lorak Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 miałem chyba 15 (lub 14) waiver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Oficjalny props dla LU: Elton Brand za Vincenta Cartiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Oferty na PM pliz. Tylko Hinrich z Vincem... Może iść także w pakiecie albo oddzielnie Corey Maggette. Wystarczy mi jeden gracz. Może mieć 1000 lat byle kręcił solidne cyfry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pochwal sie Lu ile mozesz dostac za Vince'a ? to wtedy wszyscy sie dowiemy ile sa warte 50fp w takim wieku Po Iversonie widać, że na pewno można dostać kogoś pokroju Billupsa... Nie wiem jak tam sytuacja Clavera w Europie (czy podpisał extension czy nie), ale coś tam po drafcie przebąkiwał, że pogra rok może dwa w Europie i idzie do NBA. Roger, a Pekovica w Minnesocie raczej szybko nie uświadczysz... Zwłaszcza jeśli zostanie Darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Roger, a Pekovica w Minnesocie raczej szybko nie uświadczysz... Zwłaszcza jeśli zostanie Darko Nawet o nim nie pomyslałem, w ogóle wątpie by Peković sprawdził się kiedykolwiek w NBA, za dużu i wolny z niego klocek. Splitter Panie, Splitter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Deadline do godziny 14.20. Jeśli więc ktoś liczy na deal, zapraszam szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Do Antka - Mayo Aldridge Ajinca (gwóźdż wymiany ;]) Do mnie - Love Mo. Williams C.J. Miles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jest mega deal..... Pozyskuje Alexisa Ajince!!!! :wink: :wink: :wink: Ajinca + OJ Mayo + LaMeRcus Aldridge IN CJ Miles + Mo Williams + Kevin Love OUT Salary na dalsze trade'y jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja mam tylko nadzieję, że Findek nie odpierdoli tzw. Ronniego i po sezonie będzie chciał prowadzić dalej swoją ekipę... bo jak na razie wychodzi na to, że Arenas idzie za Ajincę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja mam tylko nadzieję, że Findek nie odpierdoli tzw. Ronniego i po sezonie będzie chciał prowadzić dalej swoją ekipę... bo jak na razie wychodzi na to, że Arenas idzie za Ajincę...Nie, Ronniego nie odpierdolę. Co nie zmienia faktu, że nie rozumiem o czym piszesz. Do Rogera Channing Frye Do mnie Al Thornton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Do Rogera Channing Frye Do mnie Al Thornton Powalczę jeszcze z lo o to 3 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Aha, zapomniałbym... satelita Rogera strikes again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Kirk Hinrich + Vince Carter + protected pick 2011 Lukasza za Steve Nash + Flip Murray Salary chyba w normie, blisko 459. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Potwierdzam. Protected - jeśli wygram ligę, mój pick idzie do Antka; jeśli nie - zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 The Sixers leading scorer said after Tuesday's game that his foot is in bad shape. No official word has come out just yet but it sounds like he's hobbled and with the team out of the playoff face, Iguodala could be forced to rest a bit. ouch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Mówiłem k****, że kontuzje mnie wykończą... I nawet wyrobienie 30 slotów nadróbki nic nie dało :/ c***... I c*** z Claverem. We wrześniu się pomartwię o swój skład. Jeśli Iggy ma opuścić 3-4 mecze, to Carney niech napierdala chociaż te 30 minut na mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Kirk Hinrich + Vince Carter + protected pick 2011 Lukasza za Steve Nash + Flip Murray Salary chyba w normie, blisko 459. 1. Picki 2011 wymieniamy dopiero od draftu 2010 2. Nie wymieniamy pickow protected Jak wam to pasuje to klikam A ten trade Findka to kompletnie z dupy jest, niby srednia-wise sie nie a do czego przyczepic ale 99 na 100 osob powie ze trade jest do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jeśli Iguodala jest out to myślę, że mogę się z Tobą dogadać Lu. Kwestia chęci, bo zysk w fp przy kontuzji Igiego będzie wyraźny. A wymiana Findka jest do dupy (Mayo & Aldridge) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Lu to gdzie ten trejd ktorym masz nawiazac walke ? DF wymien Bynuma za Iguodale albo daj pakiet Kristic Young i Brezec z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nie trejdami się wygrywa, a brakiem kontuzji. Nash kontuzjowany, ale pewniejszy niż Vince i Hinrich... Nie wiem czy coś na tym zyskuję, ale lepsze to niż nie robienie niczego... Jeśli Iggy rzeczywiście się połamał, to skoro podjąłem rękawicę, muszę walczyć. Niezbyt chętnie go oddam, ale wysłucham propozycji na PM. Jeśli macie konkrety, walcie na priva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi