed napierdalaniem/zabijaniem ? Jakiś napis na drzwiach gabinetu, plexiglasowa klatka w gabinecie, okratowane przychodnie, bramki z detektorami przed wejściem do szpitala -przychodni, kamizelki z kevlaru dla lekarzy, pistolet zamiast stetoskopu ,coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): rolnik też No dla mnie rolnicy jedną z najbardziej uprzywilejowanych grup plus to raczej oni innych napierdalaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, blackmagic napisał(a): No dla mnie rolnicy jedną z najbardziej uprzywilejowanych grup plus to raczej oni innych napierdalaja Patrząc na system podatkowy i łatwość przychodów mając areały to można szczerze zazdrościć. Dlatego od lat dla mnie największymi wygranymi zawsze byli z PSL.u. Mistrzowie cienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, mayor napisał(a): Napisz jeszcze jak byś zorganizował ochronę tych grup ludzi przed napierdalaniem/zabijaniem ? Jakiś napis na drzwiach gabinetu, plexiglasowa klatka w gabinecie, okratowane przychodnie, bramki z detektorami przed wejściem do szpitala -przychodni, kamizelki z kevlaru dla lekarzy, pistolet zamiast stetoskopu ,coś innego ? Wystarcza zmiany w prawie oraz konsekwentne karanie maksymalna kara tych którzy je łamią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, blackmagic napisał(a): No dla mnie rolnicy jedną z najbardziej uprzywilejowanych grup plus to raczej oni innych napierdalaja wywalczyli i dla mnie to niesprawiedliwe więc nadal uważam że za dużo mamy tych uprzywilejowanych i więcej nie trzeba 33 minuty temu, ignazz napisał(a): Patrząc na system podatkowy i łatwość przychodów mając areały to można szczerze zazdrościć. Dlatego od lat dla mnie największymi wygranymi zawsze byli z PSL.u. Mistrzowie cienia. a później żon muszą szukać w tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi