fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Teraz, matek napisał: Ja bez przerwy nikogo nie dopytuję o szczegóły życia i pożycia. Chociaż nie mam wątpliwości, że i w temacie trójkąta miałbyś dla nich i nas złote rady No to zaskoczę Cię. Na tym się zupełnie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 27 minut temu, fluber napisał: I naprawdę żeby ja poprawnie przeczytać i zrozumieć nie trzeba mieć dzieci, tylko trochę oleju w głowie. I to chyba jest Twój problem, że tego oleju masz tylko trochę , Przez niski poziom oleju nie umiesz zamknąć japy w temacie o którym nie masz pojęcia ,tylko ciągle brniesz w dyskusję wyszukując w sieci jakieś durne argumenty .,A kiedy ktoś się wkurwi tak jak @ely3 i zwraca Ci uwagę to reagujesz płaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No to zaskoczę Cię. Na tym się zupełnie nie znam. Oj już nie obrażaj się, doradź coś, oceń, przedstaw badania i słuszny punkt widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 6 minut temu, matek napisał: Oj już nie obrażaj się, doradź coś, oceń, przedstaw badania i słuszny punkt widzenia Oprócz badań i wykresów jeszcze nauczanie KK w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 8 minut temu, mayor napisał: I to chyba jest Twój problem, że tego oleju masz tylko trochę , Przez niski poziom oleju nie umiesz zamknąć japy w temacie o którym nie masz pojęcia ,tylko ciągle brniesz w dyskusję wyszukując w sieci jakieś durne argumenty .,A kiedy ktoś się wkurwi tak jak @ely3 i zwraca Ci uwagę to reagujesz płaczem Ale ja wcale nie reaguje płaczem na to że ely się wkurwił. Po prostu chciałem żeby takimi tekstami nie krzywdził innych osób które z różnych powodów są bezdzietne. Tak samo nie będę reagował płaczem na to że ktoś kto całe życie pracował fizycznie jako krawiec będzie mnie pouczał na temat oleju w głowie. 11 minut temu, matek napisał: Oj już nie obrażaj się, doradź coś, oceń, przedstaw badania i słuszny punkt widzenia Skoro prosisz to moge ocenić że proszenie kolegi na forum koszykarskim żeby napisał coś o trojkatach wskazuje na to że dawno nie ruchales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 10 minut temu, fluber napisał: Skoro prosisz to moge ocenić że proszenie kolegi na forum koszykarskim żeby napisał coś o trojkatach wskazuje na to że dawno nie ruchales Pisze asceta, który ciągle wypytuje forumowiczów o te sprawy, gdy temat się pojawi, oraz wie najlepiej, jak powinniśmy zabierać się do naszych kobiet A z wnioskami na końcu pudło, nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 8 minut temu, fluber napisał: Ale ja wcale nie reaguje płaczem na to że ely się wkurwił. Po prostu chciałem żeby takimi tekstami nie krzywdził innych osób które z różnych powodów są bezdzietne. Tak samo nie będę reagował płaczem na to że ktoś kto całe życie pracował fizycznie jako krawiec będzie mnie pouczał na temat oleju w głowie. Skoro prosisz to moge ocenić że proszenie kolegi na forum koszykarskim żeby napisał coś o trojkatach wskazuje na to że dawno nie ruchales. Co za pogarda dla innych ludzi, ten "robol" bo krawiec, ten "dawno nie ruchał" bo sobie kręci beke z jakiś trójkątów, Twojo mordę to powinni w encyklopedii wrzucić przy definicji słowa "katol". Teraz, matek napisał: Pisze asceta, który ciągle wypytuje forumowiczów o te sprawy, gdy temat się pojawi, oraz wie najlepiej, jak powinniśmy zabierać się do naszych kobiet A z wnioskami na końcu pudło, nie narzekam. Fljaber bidula, całe życie pudłuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pan A. napisał: Co za pogarda dla innych ludzi, ten "robol" bo krawiec, ten "dawno nie ruchał" bo sobie kręci beke z jakiś trójkątów, Twojo mordę to powinni w encyklopedii wrzucić przy definicji słowa "katol". To Westbrook a nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Tak samo nie będę reagował płaczem na to że ktoś kto całe życie pracował fizycznie jako krawiec będzie mnie pouczał na temat oleju w głowie. Zapomniałem Ty reagujesz nie tylko płaczem ,ale też donosami ., Masz dodatkowo zawyżoną samoocenę skoro się zaliczasz do elity intelektualnej i uważasz że jesteś lepszy od kogoś, kto pracuje fizycznie., A nawet jeśli tak uważasz to muszę Cię rozczarować , gdyż niestety nie pracowałem fizycznie jako krawiec przez całe życie, tylko przez najlepsze lata mojego życia i to nie była w rzeczywistości nawet praca fizyczna, nie masz też pojęcia na temat mojej edukacji , ale z góry zakładasz że jesteś mądrzejszy ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 3 minuty temu, matek napisał: Pisze asceta, który ciągle wypytuje forumowiczów o te sprawy, gdy temat się pojawi, oraz wie najlepiej, jak powinniśmy zabierać się do naszych kobiet A z wnioskami na końcu pudło, nie narzekam. Przecież napisałem to tylko po to żebyś mógł teraz nas wszystkich gorąco przekonać że nie narzekasz. Dziękuję że się podzieliłes, przekonałeś mnie! 1 minutę temu, mayor napisał: Zapomniałem Ty reagujesz nie tylko płaczem ,ale też donosami ., Masz dodatkowo zawyżoną samoocenę skoro się zaliczasz do elity intelektualnej i uważasz że jesteś lepszy od kogoś, kto pracuje fizycznie., A nawet jeśli tak uważasz to muszę Cię rozczarować , gdyż niestety nie pracowałem fizycznie jako krawiec przez całe życie, tylko przez najlepsze lata mojego życia i to nie była w rzeczywistości nawet praca fizyczna, nie masz też pojęcia na temat mojej edukacji , ale z góry zakładasz że jesteś mądrzejszy ., Nie lepszy tylko mądrzejszy. Zapewne masz lepsze zdolności manualne ode mnie i to też nie znaczy że jesteś ode mnie lepszy tylko bardziej zręczny. Ty myślisz że jak ktoś poszedł na studia doktoranckie to jest doktorem. To co ja mam myśleć o Tobie i Twojej edukacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 6 minut temu, fluber napisał: Nie lepszy tylko mądrzejszy. Ty myślisz że jak ktoś poszedł na studia doktoranckie to jest doktorem. To co ja mam myśleć o Tobie i Twojej edukacji? Ty mądralo lepiej zajmij się sobą i swoim życiem zamiast myśleć o mnie i mojej edukacji .,To czy Zagórowski jest doktorem , nie ma znaczenia, gdyż ma wiedzę i jest uznawany za autorytet w branży górniczej , czego nie można powiedzieć o nowym wiceprezesie JSW , który na pierwszym spotkaniu z kadrą dyrektorów się totalnie ośmieszył. https://www.slazag.pl/kandydatow-na-wiceprezesa-jsw-bylo-trzech-jedynym-bez-doswiadczenia-w-gornictwie-byl-wojciech-kaluza .,Podobna nominacja była w piątek w Bogdance gdzie stanowisko prezesa dostał całkowity dyletant w nagrodę za to że umożliwił pupilowi Kaczyńskiego zaręczyny 1000 metrów pod ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 2 minuty temu, mayor napisał: Ty mądralo lepiej zajmij się sobą i swoim życiem zamiast myśleć o mnie i mojej edukacji ., Ale o czym tu myśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 21 minut temu, fluber napisał: Ale o czym tu myśleć? O potomstwie, skoro uważasz że jesteś taki mądry, inteligentny i lepszy od innych, to szkoda żeby taka pula wybitnych genów się marnowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 20 minut temu, mayor napisał: O potomstwie, skoro uważasz że jesteś taki mądry, inteligentny i lepszy od innych, to szkoda żeby taka pula wybitnych genów się marnowała. Ale ja tylko uważam że jestem mądrzejszy od Ciebie, a nie że jestem lepszy od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Ale ja tylko uważam że jestem mądrzejszy od Ciebie, a nie że jestem lepszy od innych. Chyba przez to że potrafisz pisać donosy, a ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) 6 minut temu, mayor napisał: Chyba przez to że potrafisz pisać donosy, a ja nie PZGNWWI! sztywniutko! Edytowane 15 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 10 minut temu, mayor napisał: Chyba przez to że potrafisz pisać donosy, a ja nie Ty jesteś z tych co mówią w internecie że za bycie strażakiem, w więzieniu jest c*** w dupe, bo współpracujesz z policją? 5 minut temu, julekstep napisał: PZGNWWI! sztywniutko! Spokojnie, zaraz polecą 60-ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Czytając ostatnie strony tego tematu mam ochotę sparafrazować HOM&M. "Astrologowie ogłaszają tydzień błaznów, inteligencja czytającej ten wątek populacji spadła o połowę." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Od tego jest random shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Od tego jest random shit! Tematycznie pewnie, ale poziom, który zawsze tu ceniłem zjechał przez ostatnie kilka stron na niegdysiejszą sekcję komentarzy z newsów onetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi