fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 40 minut temu, josephnba napisał(a): Jeśli miałbym zgadywać kto jeździł z nauczycielką i podpierdalał kumpli że palą papierosy to byłby to fluber i mengele Kogo mogłem uratować przed byciem marginesem społecznym, tego ratowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 36 minut temu, mayor napisał(a): Pewnie tak, tylko ten pierwszy z katechetką, drugi wolał z nauczycielem bo kobiety złe - biją i duszą . A @julekstep na szkolnych wycieczkach jadł za darmo w McDonald, bo dzieci z klasy kupowały zestawy Happy Meal żeby mieć zabawki, tylko nie miały siły jeść tego gunwa Julek kiedyś nie był ciałopozytywny. Na zdjęciach ślubnych elegancki, nie binarny chłopak. Fryzurka jak Modern Talking:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Julek kiedyś nie był ciałopozytywny. Na zdjęciach ślubnych elegancki, nie binarny chłopak. Fryzurka jak Modern Talking:) Przynajmniej Julek charakterny nikogo nie podpierdalał do belfrów. Troll jak każdy jebany kapuś , ma nawet wytłumaczenie, że donosząc na kolegów ratował ich przed ogniem piekielnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 4 minuty temu, mayor napisał(a): Przynajmniej Julek charakterny nikogo nie podpierdalał do belfrów. Troll jak każdy jebany kapuś , ma nawet wytłumaczenie, że donosząc na kolegów ratował ich przed ogniem piekielnym Nie przed ogniem tylko przed rakiem i innymi chorobami wynikającymi z palenia, które mogą dotknąć ich oraz ich rodzinę. Nie ma gorszego gówna niż papierosy dla tego, który pali i jego otoczenia. Cisniesz tu często po alkoholu, a to papierosy są bardziej zabójcze pod tym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Mam wrażenie , że na tym forum zawiązała się mała grupa dyskusja a reszta patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 minuty temu, LAF napisał(a): Mam wrażenie , że na tym forum zawiązała się mała grupa dyskusja a reszta patrzy zawsze dobrze mądrego poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 13 minut temu, LAF napisał(a): Mam wrażenie , że na tym forum zawiązała się mała grupa dyskusja a reszta patrzy Po prostu zameldowałem się na zaproponowanym przez słodziaka poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 22 minuty temu, Koelner napisał(a): zawsze dobrze mądrego poczytać Z tych szkodliwych nałogów, to chyba najbardziej zabójcze jest bieganie i podpierdalanie- od biegania kobietom cycki wiotczeją, a u mężczyzn wiatr w bułach, a za podpierdalanie można mieć ryj obity i przekopane dupsko. Wódka dopiero na trzecim miejscu, fajki #4, a pierwszą piątkę trucizn zamyka zioło. Chociaż w wielu przypadkach zielsko może pomóc i w sumie to normalnym ludziom wychodzi na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 5 minut temu, mayor napisał(a): Z tych szkodliwych nałogów, to chyba najbardziej zabójcze jest bieganie i podpierdalanie- od biegania kobietom cycki wiotczeją, a u mężczyzn wiatr w bułach, a za podpierdalanie można mieć ryj obity i przekopane dupsko. Wódka dopiero na trzecim miejscu, fajki #4, a pierwszą piątkę trucizn zamyka zioło. Chociaż w wielu przypadkach zielsko może pomóc i w sumie to normalnym ludziom wychodzi na zdrowie Narzekanie na wygląd biegających lasek... wstydzilbys się takie herezje publicznie wypisywać. A podpierdalanie to jest obywatelski obowiązek. Najgorsze nałogi to fajki, alkohol i niezdrowe jedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Fryzurka jak Modern Talking:) wymień se okular lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 10 minut temu, fluber napisał(a): Narzekanie na wygląd biegających lasek... wstydzilbys się takie herezje publicznie wypisywać. A podpierdalanie to jest obywatelski obowiązek. Najgorsze nałogi to fajki, alkohol i niezdrowe jedzenie. A jakie zdanie ma na ten temat Twoja żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): A jakie zdanie ma na ten temat Twoja żona Że mayor to pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Godzinę temu, fluber napisał(a): Kogo mogłem uratować przed byciem marginesem społecznym, tego ratowałem A nie mówiłem @julekstep proszę zostawić w spokoju, to mój ziomek z rewiru i może być zaraz wpierdol lamusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, josephnba napisał(a): A nie mówiłem A to źle? Wolałbyś, żeby Twój syn siedział z nauczycielką i przestrzegał zasad czy palił papierosy i pił alkohol na tylnym siedzeniu autokaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Jeśli miałbym zgadywać kto jeździł z nauczycielką i podpierdalał kumpli że palą papierosy to byłby to fluber i mengele Nazwanie mnie masowym mordercą - zero reakcji ze strony @ignazz Naprawdę bawi mnie jak małym i zabawnym hipokrytą jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, fluber napisał(a): A to źle? Wolałbyś, żeby Twój syn siedział z nauczycielką i przestrzegał zasad czy palił papierosy i pił alkohol na tylnym siedzeniu autokaru? Wolałbym żeby użył trochę życia i sam mógł decydować co jest dobre a co nie, zamiast ssać pałkę nauczycielowi i podpierdalac kumpli z zazdrości że nikt go nie lubi Jeśli mój syn kiedyś zdecyduje że chce spróbować jak smakują fajki to nic na to nie poradzę, tak jak mój tata nic na to nie poradził kiedy ja w 5tej klasie na wycieczce spróbowałem z kumplami Byly to oczywiście czasy kiedy palenoe było popularne, palili rodzice więc automatycznie palenie wydawało się "dorosłe" Teraz fajki są cancelowane, my nie palimy, nikt z naszych znajomych też nie, więc wątpię żeby to dla młodych było równie "atrakcyjne" jak 30 lat temu Edytowane 5 Kwietnia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 9 minut temu, josephnba napisał(a): A nie mówiłem @julekstep proszę zostawić w spokoju, to mój ziomek z rewiru i może być zaraz wpierdol lamusy Serio? Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Serio? Dawaj Nie fikaj, bo za za 2 tygodnie jadę do Berlina Aktualnie leżę nad morzem, do tego z pedapskim drinkiem więc mi się nie chce Edytowane 5 Kwietnia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Nie fikaj, bo za za 2 tygodnie jadę do Berlina Aktualnie leżę nad morzem, do tego z pedapskim drinkiem więc mi się nie chce To wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 5 minut temu, RappaR napisał(a): Nazwanie mnie masowym mordercą - zero reakcji ze strony @ignazz Naprawdę bawi mnie jak małym i zabawnym hipokrytą jesteś Idź się wypłakać komuś, kogo to obchodzi Teraz, Pablo81 napisał(a): To wpadaj Widzimy się na dworcu zoo Jebniemy w żyłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi