Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że niektórzy widzą co prawdacnie  źdźbło tylko gałąź w czyimś oku, ale w swoim potężnego bala nie widzą. 

Wedlug retoryki tychże, PO to samo zło (nie powiem, są blisko), a PiS czyste i anielskie dobro (nie powiem mają kwestie dużo bardziej na plus niż nie tylko Platforma, ale i reszta hołoty sejmowej).

3 godziny temu, memento1984 napisał(a):

Może dla kogoś z Ohio to jest śmieszne, ale takie rzeczy się niestety dzieją. Pociesz się , że w US&A taki czubek poszedłby do sklepu kupił AR-15 , albo kałacha i by odstrzelił kilkanaście osób , w PL na razie nie ma takiej opcji. Akurat ortopeda który mnie leczy pracuje W SU na Jakubowskiego , nawet się początkowo wystraszyłem, ale później podali nazwisko i wiek lekarza. Przykład idzie z góry ,kiedy taki pojeb jak Braun wpierdala sie do szpitala i bezkarnie odstawia przedstawienie, to taki typ z Jędrzejowa też wziął sprawy w swoje ręce 

https://www.fakt.pl/wydarzenia/pacjent-zaatakowal-lekarke-z-czestochowy-pobil-ja-i-grozil-smiercia/55zr4gb?fbclid=IwY2xjawJ9_8VleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFoSzR0V1J1ZEY2dWNOMzBNAR7599lMcU5pSID6jClj6oiK56rAOqICgyqImONmXpqJ_JUravb1dbmlX8RmDA_aem_kUFuYB0WeiwoHNlj5mY1ig

Co k**** się dzieje.

Mnie raz uderzył(a raczej chciał uderzyć) pacjent, ale miał 4,5 promila i chodził tylko dzięki grubej dawce amfetaminy i nawet tego potem nie zgłaszałem.

Ale teraz widzę fala ataków na lekarzy i ratowników medycznych - mówię, u mnie w pracy też jeden pobił ratownika medycznego. 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

https://www.fakt.pl/wydarzenia/pacjent-zaatakowal-lekarke-z-czestochowy-pobil-ja-i-grozil-smiercia/55zr4gb?fbclid=IwY2xjawJ9_8VleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFoSzR0V1J1ZEY2dWNOMzBNAR7599lMcU5pSID6jClj6oiK56rAOqICgyqImONmXpqJ_JUravb1dbmlX8RmDA_aem_kUFuYB0WeiwoHNlj5mY1ig

Co k**** się dzieje.

Mnie raz uderzył(a raczej chciał uderzyć) pacjent, ale miał 4,5 promila i chodził tylko dzięki grubej dawce amfetaminy i nawet tego potem nie zgłaszałem.

Ale teraz widzę fala ataków na lekarzy i ratowników medycznych - mówię, u mnie w pracy też jeden pobił ratownika medycznego. 

Ogólnie napaść na lekarza i ratownika medycznego czy pielęgniarkę powinna być karana tak samo jak na funkcjonariusza publicznego 

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Ogólnie napaść na lekarza i ratownika medycznego czy pielęgniarkę powinna być karana tak samo jak na funkcjonariusza publicznego 

W prawie jest

Ale wiesz, dzięki fanom koalicji funkcjonariuszy publicznych można w Polsce bezkarnie atakować

https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/babcia-kasia-prawomocnie-uniewinniona-nie-naruszyla-nietykalnosci-policjantow/p6ef2pc

Ogólnie rządy obecnej koalicji, to najgorsze co się trafiło Polsce w historii III Rzeczypospolitej 

10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Ten nożownik z KRK może skończyć z niepoczytalnoscią, to o co miał pretensje do lekarza to jest nie do wiary, problemy medyczne w stylu deltusia.

Minister sprawiedliwości przekazał, że napastnikiem, który zamordował lekarza w krakowskim szpitalu jest funkcjonariusz Służby Więziennej.

Adam Bodnar będzie wnioskował do premiera o odwołanie płk. Andrzeja Pecki ze stanowiska dyrektora generalnego Służby Więziennej.

Co k****?

14 minut temu, julekstep napisał(a):

Przeciez dopiero co wkleil link o babci Kasi lol

Nie wie co napisać, więc pisze byle gówno, byle udać elokwencję. To samo w temacie obok w kwestii emigracji i referendum. 

Bezsensowne ataki personalne, bo nie zostało nic innego

40 minut temu, julekstep napisał(a):

Przeciez dopiero co wkleil link o babci Kasi lol

Nie myl przepychanek z atakiem

26 minut temu, RappaR napisał(a):

Nie wie co napisać, więc pisze byle gówno

Napisał ten, którego posty wyglądają jak kopiowane szablony wg scenariusza w zależności której fobii dotyczą.