julekstep Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): https://www.tychy.pl/2025/04/01/powstanie-tyskie-centrum-kebabu/ @julekstep Co myślisz? że dziś już 02.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2 godziny temu, fluber napisał(a): https://oko.press/dzien-bez-oka Efekt Muska @memento1984 i.zawieszenia usaid? Co to jest okopress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Wiedziałem, że są kontrolę na granicy niemieckiej, ale tego że we flixbusie przez pół godziny będą trzepać wszystkie dokumenty, do jednego ziomka będą wzywać tłumacza, a drugiego siłą wyciągną z autobusu to się serio nie spodziewałem. Przed wejściem Polski do UE nie robili takich kontroli na granicy co teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia https://vm.tiktok.com/ZNdL9dFSC/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Kolejne bzdury. Co tydzień lub dwa przekraczam granicę i najdłużej stałem 30 minut (w niedzielę wieczorem), normalnie ruch na bieżąco. ANI RAZU nie miałem kontroli dokumentów, a nieraz jechałem na polskich tablicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Kolejne bzdury. Co tydzień lub dwa przekraczam granicę i najdłużej stałem 30 minut (w niedzielę wieczorem), normalnie ruch na bieżąco. ANI RAZU nie miałem kontroli dokumentów, a nieraz jechałem na polskich tablicach. Ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Szkoda, że nie było stane 30h jak w maju 2020, kiedy Mateusz tak świetnie zorganizował kontrole (w przeciwną stronę godzinę-dwie). Jeżdżąc regularnie nie widziałem, żeby jakiekolwiek auto na polskich rejestracjach było ściągane do kontroli. Na ukraińskich owszem. Zwężka, zwolnienie do 10km/h i zero kontroli. A swoją drogą, to niezly Bareja, jak polski "naukowiec" jedzie na delegację Flixbusem hahaha Edytowane 5 Kwietnia przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A swoją drogą, to niezly Bareja, jak polski "naukowiec" jedzie na delegację Flixbusem hahaha A co w tym barejowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Lekarze zapraszani na kongresy nawet na krótkich dystansach mają oferowane bilety lotnicze, ew. refundację do tej kwoty. Do was też pracownicy naukowi z zagranicy przyjeżdżają autobusem za złotówkę? Lekka żenada. Ale dobre miejsc z tyłu. Na wycieczkach szkolnych największe kozaki tam siedziały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 43 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Kolejne bzdury. Co tydzień lub dwa przekraczam granicę i najdłużej stałem 30 minut (w niedzielę wieczorem), normalnie ruch na bieżąco. ANI RAZU nie miałem kontroli dokumentów, a nieraz jechałem na polskich tablicach. Troll na posterunku , czujny 24h/7dni. Codziennie nowa wrzutka- torturowana Skrzypek, morderca grasuje na wolności, Tuskowy killer ma listę ofiar- Kwaczyński numero-uno do odjebania, ukryte sto ofiar powodzi Tuska. Dzisiaj- granica pod niemieckim butem, prześladowania podróżujących luksusowymi liniami autobusowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 32 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Lekarze zapraszani na kongresy nawet na krótkich dystansach mają oferowane bilety lotnicze, ew. refundację do tej kwoty. Do was też pracownicy naukowi z zagranicy przyjeżdżają autobusem za złotówkę? Lekka żenada. Czemu za złotówkę? Flixbus to normalny autobus w normalnej cenie i normalnym standardzie. Często się zdarza, że pracownicy naukowi z zagranicy jeżdżą autobusem lub pociągiem, bo UE dopłaca do tzw. Green Travel w ramach Erasmusa. A na krótszych odcinkach typu Wrocław - Berlin to ze względu na emisję CO2 to praktycznie nikt nie podróżuje samolotem. Do Niemiec czy Austrii praktycznie zawsze autobus lub pociąg. Dopiero od Francji w lewo nie robią problemów z samolotami. 35 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale dobre miejsc z tyłu. Na wycieczkach szkolnych największe kozaki tam siedziały. W tym przypadku możliwość prostowania nóg przy wysokim wzroście jest warta dopłaty do miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia @julekstep napisz że też jeździłeś to może ktoś uwierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) @fluber pamiętam jak kiedyś pisaliśmy o znużeniu wyjazdami, u mnie było tak że całkowicie porzuciłem samochód a autobusem przyznam że nigdy na biznes trip się nie wybrałem (ani razu w ciągu 20lat+-) tylko, samolot i pociąg. Trochę zdziwiony jestem wyborem transportu. Edytowane 5 Kwietnia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 34 minuty temu, Koelner napisał(a): @julekstep napisz że też jeździłeś to może ktoś uwierzy Jasne że jeździł, przecież Niemcy jako światowa stolica kebaba, są mekką kebabożerców. Na Świecku to go celnicy znali i za każdym razem ważyli jak wracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ale dobre miejsc z tyłu. Na wycieczkach szkolnych największe kozaki tam siedziały. Ty wygladasz na kogos kto jezdzil z nauczycielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Ty wygladasz na kogos kto jezdzil z nauczycielka Doceniam, że napisałeś tego posta Na pewno się zasapałeś, spociłeś, a tętno pewnie ze 200 #skrajnieotyłeosobyteżsąpiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 47 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @fluber pamiętam jak kiedyś pisaliśmy o znużeniu wyjazdami, u mnie było tak że całkowicie porzuciłem samochód a autobusem przyznam że nigdy na biznes trip się nie wybrałem (ani razu w ciągu 20lat+-) tylko, samolot i pociąg. Trochę zdziwiony jestem wyborem transportu. Nie zawsze jest idealne połączenie pociągiem niestety, też zwykle wybieram pociąg lub samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Doceniam, że napisałeś tego posta Na pewno się zasapałeś, spociłeś, a tętno pewnie ze 200 #skrajnieotyłeosobyteżsąpiękne Rzucali Cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 18 minut temu, julekstep napisał(a): Ty wygladasz na kogos kto jezdzil z nauczycielka Jeśli miałbym zgadywać kto jeździł z nauczycielką i podpierdalał kumpli że palą papierosy to byłby to fluber i mengele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 7 minut temu, josephnba napisał(a): Jeśli miałbym zgadywać kto jeździł z nauczycielką i podpierdalał kumpli że palą papierosy to byłby to fluber i mengele Pewnie tak, tylko ten pierwszy z katechetką, drugi wolał z nauczycielem bo kobiety złe - biją i duszą . A @julekstep na szkolnych wycieczkach jadł za darmo w McDonald, bo dzieci z klasy kupowały zestawy Happy Meal żeby mieć zabawki, tylko nie miały siły jeść tego gunwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi