fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:22, RappaR napisał(a): Taki los pisowców na forum. Nie łam się, jakoś(ć) ponad ilość Rozwiń Niecały rok temu zacząłem eksperyment jak emotikony wpływają na odbiór wypowiedzi. Przestałem je dodawać do swoich postów. Gdzie kiedyś wszystko kończyłem tak:) Zawsze byłem forumowym pisowcem, zawsze byłem forumowym katolem, zawsze rzucalem kontrowersyjne tezy, jestem tu od kilkunastu lat. Ale wystarczyło przestać dodawać na końcu zdań żeby ludzie zaczęli mnie nie znosić. To jest chyba jeden z najciekawszych eksperymentów jaki tu zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:31, fluber napisał(a): Niecały rok temu zacząłem eksperyment jak emotikony wpływają na odbiór wypowiedzi. Przestałem je dodawać do swoich postów. Gdzie kiedyś wszystko kończyłem tak:) Zawsze byłem forumowym pisowcem, zawsze byłem forumowym katolem, zawsze rzucalem kontrowersyjne tezy, jestem tu od kilkunastu lat. Ale wystarczyło przestać dodawać na końcu zdań żeby ludzie zaczęli mnie nie znosić. To jest chyba jeden z najciekawszych eksperymentów jaki tu zrobiłem Rozwiń Niedawno twierdziłeś, że przestałeś dodawać je po śmierci Elda, jako forma żałoby, teraz to juz "eksperyment". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:31, fluber napisał(a): Niecały rok temu zacząłem eksperyment jak emotikony wpływają na odbiór wypowiedzi. Przestałem je dodawać do swoich postów. Gdzie kiedyś wszystko kończyłem tak:) Zawsze byłem forumowym pisowcem, zawsze byłem forumowym katolem, zawsze rzucalem kontrowersyjne tezy, jestem tu od kilkunastu lat. Ale wystarczyło przestać dodawać na końcu zdań żeby ludzie zaczęli mnie nie znosić. To jest chyba jeden z najciekawszych eksperymentów jaki tu zrobiłem Rozwiń Problem z tym, że połowa przypadków użycia to wredota Kolejna kwestia - oczywiście że ekspresja odgrywa bardzo ważną rolę w komunikacji międzyludzkiej. nie wiem co ciekawego w tym eksperymencie jest, co wiadomo od tysięcy lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:31, fluber napisał(a): Niecały rok temu zacząłem eksperyment jak emotikony wpływają na odbiór wypowiedzi. Przestałem je dodawać do swoich postów. Gdzie kiedyś wszystko kończyłem tak:) Zawsze byłem forumowym pisowcem, zawsze byłem forumowym katolem, zawsze rzucalem kontrowersyjne tezy, jestem tu od kilkunastu lat. Ale wystarczyło przestać dodawać na końcu zdań żeby ludzie zaczęli mnie nie znosić. To jest chyba jeden z najciekawszych eksperymentów jaki tu zrobiłem Rozwiń Smieszy mnie ten eksperyment strasznie ale jeszcze bardziej Twoja interpretacja jego wyników. Tak jakbyśmy żyli w próżni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:27, Sebastian napisał(a): Problem w tym Koelner, że to nie jest tak do końca. Bo to dzieci płacą nasze emerytury i z jakiej racji trójka moich dzieci ma płacić na kogoś kto jest wygodnicki ? Rozwiń to zmień system. obecnie milion Ukraińców pracuje na nasze emerytury. Twój tok myślenia sprawdziłby się w jakimś utopijnym państwie. W dniu 14.01.2023 o 14:20, fluber napisał(a): Podejrzewam że dostał nowe rachunki za firmę i musiał się wyżyć na pierwszej rzeczy która mu się z PiSem kojarzy, bo z gościem normalnie do tej pory pisałem na priv, a wyjechał z taka wsią w swoim poście, że aż smutno. Ale reakcje forum pokazują, że jestem forumowa mają staśko pod wieloma względami. Nawet jak ktoś przekracza wszelkie granice odróżniające cywilizowanego człowieka od patologii, to i tak się ludzie cieszą, bo a może ktoś mi dojebał. Rozwiń ponownie się przeceniasz - nie jesteś nikim nadzwyczajnym tylko przez pi****lenie swoich wiejskich mądrości stałeś się komiczny W dniu 14.01.2023 o 14:37, Pan A. napisał(a): Niedawno twierdziłeś, że przestałeś dodawać je po śmierci Elda, jako forma żałoby, teraz to juz "eksperyment". Rozwiń mówił że nazywał się Keller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:41, Koelner napisał(a): zmień system. obecnie milion Ukraińców pracuje na nasze emerytury. Twój tok myślenia sprawdziłby się w jakimś utopijnym państwie. Rozwiń Na swoje, nie na nasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 14.01.2023 o 12:06, LAF napisał(a): Zdrada nie zawsze jest zdradą. Rozwiń Czy mógłbyś to rozwinąć? Trochę tak jakby powiedzieć prawda nie zawsze jest prawdą. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:31, fluber napisał(a): Niecały rok temu zacząłem eksperyment jak emotikony wpływają na odbiór wypowiedzi. Przestałem je dodawać do swoich postów. Gdzie kiedyś wszystko kończyłem tak:) Zawsze byłem forumowym pisowcem, zawsze byłem forumowym katolem, zawsze rzucalem kontrowersyjne tezy, jestem tu od kilkunastu lat. Ale wystarczyło przestać dodawać na końcu zdań żeby ludzie zaczęli mnie nie znosić. To jest chyba jeden z najciekawszych eksperymentów jaki tu zrobiłem Rozwiń Oj nieladnie. Napisales, ze nie dodajesz po smierci Elda. Nawet w ramach eksperymentu jest to niesmaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:42, RappaR napisał(a): Na swoje, nie na nasze. Rozwiń nie ważne, idzie do jednego wora ale przy obecnej ekonomii i zabawę w sztuczki to schemat -> „pracujący robią na emerytów” to nie do końca tak. obecnie to my zadłużamy przyszłe pokolenia więc ktoś w przyszłości będzie może odrabiał nasze nygustwo lub będą musieli iść na wojnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:42, Pan A. napisał(a): Przestań Seba, Fljaber nie jest wygodnicki tylko strzela śle... zresztą nie ważne, to jego spraw, nie może i już, także daruj sobie takie obrzydlistwa! Rozwiń Fluber nie jest głupi i wie, że nie pisałem o takich przypadkach jak jego. Co nie zmienia tego, że system jego przypadek powinien traktować tak samo jak przypadki wygodnickich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 14.01.2023 o 14:10, fluber napisał(a): Mam wrażenie że dużo postów rappara idzie na moje konto. Rozwiń jeden z kilku postów w temacie: W dniu 2.01.2023 o 04:08, fluber napisał(a): Jedyna alternatywą byłoby że Cię serio z tych Stanów wyjebali wbrew własnej woli, więc to co napisałem to była zwykła oczywistość. Rozwiń nie napisałem nigdzie że byłeś 'głównym śmieszkującym', ale też podkręcałeś W dniu 14.01.2023 o 14:13, RappaR napisał(a): Jeszcze lepiej, że idą posty Julka, który ze mną najwięcej śmieszkował z Mayora. Rozwiń eeee no przecież napisałem... W dniu 14.01.2023 o 10:52, julekstep napisał(a): Przeciez jeszcze nie tak dawno razem ze mna i innymi sobie smieszkowales z mayora Rozwiń niczego nie się nie wypieram, niczego nie żałuję i będę kontynuował (bo posty mayora to jest bardzo godny i sprawiedliwy trigger do śmieszkowania)! ale też nie będę się zachowywał jak Maja Staśko jak ktoś pośmieszkuje ze mnie (nawet trafiając w jakiś czuły punkt) W dniu 14.01.2023 o 14:13, fluber napisał(a): Poza tym od moderatora oczekuję innych standardów na forum. Rozwiń czemu? W dniu 14.01.2023 o 14:13, fluber napisał(a): Gdybym ja napisał coś w podobnym stylu to pewnie skonczylbym z banem. Rozwiń lol, ile i za co dostawałeś bany na forum? W dniu 14.01.2023 o 14:20, fluber napisał(a): wyjechał z taka wsią w swoim poście, że aż smutno. Rozwiń wow faktycznie to forum jeszcze nigdy nie widziało podkręcających usera x postów połączonych z bieda psychoanalizą danego usera (w celu jeszcze większego podkręcenia) KURŁA NOWOŚC! xD Edytowane 14 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:50, julekstep napisał(a): nie napisałem nigdzie że byłeś 'głównym śmieszkującym', ale też podkręcałeś Rozwiń No przecież to była moja odpowiedź na to że ktoś mi zarzucił że napisałem iż mayor chciał wrócić do Polski. Co w tym podkrecajacego? Przecież dokładnie tak było. W dniu 14.01.2023 o 14:46, Sebastian napisał(a): Fluber nie jest głupi i wie, że nie pisałem o takich przypadkach jak jego. Co nie zmienia tego, że system jego przypadek powinien traktować tak samo jak przypadki wygodnickich. Rozwiń I nawet się z tym zgadzam, przez brak dzieci mam dużo łatwiej. W dniu 14.01.2023 o 14:45, Pablo81 napisał(a): Oj nieladnie. Napisales, ze nie dodajesz po smierci Elda. Nawet w ramach eksperymentu jest to niesmaczne. Rozwiń Dokladnie. Ale jak widzisz pociagnalem to dalej. Głównie z uwagi na to w jaki sposób zaczęliście reagować na moje posty bez emotikon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:04, fluber napisał(a): No przecież to była moja odpowiedź na to że ktoś mi zarzucił że napisałem iż mayor chciał wrócić do Polski. Co w tym podkrecajacego? Przecież dokładnie tak było. Rozwiń aha dokładnie tak! zero podkręcania! tylko fluberowi dokuczają z premedytacją! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:41, Koelner napisał(a): ponownie się przeceniasz - nie jesteś nikim nadzwyczajnym tylko przez pi****lenie swoich wiejskich mądrości stałeś się komiczny Rozwiń Rzuciłem kontrowersyjnym tekstem, poszedłem się wykąpać, po powrocie mam 7 powiadomień w 20 minut. Na tym forum przyciągam uwagę jak nikt inny. Odpisujesz mi na jakieś 50 postów tygodniowo i wciskasz mi teraz że nie jestem nikim nadzwyczajnym? Bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 14:37, Pan A. napisał(a): Niedawno twierdziłeś, że przestałeś dodawać je po śmierci Elda, jako forma żałoby, teraz to juz "eksperyment". Rozwiń A dziś w drodze z roboty zastanawiałem się, który to user zmarł, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:10, fluber napisał(a): Rzuciłem kontrowersyjnym tekstem, poszedłem się wykąpać, po powrocie mam 7 powiadomień w 20 minut. Na tym forum przyciągam uwagę jak nikt inny. Odpisujesz mi na jakieś 50 postów tygodniowo i wciskasz mi teraz że nie jestem nikim nadzwyczajnym? Bez jaj Rozwiń Jesteś nikim i tyle. No chyba że zaprzeczysz i dasz ku temu jakiś dowód. Bo ja wiem? Link do LinkedIn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:13, RappaR napisał(a): Jesteś nikim i tyle. No chyba że zaprzeczysz i dasz ku temu jakiś dowód. Bo ja wiem? Link do LinkedIn? Rozwiń Jak miala na imię koleznaka z Chile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:16, Pablo81 napisał(a): Jak miala na imię koleznaka z Chile? Rozwiń Twoja żona wie, że pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:10, fluber napisał(a): Rzuciłem kontrowersyjnym tekstem, poszedłem się wykąpać, po powrocie mam 7 powiadomień w 20 minut. Na tym forum przyciągam uwagę jak nikt inny. Odpisujesz mi na jakieś 50 postów tygodniowo i wciskasz mi teraz że nie jestem nikim nadzwyczajnym? Bez jaj Rozwiń Nie czuje się wyjątkowo jak mnie cytujesz lub zaznaczasz aby rozpocząć dyskusje, wyjątkowy to jest @RappaR który kolejny temat z cyklu „Trudne Sprawy” spowodował burzliwą dyskusję a kiedyś nawet febra na ustach od robienia loda w jego wykonaniu nie wywoływała takiej dyskusji W dniu 14.01.2023 o 15:17, RappaR napisał(a): Twoja żona wie, że pytasz? Rozwiń przecież jest ustalone że nie każda zdrada to zdrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 15:17, RappaR napisał(a): Twoja żona wie, że pytasz? Rozwiń Czy wiesz, ze znowu odpowiadasz pytaniem? Nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi