bulek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 PeWee, powodzenia z czekaniem na Rubio Obawiam się, ze pomimo tych picków i przebudowania tak szybko w czołowce ligi sie nie zameldujesz. Picki by Tobie musiały szcwzegolnie wyjsc, bo szczerze mowiac nie wiem, który z wymienionych przez Ciebie grajkow to materiał na gwiazde ligi, no moze poza parkerem no.2. Choc trejdowi Boguta sie nie dziwie, z majac 3 pozyskane picki wcale nie aż tak niskie, prawdopodobienstwo wyciagniecia 3 padliniarzy jest bardzo niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Westbrook i Mayo on the block. Żądam picków i młodzieży. Russel ostatnie dwa miechy robi grubo ponad 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Deng out na 2 mecze, więc krótko - James Johnson jednak się przyda (przynajmniej mam taką nadzieję). Jeśli jednak ktoś chciałby pozyskać Ding Dong Denga, zapraszam na PM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 widze Lu ze potek na czole lekki mialem Jamesa wciagac, Wrighta sobie odpusicilem choc nie wiem czy dobrze a tu patrze najpierw jeden potem drugi wciagniety z FA, ladnie Findek - to sie zle dla Ciebie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jeszcze się nie spinam, ale sprzedaż Denga mogę rozważyć. Pytanie tylko, czy dostanę za niego coś dobrego - Deng mało "waży" (ok. 37 fp). Jeśli miałbym pozyskać jakiegoś wypasiora, to pewnie nabywca by musiał się połakomić także na Maggettego albo Okafora. Tak czy siak to nie Deng powinien decydować o wygraniu ligi. Dziś wraca Zach i to mnie cieszy.... Dużo wyjaśnią też 3 najbliższe mecze Iguodali, który mocno zaczął mnie wkurwiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 no mi pozostaje liczyc ze takie kilkudniowe urlopy jak Denga beda sie czesciej zdarzaly w Twojej ekipie, day to day to specjalnosc tego sezonu, u mnie zaczelo sie rok temu z Joshem Howardem a w tym Melo byl tylko miesiac day to day i juz wracal juz wbiegal na parkiet i go calowal niczym Iverson, jak mowi staropolskie przyslowie nie ma nic lepszego niz day to day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 The Bulls announced Wednesday that forward Luol Deng (strained right calf) will be out "a while" and figures to miss at least two games after an MRI this morning confirmed the injury. Rookie James Johnson will start in place of Deng on Thursday. If Gibson can't play, Hakim Warrick likely would move into the lineup. W Bulls taka bieda, że pewnie nawet się zdecyduję pojechać z JJem na aktywnym slocie. Oprócz Rose'a reszta bolków nadaje się do PLK (no Heniek czasem pozytywnie zaskoczy). Co do Denga jest jednak out nie na "2 games" a "at least 2 games". Znając L(u)OL'a mogę się spodziewać, że na połowę kwietnia zdąży się wykurować :] Kolejny raz podkreślam jak się cieszę, że zdążyłem uruchać w pewnym momencie +30 slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jakby co to taki Hamilton jest do wziecia. Chetnie sie zaopiekuje Dengiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jakby co to taki Hamilton jest do wziecia. Chetnie sie zaopiekuje Dengiem ;] To trochę nie ta półka, której oczekiwałem :] Najpierw dam szansę JJ-owi. Jeśli sobie chłopaczyna poradzi, to nie będę musiał odsyłać Denga w pizdu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Sie rozumiem, nawet nie licze, ze dojdzie do oddania Denga gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 no bede k**** trzymal kciuki za ''dobry'' wystep Johnsona oj bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 predzej warricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zarowno Warrick cos pogra jak i Johnson, bo Gibsona nozka boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Westbrook i Mayo on the block. Żądam picków i młodzieży. Russel ostatnie dwa miechy robi grubo ponad 60 A kim są Westbrook i Mayo jak nie młodzieżą? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Idźcie w pizdu z tym Iguodalą i Okaforem... I teraz się zrobiło k**** trochę ciepło... Ofert za Denga, Okfafora / Maggettego chętnie wysłucham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Chcialbym zwrocic uwage na Andersena - pod nieobecnosc Martina dobre cyferki kreci. 4 ostatnie mecze - srednia 45,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 A ja na Mariona - ostatnio regularnie ponad 50 Osoby, które walcza zaciekle o 1 miejsce moze będa nim zainteresowane, ostatnio jest pewniejszy niz iguodala czy okafor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Osoby, które walcza zaciekle o 1 miejsce moze będa nim zainteresowane Ja nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jeszcze pare takich meczow iggy'ego i go bez żalu oddasz Tak samo jeszcze pare takich meczów Mariona i będą chetni. Pytanie, czy jest w stanie taka passe kontynuowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Westbrook i Mayo on the block. Żądam picków i młodzieży. Russel ostatnie dwa miechy robi grubo ponad 60 A kim są Westbrook i Mayo jak nie młodzieżą? :] Nie wymądrzaj się 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi