RappaR Opublikowano 17 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): I takie rzeczy należy rozliczać. Z jednej czy drugiej strony. Póki tego nie wymagamy jako społeczeństwo to nic się w tym temacie nie zmieni Sęk w tym, że jedna strona jest już roliczana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Na razie nikt nie jest. Mam nadzieje że będzie tak samo jak kiedyś kto będzie PO rozliczał - tylko wtedy będzie szanse na normalny rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 8 minut temu, blackmagic napisał(a): Na razie nikt nie jest. Mam nadzieje że będzie tak samo jak kiedyś kto będzie PO rozliczał - tylko wtedy będzie szanse na normalny rząd Braun jest, właśnie miałeś opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Szkoda, że niektórzy widzą co prawdacnie źdźbło tylko gałąź w czyimś oku, ale w swoim potężnego bala nie widzą. Wedlug retoryki tychże, PO to samo zło (nie powiem, są blisko), a PiS czyste i anielskie dobro (nie powiem mają kwestie dużo bardziej na plus niż nie tylko Platforma, ale i reszta hołoty sejmowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): @mayor szukal @RappaR w imie niezaleczonego ACLa! https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/tragiczne-wiesci-z-krakowa-nie-zyje-zaatakowany-lekarz/03e9hlh,79cfc278 /pato Może dla kogoś z Ohio to jest śmieszne, ale takie rzeczy się niestety dzieją. Pociesz się , że w US&A taki czubek poszedłby do sklepu kupił AR-15 , albo kałacha i by odstrzelił kilkanaście osób , w PL na razie nie ma takiej opcji. Akurat ortopeda który mnie leczy pracuje W SU na Jakubowskiego , nawet się początkowo wystraszyłem, ale później podali nazwisko i wiek lekarza. Przykład idzie z góry ,kiedy taki pojeb jak Braun wpierdala sie do szpitala i bezkarnie odstawia przedstawienie, to taki typ z Jędrzejowa też wziął sprawy w swoje ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Braun jest, właśnie miałeś opis. Braun jest dyskryminowany za swoje poglądy po tym co napisałeś. A rozliczanie o którym ja mówię to wyroki sądowe za liczne afery I łapówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ten nożownik z KRK może skończyć z niepoczytalnoscią, to o co miał pretensje do lekarza to jest nie do wiary, problemy medyczne w stylu deltusia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ten nożownik z KRK może skończyć z niepoczytalnoscią, to o co miał pretensje do lekarza to jest nie do wiary, problemy medyczne w stylu deltusia. Jest już jakieś oficjalne info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał(a): Jest już jakieś oficjalne info? Oficjalnego nie ma, przynajmniej ja nie widziałem. Edytowane 13 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu https://www.fakt.pl/wydarzenia/pacjent-zaatakowal-lekarke-z-czestochowy-pobil-ja-i-grozil-smiercia/55zr4gb?fbclid=IwY2xjawJ9_8VleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFoSzR0V1J1ZEY2dWNOMzBNAR7599lMcU5pSID6jClj6oiK56rAOqICgyqImONmXpqJ_JUravb1dbmlX8RmDA_aem_kUFuYB0WeiwoHNlj5mY1ig Co k**** się dzieje. Mnie raz uderzył(a raczej chciał uderzyć) pacjent, ale miał 4,5 promila i chodził tylko dzięki grubej dawce amfetaminy i nawet tego potem nie zgłaszałem. Ale teraz widzę fala ataków na lekarzy i ratowników medycznych - mówię, u mnie w pracy też jeden pobił ratownika medycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): https://www.fakt.pl/wydarzenia/pacjent-zaatakowal-lekarke-z-czestochowy-pobil-ja-i-grozil-smiercia/55zr4gb?fbclid=IwY2xjawJ9_8VleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFoSzR0V1J1ZEY2dWNOMzBNAR7599lMcU5pSID6jClj6oiK56rAOqICgyqImONmXpqJ_JUravb1dbmlX8RmDA_aem_kUFuYB0WeiwoHNlj5mY1ig Co k**** się dzieje. Mnie raz uderzył(a raczej chciał uderzyć) pacjent, ale miał 4,5 promila i chodził tylko dzięki grubej dawce amfetaminy i nawet tego potem nie zgłaszałem. Ale teraz widzę fala ataków na lekarzy i ratowników medycznych - mówię, u mnie w pracy też jeden pobił ratownika medycznego. Ogólnie napaść na lekarza i ratownika medycznego czy pielęgniarkę powinna być karana tak samo jak na funkcjonariusza publicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie napaść na lekarza i ratownika medycznego czy pielęgniarkę powinna być karana tak samo jak na funkcjonariusza publicznego W prawie jest Ale wiesz, dzięki fanom koalicji funkcjonariuszy publicznych można w Polsce bezkarnie atakować https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/babcia-kasia-prawomocnie-uniewinniona-nie-naruszyla-nietykalnosci-policjantow/p6ef2pc Ogólnie rządy obecnej koalicji, to najgorsze co się trafiło Polsce w historii III Rzeczypospolitej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 28 minut temu, RappaR napisał(a): W prawie jest Ale wiesz, dzięki fanom koalicji funkcjonariuszy publicznych można w Polsce bezkarnie atakować Wiadomo wina Tuska A zwróciłeś uwagę, że atakują tylko mężczyźni? Z winy kobiet oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 38 minut temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie napaść na lekarza i ratownika medycznego czy pielęgniarkę powinna być karana tak samo jak na funkcjonariusza publicznego To jak zaatakuje obsługę McDonalds to w czym Ci ludzie pracujący są gorsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Ten nożownik z KRK może skończyć z niepoczytalnoscią, to o co miał pretensje do lekarza to jest nie do wiary, problemy medyczne w stylu deltusia. Minister sprawiedliwości przekazał, że napastnikiem, który zamordował lekarza w krakowskim szpitalu jest funkcjonariusz Służby Więziennej. Adam Bodnar będzie wnioskował do premiera o odwołanie płk. Andrzeja Pecki ze stanowiska dyrektora generalnego Służby Więziennej. Co k****? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, Koelner napisał(a): To jak zaatakuje obsługę McDonalds to w czym Ci ludzie pracujący są gorsi? W tym samym czym gorsi są od policjantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, jack napisał(a): A zwróciłeś uwagę, że atakują tylko mężczyźni? Z winy kobiet oczywiście. Przeciez dopiero co wkleil link o babci Kasi lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, julekstep napisał(a): Przeciez dopiero co wkleil link o babci Kasi lol Nie wie co napisać, więc pisze byle gówno, byle udać elokwencję. To samo w temacie obok w kwestii emigracji i referendum. Bezsensowne ataki personalne, bo nie zostało nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, julekstep napisał(a): Przeciez dopiero co wkleil link o babci Kasi lol Nie myl przepychanek z atakiem 26 minut temu, RappaR napisał(a): Nie wie co napisać, więc pisze byle gówno Napisał ten, którego posty wyglądają jak kopiowane szablony wg scenariusza w zależności której fobii dotyczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 59 minut temu, blackmagic napisał(a): W tym samym czym gorsi są od policjantów? Odpowiadanie pytaniem na pytanie traktowane jest jako niestosowne z grzecznościowego punktu widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi