RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Czy wiesz, ze znowu odpowiadasz pytaniem? Nie wie. Spoko, jak żyjecie w otwartym związku to jak najwięcej życzę Tobie lasek, a jej facetów Naya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Spoko, jak żyjecie w otwartym związku to jak najwięcej życzę Tobie lasek, a jej facetów Zapytanie sie o czyjes imie oznacza w twoich kregach oznake checi inicjacji stosunku plciowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Spoko, jak żyjecie w otwartym związku to jak najwięcej życzę Tobie lasek, a jej facetów znałem taka parę która dość długo tak żyła ale rozleciała się jak spróbowali trójkąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Zapytanie sie o czyjes imie oznacza w twoich kregach oznake checi inicjacji stosunku plciowego? A po co Ci ta wiedza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Teraz, RappaR napisał: A po co Ci ta wiedza? Bo fajna historia. Ciekawy bylem. 3 minuty temu, Koelner napisał: znałem taka parę która dość długo tak żyła ale rozleciała się jak spróbowali trójkąt. zly czy dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Bo fajna historia. Ciekawy bylem. imię Carlos dodałoby pikanterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: fajna historia. Ciekawy bylem. I jak imię wzbogaciło historię? Serio ciekawy jestem 3 minuty temu, Koelner napisał: imię Carlos dodałoby pikanterii Z połowa Twoich postów kręci się wokół homoseksualnego seksu Może czas wyjść z szafy i żyć w zgodzie ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: I jak imię wzbogaciło historię? Serio ciekawy jestem Z połowa Twoich postów kręci się wokół homoseksualnego seksu Może czas wyjść z szafy i żyć w zgodzie ze sobą Kazdy szczegol wzbogaca historie. Moment jak bili brawo byl fajny. Najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 7 minut temu, RappaR napisał: Z połowa Twoich postów kręci się wokół homoseksualnego seksu Może czas wyjść z szafy i żyć w zgodzie ze sobą napij się lepiej bo gwiazdorzysz a moja orientacja to moja sprawa - jestem wojownikiem tęczowej armii Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Kazdy szczegol wzbogaca historie. Moment jak bili brawo byl fajny. Najlepszy. I wiesz co - serio fajna historia, może nie do bycia publiczną, ale wstydu nie mam, szczególnie że laska bardzo ładna. Ot, będę miał co wspominać na starość 5 minut temu, Koelner napisał: napij się lepiej bo gwiazdorzysz a moja orientacja to moja sprawa - jestem wojownikiem tęczowej armii Rozumiem i popieram. Życzę wszystkiego najlepszego Tobie to mężczyznie Twojego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: I wiesz co - serio fajna historia, może nie do bycia publiczną, ale wstydu nie mam, szczególnie że laska bardzo ładna. Ot, będę miał co wspominać na starość No i super. Nie wiem cos sie tak o to imie obruszyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Nawet jeśli to Delta Teraz, Pablo81 napisał: No i super. Nie wiem cos sie tak o to imie obruszyl. Ciekawiło mnie po co Ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Ot, będę miał co wspominać na starość Widzisz @fluber, kolejny glupi co wybiera wspomnienia nad zdrowie pol roku przed smiercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 13 minut temu, Reikai napisał: Widzisz @fluber, kolejny glupi co wybiera wspomnienia nad zdrowie pol roku przed smiercia. @RappaR coś Ci dolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: @RappaR coś Ci dolega? Na Delta mnie podgryza po kostkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 51 minut temu, Koelner napisał: znałem taka parę która dość długo tak żyła ale rozleciała się jak spróbowali trójkąt. Wiesz o tym trójkącie bo Ci się zwierzają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 50 minut temu, Koelner napisał: imię Carlos dodałoby pikanterii Raul i zajmował się handlem. Tak serio, dajcie pokój Rapciowi, za ciężko zarobione w Polsce kolumbijskie pesso, przeżył najlepsze w swoim zyciu 30 sekund, na uj drążyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pan A. napisał: Raul i zajmował się handlem. Tak serio, dajcie pokój Rapciowi, za ciężko zarobione w Polsce kolumbijskie pesso, przeżył najlepsze w swoim zyciu 30 sekund, na uj drążyć temat. Skąd wiesz jak długo klaskali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 14 minut temu, LAF napisał: No nie tutaj mamy do czynienia z czymś innym. Nie wchodząc w szczegóły to są dwie odrębne kwestię. Jakie odrebne? Sama swiadomosc, ze robisz czyn, ktory moze skrzywdzic inna osobe czyni go niemoralnym. A nie jego konsekwencje. Straszne. Oby ludzie nie szli ta droga. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 8 minut temu, LAF napisał: Proszę bardzo. Jeżeli ktoś zdradza bo ma taki kaprys a nie ma powodu by to robić to to jest złe i to jest zdrada, ale jak partnerka się zaniedbuje ( a z jakiś powód rozstać się nie mogę i są razem ) to wtedy to już nie podchodzi pod zdradę. xD 2 minuty temu, RappaR napisał: Jestem pijany za radą Koelnera to się znowu zwierzę z prywatnej kwestii. Mam dużego i mam problem z dojściem. Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami. Żadna zaleta xD temat się rozkręca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi