RappaR Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Nom już małżeństwo i młodsze od Ciebie, spoko że zacząłeś dostrzegać pewne rzeczy. Dasz radę kiedyś też się pohaitasz. A to małżeństwo to jakiś cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Teraz, RappaR napisał(a): A to małżeństwo to jakiś cel? Myślę że tak. Jak uważasz inaczej podziel się z nami swoim punktem widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Myślę że tak. Jak uważasz inaczej podziel się z nami swoim punktem widzenia. Wolę zebrać więcej informacji przed wysnuciem wniosku. Jaka jest Twoja opinia na temat niezamężnych kobiet po 30? Jak często im mówisz: dasz radę, kiedyś się pohajtasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Teraz, RappaR napisał(a): Wolę zebrać więcej informacji przed wysnuciem wniosku. Jaka jest Twoja opinia na temat niezamężnych kobiet po 30? Jak często im mówisz: dasz radę, kiedyś się pohajtasz? Pierdolisz jak zwykle, odpowiadasz pytaniem na pytanie, wciągasz w to kobiety, rozmywasz etc. Chcesz dyskutować, przedstaw swój punkt widzenia a może będę na tyle wyrozumiały i wtedy przedstawię swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Pierdolisz jak zwykle, odpowiadasz pytaniem na pytanie, wciągasz w to kobiety, rozmywasz etc. Chcesz dyskutować, przedstaw swój punkt widzenia a może będę na tyle wyrozumiały i wtedy przedstawię swój. Precyzując terminy ja nie rozmywam, a konkretyzuję. Jeśli zaś czyjaś opinia nie ma wewnętrznej spójności, to nic dziwnego, że nie chce jej przedstawić w sposób, który ukazuje jej wewnętrzny brak logiki i unika odpowiedzi na najprostsze pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Teraz, RappaR napisał(a): Precyzując terminy ja nie rozmywam, a konkretyzuję. Jeśli zaś czyjaś opinia nie ma wewnętrznej spójności, to nic dziwnego, że nie chce jej przedstawić w sposób, który ukazuje jej wewnętrzny brak logiki i unika odpowiedzi na najprostsze pytania. @RappaR jesteś niezwykle ciężka osoba w obcowaniu, jest to niesamowite jak bardzo ciężka. Źle odebrałem Twój post w którym oceniasz ludzi na podstawie wyglądu. Stąd moje odwrócenie tematu. Skoro to się juz stało i chciałbyś podjąć dyskusje na temat instytucji małżeństwa to prosz odpowiedź na pytanie które zadałem jako pierwszy. Nie chcesz, ok rozumiem, zaznaczam że ja nie z tych gdzie pseudo inteligentne gadki sprowokują mnie do dyskusji z grubianinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca Po raz pierwszy na kartach historii Izraelici i Arabowie pojawiają się napomknięci w tej samej inskrypcji, gdzie są wymienieni jako sojusznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca https://x.com/RadioZET_NEWS/status/1901540269473911110 Sporo się tego zrobiło w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca https://vm.tiktok.com/ZNddhn6Xo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca W dniu 14.03.2025 o 11:58, P_M napisał(a): Ja pierdolę... Pa na to https://www.money.pl/emerytury/dzieci-olimpijczykow-dostana-emeryture-jest-projekt-rzadu-7136353869339232a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) 11 godzin temu, fluber napisał(a): Pa na to https://www.money.pl/emerytury/dzieci-olimpijczykow-dostana-emeryture-jest-projekt-rzadu-7136353869339232a.html Nie chce mi się szukać tego przepisu ale jeśli dotyczy dzieci do 18tego roku życia, których rodzic pobierał emeryturę medalisty i zmarł przedwcześnie to po pierwsze ma to jakiś tam sens a po drugie dotyczy pewnie kilku osób w sumie. Edytowane 19 Marca przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ale fajnie pogrillowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Godzinę temu, ignazz napisał(a): Ale fajnie pogrillowac. No super pogoda na grillowanie, trochę może za wcześnie. Mnie się gaz w grlillu skończył, jakby nie to to na kolację bym zrobił prawdziwe hambuksy z grilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 50 minut temu, mayor napisał(a): No super pogoda na grillowanie, trochę może za wcześnie. Mnie się gaz w grlillu skończył, jakby nie to to na kolację bym zrobił prawdziwe hambuksy z grilla. Tylko węglowy grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 40 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Tylko węglowy grill Też tak uważałem, ale w Murice kilka razy robiłem spore imprezy z pomocą gazowego i zmieniłem zdanie. Po powrocie od razu kupiłem gazowego, z dosyć rozbudowanymi funkcjami, rożen obrotowy, podczerwień do steków, nawet zwykły palnik do gotowania z boku. Powiem z całą odpowiedzialnością że to jednak udana inwestycja, dwie komunie wnuków, setki różnych imprez rodzinno-towarzyskich, nawet proboszcz był u mnie na grillu, bo się przypierdalał do mnie ,że mnie w kościele nie widział( to go zaprosiłem na grilla ) i nie mógł sie nachwalić jakie dobre, jeszcze dostał na wynos dla wikarego. A przecież ksiądz zawsze mówi prawdę. Steki wychodzą super, na niczym tak nie zrobisz bo ta przystawka infrared ma temperaturę ponad 800 C, do grillowania też idealny, na węglu nie masz takiej kontroli nad procesem , dodatkowo palnik gazowy ratuje sytuację jak Taurony wyłączają fazę i flaki można ugotować na zewnątrz bez smrodzenia w chałupie, a jeszcze mam w nim przystawkę -piecyk do pizzy z wkładem szamotowym, żeliwnego woka i wytwornicę dymu, tak że jebać Termomiksy i ich tanie klony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 4 godziny temu, jack napisał(a): Nie chce mi się szukać tego przepisu ale jeśli dotyczy dzieci do 18tego roku życia, których rodzic pobierał emeryturę medalisty i zmarł przedwcześnie to po pierwsze ma to jakiś tam sens a po drugie dotyczy pewnie kilku osób w sumie. Kurde, taka postawa pokazuje dlaczego mamy takie rozwarstwienie między młodymi ludźmi a ludźmi w średnim i starszym wieku. Młodzi widzą kolejne uprzywilejowania i nie patrzą na to, że tu 400 osób, tu 300 a tu 200. Oni widzą 60k rocznie na 12-latka, bo jego ojciec 40 lat temu zajął 3 miejsce w zawodach dla niedowidzących łuczników, czy 80k dla 41-letniej tancerki, bo już jej trudno dalej tańczyć. Widzą te przywileje i są wkurwieni. Bo nie mogą korzystać z życia, bo nie stać ich nawet na własny dach nad głową, bo ich emerytura wyniesie 20 procent ostatniej pensji a na swoją przyszłość nie mają z czego odłożyć. Widzą 13 i 14 emerytury i darmowe leki i milion innych pomysłów, które popis przez ostatnie 20 lat lądował w starszych wyborców żeby ich przekupić. I mają po prostu dosyć. I z perspektywy ustawionych życiowo ludzi sukcesu może nam to zwisać, ale z punktu widzenia ładu społecznego taki stan rzeczy nie może się utrzymać w nieskończoność. Stąd popularność mentzena, stąd popularność konfederacji. Młodzi są wyczuleni na fałsz, niesprawiedliwość, udawane autorytety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 1 minutę temu, fluber napisał(a): Kurde, taka postawa pokazuje dlaczego mamy takie rozwarstwienie między młodymi ludźmi a ludźmi w średnim i starszym wieku. Młodzi widzą kolejne uprzywilejowania i nie patrzą na to, że tu 400 osób, tu 300 a tu 200. Oni widzą 60k rocznie na 12-latka, bo jego ojciec 40 lat temu zajął 3 miejsce w zawodach dla niedowidzących łuczników, czy 80k dla 41-letniej tancerki, bo już jej trudno dalej tańczyć. Widzą te przywileje i są wkurwieni. Bo nie mogą korzystać z życia, bo nie stać ich nawet na własny dach nad głową, bo ich emerytura wyniesie 20 procent ostatniej pensji a na swoją przyszłość nie mają z czego odłożyć. Widzą 13 i 14 emerytury i darmowe leki i milion innych pomysłów, które popis przez ostatnie 20 lat lądował w starszych wyborców żeby ich przekupić. I mają po prostu dosyć. I z perspektywy ustawionych życiowo ludzi sukcesu może nam to zwisać, ale z punktu widzenia ładu społecznego taki stan rzeczy nie może się utrzymać w nieskończoność. Stąd popularność mentzena, stąd popularność konfederacji. Młodzi są wyczuleni na fałsz, niesprawiedliwość, udawane autorytety. A ja uważam, że gdyby, odpukać, Justyna Kowalczyk zginęła w wypadku samochodowym to jej dziecko powinno otrzymać z automatu jej emeryturę przynajmniej do 18 roku życia. Dla Państwa żadna strata. Liczyć, że śmierć takiego medalisty to jakaś oszczędność dla państwa bo może zaoszczędzić na emeryturze to jest totalne spi****lenie mózgu i powinno się za to w dupę kopać. Młodzi w większości mają to do siebie, że c***a o życiu wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 6 minut temu, fluber napisał(a): Kurde, taka postawa pokazuje dlaczego mamy takie rozwarstwienie między młodymi ludźmi a ludźmi w średnim i starszym wieku. Młodzi widzą kolejne uprzywilejowania i nie patrzą na to, że tu 400 osób, tu 300 a tu 200. Oni widzą 60k rocznie na 12-latka, bo jego ojciec 40 lat temu zajął 3 miejsce w zawodach dla niedowidzących łuczników, czy 80k dla 41-letniej tancerki, bo już jej trudno dalej tańczyć. Widzą te przywileje i są wkurwieni. Bo nie mogą korzystać z życia, bo nie stać ich nawet na własny dach nad głową, bo ich emerytura wyniesie 20 procent ostatniej pensji a na swoją przyszłość nie mają z czego odłożyć. Widzą 13 i 14 emerytury i darmowe leki i milion innych pomysłów, które popis przez ostatnie 20 lat lądował w starszych wyborców żeby ich przekupić. I mają po prostu dosyć. I z perspektywy ustawionych życiowo ludzi sukcesu może nam to zwisać, ale z punktu widzenia ładu społecznego taki stan rzeczy nie może się utrzymać w nieskończoność. Stąd popularność mentzena, stąd popularność konfederacji. Młodzi są wyczuleni na fałsz, niesprawiedliwość, udawane autorytety. Skoro widzą, to skąd wzrost KO i spadek PiS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Skoro widzą, to skąd wzrost KO i spadek PiS? Sławek i Konfederacja też wzrost. Po prostu ludzie widzą , że Lewica i Trzecia Droga to nic nie ma do gadania i żadne ich postulaty nie zostaną wdrożone. Edytowane 19 Marca przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi