goozman Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 6 minut temu, ernie9005 napisał: ja nie gram, nie wiem skąd się wziąłem w pierwszym poście. stąd się wziąłeś: W dniu 7.09.2022 o 17:24, ernie9005 napisał: Witam wszystkich. Jeśli jest taka możliwość to chętnie zagram w fantasy ROTO, najchętniej z draftem aukcyjnym. Pozdrawiam. Grałem w fantasy w poprzednim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 13 minut temu, goozman napisał: stąd się wziąłeś: Ok, teraz widzę, że rzeczywiście tak napisałem. Przepraszam za zamieszanie. Mogę grać w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Ja mogę się przenieśc do Was. Jestem w III Lidze North, a na ten moment nie ma nawet zrobionej tam ankiety do draftu. Obieram kurs w tym roku na awans, a jak tak dalej pójdzie to moja obecna Liga nawet nie ruszy i zostane z niczym bo na innym forum gram H2H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 @wiLQ będzie coś z tego czy nie ? Do tej pory 11 osób się zgłosiło w ankiecie i na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Drużyna Alkograss Nałogowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Haj, dajcie znać czy ewentualnie jest miejsce bo miałem być w 3 north ale nie mam opcji draftowac 18.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Godzinę temu, Stryder napisał: Haj, dajcie znać czy ewentualnie jest miejsce bo miałem być w 3 north ale nie mam opcji draftowac 18.10. Są dwa miejsca w lidze jeszcze na Yahoo z tego co widzę, ale nie wiadomo kiedy jest u nas Draft bo ktoś mocno śpi. @striker pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) Draft jest ustawiony na 17.10., ale widzę, że nie wszystkim osobom wtedy pasuje / inni nie zajęli stanowiska. Największą popularnością cieszy się natomiast 13.10. Może jednak zrobimy wtedy ten draft? Edytowane 11 Października 2022 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ja jakby co 13.10 mogę ale potrzebowałbym zaproszenia do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 1 minutę temu, Stryder napisał: Ja jakby co 13.10 mogę ale potrzebowałbym zaproszenia do ligi https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/45208/invitation?key=8038d48f01223efc&soc_trk=lnk&ikey=4a06b6efa854d9 wystarczy kliknąć w link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Panowie, ale my nie chcemy dawać Strydera tylko kto w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 56 minut temu, bulek napisał: Panowie, ale my nie chcemy dawać Strydera tylko kto w zamian? Ja już pisałem na priv na ten temat. Druga opcja - jeden z nas robi draft w niedzielę, a drugi w poniedziałek, i niech każdy przystępuje tak, jak jemu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Oki, ustawiłem draft na czwartek, 21:30. Mam nadzieję, że wszyscy tu zajrzą, albo przynajmniej sprawdzą skrzynki mailowe, bo yahoo ze swojej strony pewnie wyśle zawiadomienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 38 minut temu, striker napisał: Oki, ustawiłem draft na czwartek, 21:30. Mam nadzieję, że wszyscy tu zajrzą, albo przynajmniej sprawdzą skrzynki mailowe, bo yahoo ze swojej strony pewnie wyśle zawiadomienie W sensie jutro 21:30? Btw czy wie ktoś może dlaczego nie ma apki na androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrat Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 W czwartek mam już draft w innej lidze więc jak dla mnie ten termin odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Sobota niedziela lub poniedziałek wchodzi w grę jesli chodzi o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 @RonnieArtestics @Scrat zatem przestawiłem na poniedziałek, 21:00. Ja co prawda mam wtedy inny draft na ESPN, ale dla mnie to nie jest aż taki problem. W zasadzie zostajemy jeszcze tylko z niedzielą. @bulek proponuję, by u Was był inny dzień (niedziela?) i kto może w niedzielę niech idzie do Ciebie, a kto w poniedziałek tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrat Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dzięki. Poniedziałek jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 U nas planujemy draft bardziej na 18.10. Komu pasuje ten termin bardziej a nie poniedziałkowy tutaj, to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 8 godzin temu, striker napisał: @RonnieArtestics @Scrat zatem przestawiłem na poniedziałek, 21:00. Ja co prawda mam wtedy inny draft na ESPN, ale dla mnie to nie jest aż taki problem. W zasadzie zostajemy jeszcze tylko z niedzielą. @bulek proponuję, by u Was był inny dzień (niedziela?) i kto może w niedzielę niech idzie do Ciebie, a kto w poniedziałek tutaj. Ustawiłes na 24 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi