Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, LAF napisał(a):

Jakaś dobra knajpka na Woli @julekstep ?

Elegance na Karolkowej, przez jakiś czas było moim nr1, ale dawno nie byłem a ponoć coś tam się skiepściło -> ale nawet skiepszczony powinien być ok, bo jeszcze ~rok temu był rewelacyjny

Tantuni na Wolskiej spoko buda, pewniaczek bym rzekł

jak idziesz z jakąś absztyfikantką to Kura Warzyw na Prostej (cenny pojebane, poznańskie ale mocno fancy i smakuje nawet tym pannom, które normalnie nie lubią kebsów :P )

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Programy z największą oglądalnością w historii polskiej telewizji

Nie, nie mam pojęcia. 

Wreszcie napisałeś prawdę!

Tylko mógłbyś jeszcze to napisać w przypadku większości swoich wypowiedzi.

A co do samej tabelki w zasadzie to nic mnie nie dziwi. Zapewne wszystkie te programy widziałem w jakimś stopniu, a niektóre w całości.

54 minuty temu, rw30 napisał(a):

dokładnie, to samo miałem pytać co się w tym akurat odcinku odwixiło

https://vod.tvp.pl/seriale,18/m-jak-milosc-odcinki,274703/odcinek-302,S04E302,335894

8 reklam trzeba wytrzymać. Jesteście w pracy załóżcie słuchawki. 

Przedsiębiorca pokazał ludzką twarz. I rekord padł. 

Nic specjalnego. Dramat na leczenie dzieciaka, podryw w pracy i okazało się że Madzia ( Mucha) jest niestabilna. 

Ozdoba jak zawsze oskarowa gra Mroczków.  

Ma się ten warsztat. 

Panowie, prośba o poradę. Mam Syna, 9 lat, Chłopak się wkręcił w basket. Mam przed domem trochę kostki, więc będzie gdzie poklepać i chcę postawić jakiś kosz ( najlepiej regulowana wysokość ), żeby sobie z Młodym popykać w coraz cieplejsze dni ;). Przerabialiście temat ?? Co polecacie ? Z góry dzięki za porady, linki ;).

I takie akcje będą szły !

Peace !

Na stronie pacjent.gov.pl w ukrytej zakładce jest taka możliwość. Można więc wybrać ten SOR, na którym się czeka najkrócej. Postulujemy, aby tę informację wyciągnąć "na wierzch" do mObywatela. To są proste rzeczy, na które nikt niestety nie wpadł

Rafał Brzoska 

@RappaR co o tym sądzisz?:)

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Na stronie pacjent.gov.pl w ukrytej zakładce jest taka możliwość. Można więc wybrać ten SOR, na którym się czeka najkrócej. Postulujemy, aby tę informację wyciągnąć "na wierzch" do mObywatela. To są proste rzeczy, na które nikt niestety nie wpadł

Rafał Brzoska 

@RappaR co o tym sądzisz?:)

Funkcja po pierwsze całkowicie bezsensowna, po drugie nieistotna.

Już widzę jak ktoś z bólem kostki od 3 dni jedzie na SOR 30 kilometrów dalej, bo tam mniejsza kolejka.