Lu- Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kolejne zmiany zacząłem od wyrzucenia House'a i Singletona... Chłopaki może i fajni, ale na FBX zbyt nierówni. Z kolei Watson wrócił do roli startera i wydaje mi się, że może wykręcać ok. 35 fp na mecz. Przyda się więc w przypadku gdyby ktoś z żelaznej "9" mi się połamał. Może też przejąć pozycję Hinricha, który po tym jak go pochwaliłem zaczął grać totalny kał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Z33 oddaje AI3 nowo pozyskanego Tolliviera, AI3 oddaje Z33 Ilyasove i pick 2010 Houston Rockets. Na marginesie, Zet życzy hjuston jak najniższej pozycji w totalu i średniej by jego pick był jak najwyższy ;] btw: Wrocławiacy zapraszam do tego tematu: viewtopic.php?f=7&t=4125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 done deal bullet in the head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ai3, czy Ty oddajesz pick + grajka na 30 fp za Tollivera którego pare dni temu miałeś w rosterze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ai3, czy Ty oddajesz pick + grajka na 30 fp za Tollivera którego pare dni temu miałeś w rosterze ? tak właśnie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 powieezmy ze te 70 fp w ostatnim meczu mnie mocno zmobilizowalo do tego zreszta czy to ma znaczenie teraz co ja robie, troche mi juz odjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 No to na obecną chwilę Shavlik ma naprawdę tak mocną pakę, że aż szczęka opada. Tym bardziej ciekawy będzie finał rozgrywki. PS. Wciąż czekam na oferty. Przy ciekawszych nazwiskach mogę rozważyć oddanie Denga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dobra - kolejny raz ryzykuję deal z Robem... ale muszę go zrobić: Do mnie Kidd Do Roba Felton Na FA Watson Rob potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Robi się ciekawie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 wow, to jest wymiana - Kidd, czyli 55-60 fp. ciekawe jaka będzie odpowiedź ai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Darmo oddałeś Rob. Darmo. Kidd za rok nie będzie grał o wiele gorzej, o ile gorzej, Ostatnimy czasy wychodzi na to, że first pass pg z jako takim dystansem mogą grac do 50tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 potwierdzam zajebista wymiana w ten sposób pozbyłem sie juz wszystkich starych/kontuzjogennych graczy za młodziez a najlepsze jest to, ze wszyscy których oddalem zagrali u mnie prawie cały sezon na wysokich obrotach i oddalem ich dopiero pod koniec sezonu. Buahahahaha genialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jeśli mi się Kidd połamie, to.... :evil: :evil: :evil: Ostatnimy czasy wychodzi na to, że first pass pg z jako takim dystansem mogą grac do 50tki. Stockton i kto, bo ja nie widzę? Payton? Tim Hardaway? Kenny Anderson? Jeśli będą chętni po sezonie na Kidda, to śmiało... dużo chcieć nie będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 niczym Jurek Owsiak przed WOSP ... ojjjjjjjjjjjjjjjj sie bedzie dzialo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Czy będzie się działo, tego nie wiem, ale "oby się działo" !!! Chciałbym żeby kontuzje, a zwłaszcza season endingi nie zepsuły tak ciekawie zapowiadającej się rywalizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Miałem na myśli to jak trzymają sie Nash i Kidd, po lekkim załamaniu wrócili do gry i nie wyglądają jakby mieli zwolnic. Czepiasz się słówka... liczby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 k**** Rob nie mogles zrobic tego zanim mialem ten pick u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kidd k**** mysle sobie ze puchnie na koniec sezonu przynajmniej z tego co pamietalem a ten k**** kuty z zelaza, ledwo co omija, moze ze 2 gierki w sezonie i napierdala TD co mecz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cYuA2KD7 ... re=related to lepsze bede sie enjoyowal caly k**** sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 k**** ta arogancja na poczatku mnie zgubila , Eddy Curry k**** i jego wystepy czy tez opierdalnie sie na FA bo sie ma 44 srednia, jebana mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi