Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 09/10

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbym mial szanse na misia to bym robil wszystko zeby go zdobyc, nawet kosztem postarzania skladu. Takie liczenie na nastepny sezon moze okazac sie zgubne. Ja mialem fajny sklad (nie mowie, ze mistrzowski), ale przez kontuzje, juz koncem zeszlego roku moglem sobie go odpuscic, bo nic wartego bym nie osiagnal. Dlatego poki jest szansa, to w moim odczuciu trzeba zrobic wszystko by zwyciezyc.

Jesli by Tobie ktokolwiek dawał za okafora gracza pokroju Duncana, to ja bym sie ani chwili nie zastanawiał. Wiek wiekiem, ale okafor nigdy przekroczy pewnego poziomu.

Pytanie, czy otrzymasz za niego kogos fajnego. Np. róznica miedzy garnkiem a duncanem jest dosyc spora...

Lu, przeciez po sezonie i tak bedziesz musial sporo schodzic z salary. wiec pewnie sporej czesc graczy z obecnego skladu powiesz papa. wiec rusz dupsko i walcz do konca! najmlodszego skladu i tak juz nie masz, wiec woz albo przewoz. a DF pokazal, ze nawet za starego Duncana mozna z czasem cos mlodego dostac.

Lu, przeciez po sezonie i tak bedziesz musial sporo schodzic z salary. wiec pewnie sporej czesc graczy z obecnego skladu powiesz papa. wiec rusz dupsko i walcz do konca! najmlodszego skladu i tak juz nie masz, wiec woz albo przewoz. a DF pokazal, ze nawet za starego Duncana mozna z czasem cos mlodego dostac.

GeDDo, kombinuję już chyba ze 2 tygodnie z dograniem porządnego dealu. Sondowałem tam gdzie mogłem, ale nie da się nic ciekawego uzbierać. Wolę zostać z Dengiem i AK, którzy wrócą za kilka meczy niż puszczać ich za bezcen lub zawodnika, który jest absolutnie untradeable. Jeśli masz jakiś pomysł, daj znać - chętnie wysłucham...

W offseason będę się żegnał z Kiddem i Maggettem. Wiele za nich nie dostanę, ale sam miałem zamiar puścić gdziekolwiek Salmonsa i Feltona. Z kolei Minny weźmie w offseason jako rookiego na swingmana, podpisze Gaya i w ten sposób C.Brewer zniknie z powierzchni FBX...

niestety(a moze stety) gramy tylko z jednym Lorakiem w tej lidze, wiec na wziecie kolejnego Duncana po takiej cenie nie szybko sie ktos znajdzie

ja ponawiam wiec swoja oferte, tzn kontroferte, tzn jesli Lu przyjdzie do was z pakietem to przyjdzcie do mnie ja postaram sie dam lepszy pakiet

niestety(a moze stety) gramy tylko z jednym Lorakiem w tej lidze, wiec na wziecie kolejnego Duncana po takiej cenie nie szybko sie ktos znajdzie

po jakiej cenie? przecież w wymianie z Duncanem dostałem 185 fp rozłożone na czterech zawodników (licząc średnie z tego sezonu) , a oddałem 143 (na pięciu graczy). trudno o lepszy zysk.

jak szedlem spac to Tolliver mial 4 faule w drugiej kwarcie , 9 fp a Billy Walker rozpierdolil Sixers i tylko sie zastanawialem czemu wystawilem jednego zamaiast drugiego , marzylem by do tych 20 dobil, budze sie z rana a tu Delfin w 43 minety zajebal polowe tego co Tolliver w blowoucie w jakies ochlapy

wiem ze wygladam jak jakis lamer bo jaram sie wynikiem Tollivera czy Delfino ale tu nie chodzi o 6 miejsce wiec hello ?

Jennings sie przebudzil z lekka, tak wiec srodkowy palec dla tych ktorzy mogli go miec a miec go nie chcieli

Do Lu idzie: VC i Lee oraz Sam Young

Do mnie: AK + Deng + Okafor

Z ciezkim sercem oddaje Lee, bo jest cholernie regularny, ale powyzszy pakiecik przemawia do mnie.

W przyszlym sezonie oczekuje conajmniej 3x40fp od powyzszej trojki, a wyniki po 3x45fp nie sa niemozliwe.

VC z Lee to moim zdaniem najwyzej 95fp, przy czym z tym Lee roznie moze byc. Jak trafi gdzies, gdzie do pomocy bedzie miak gracza o zblizonych mozliwosciach to juz napierdalal tak nie bedzie, bo teraz w Knicks to praktycznie na nim gra spoczywa, a VC to chyba juz pewnego poziomu nie przeskoczy.

Szkoda, ze sie Ripa nie udalo gdzies opchnac, no ale jeszcze lato przed nami i zmiany w skladzie nie sa wykluczone.

Wychodzi na to, ze oddalem:

S-Jaxa, VC, Lee za Noah, Yi, AK, Denga i Okafora. Chyba niezle?

Biorę ten pakiet z nadzieją, że Lee się zbyt mocno nie połamał i już w następnym meczu wyciśnie pod60 fp...

Szkoda się pozbywać Denga, ale jeśli mam jeszcze powalczyć to lepszy jest pakiet VC i Lee niż sam Okafor, bo AK i Deng nie kwapią się do powrotu...

No Lee juz niby ma wystapic w nastepnym meczu. Takze bez wtopy sie raczej obedzie :wink:

Jesli dobrze pamietam, to trzymamy sie zasady, ze w offseason zespoly powyzej SC nie moga zwiekszac swojego stanu przy wymianach?

Roger, strzel aktualizacje skladow :)

mega fatalny trejd dla Mara i mega dobry trejd dla Lu

kiedykolwiek dostajesz najlepszego zawodnika w trejdzie to ci ten trejd oplaca(podstawowa zasada GM manifesto)

Lee w tym sezonie jest 5 w sredniej za sezon i 3 w totalu (za Dwightem i Lebronem)

co oznacza ze Mar oddal tymczasowego Dwighta i Vince'a (dozywotnio 40fp w Magic) za Denga- 60g/sezon Kirlenko serdnio 65g/sezon i Emeke 40fp4life

czyli Deng i Kirlenko za Lee i Vince za Emeke

pomijam to ze Lee za rok tyle nie bedzie robil co nie zmienia faktu ze jest mlody, top5 w sredniej i top3 w totalu

no brainer dla obu stron - czy tez obrazliwa i obrazliwie dobra oferta w zaleznosci od punktu siedzenia

bedzie mega trudno wygrac po tego typu prezencie ale zobaczymy

ty DF z kolei w fb3 to swietujesz same sukcesy z tego co wiem

Czy to Okafor, czy AK czy Deng = VC, wiec mam conajmniej 2x 40 fp vs. to co wyrobi w przyszlym sezonie Lee, co na ta chwila jest ogolnie niewiadoma. Oczywiscie w tej chwili oddawanie Lee moze sprawiac wrazenie, ze sie na tym traci, ale nie ma chyba nikogo, kto by wierzyl, ze w przyszlym sezonie Lee bedzie tak samo wymiatal. A mi wlasnie wylacznie o przyszly sezon chodzi. Ja wierze poza tym, ze taki sezon Lee to tez skutek jego CY. Zycie zweryfikuje.

dziwie sie bo nigdzie ci sie nie spieszylo, o nic nie walczyles, nie masz picku i tu nie chodzi o to ile pkt dostajesz - patrz myslenie Loraka i dokad go to zaprowadzi za rok czy w wakacje

tylko o to co dostajesz, mimo iz poziom sie podwyzszyl, sa rozne taktyki i strategie, jeden tankuje inny draftuje inny walczy, wymienia to nazwisko pozostanie nazwiskiem i tak za rok gdy bedziesz walczyl o cos to jak ci sie polamie a) Kirlenko B) Okafor c) Deng to jedyne co bedziesz mogl dostac za pozycje a i b to kogos pokroju Kidda czy Billupsa

szara strefe naszej ligi, przestarzale 40stki ktore sa za dobre by ich wyjebac ale maja zla reputacje by dostac za nich rynkowa wartosc przez to zostaje sie z nimi do konca swiata i o jeden dzien dluzej chyba ze sie przyfarci na pseudojednostronnej wymianie

sam oddales Troy Murphy za 13 pick a to byl Troy freakin Murphy 50fp back2back2back

wiec jak dla mnie mega wtopiles z Lee ktory po cichu ma mega zajebisty sezon(3 raz powtorze ze gosc jest 5 w sredniej i 3 w totalu !!!!), jak dla mnie podszedles do tego bardziej od strony Vince'a (bardzo fajne salary po sezonie -39fp) niz od strony Lee

Murphiego oddawalem jak chyba 40fp krecil, a wlasnie potem bylo 50fp w jego wykonaniu. ALe z SC musialem zejsc, padlo na niego. Juz mi sie te sezony zlewaja, ale chyba po jego oddaniu i tak misia mialem? :>

Z trejdem mi sie spieszyc nie spieszylo, no ale na co czekac mialem? Lidera zespolu mam w postaci Paula, licze na 50fp Noah, a dzieki pozyskanej trojce + Parker + Rip mam dobra druga linie. Na papierze to lepiej wyglada niz z Lee I VC.

Co do zdrowia to Okafor sie nie lamie, AK 70 meczy rozgrywa, gorzej z Dengiem, no ale trzeba wierzyc. Zreszta nie wykluczam zmian, a wrecz jestem otwarty na wymiamy.

Swoja droga napisalem, ze Lee jest do oddania, to jakos sie nikt nie zglosil. I powtorze - nie ma bata by Lee wiecej niz 55fp robil w nastepnym sezonie. A to co teraz robi mi w niczym nie pomaga.

o co chodzi z tym Kenyonem ? nie rozumiem skad ta zmiana ?

zeby nie bylo ze jakas tam leje gorycz bo Mar przyszedl tez do mnie z oferta zebym wysunal kontroferte i dalem mu rozgrzeszenie ale im dluzej patrze to ten trejd mi sie wydaje mega slaby - 45, 40 i 40 za 61 i 40 k**** ten trejd sie oplaca Lu dzis wczoraj, rok temu , za 5 lat, to nie jest trejd w stylu musialem poswiecic mojego mlodego za starego typu Felton za Kidda ale to jest trejd ktory kazdy robi w mgnieniu oka o kazdej porze dnia i nie rozumiem jak mozna znalezc w nim jakies plusy dla siebie Mar

zreszta Lu wypowiedz sie , dziwnie milczysz, dostales k**** mega wykurwiacza powtorze 4 raz- 5ty w sredniej 3ci w totalu za kontuzjowane badziewie ktore w tej lidze nie ma absolutnie zadnej wartosci i mysle ze nawet Kidda by nie dostal za Kirilenko

pierdolnij jakas mowa bo jestem ciekaw sam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.